• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeterrr

Allah yardımcıları olsun. Allah akıl fikir versin. Bir kere dayak yıyosun ve boşanıyosun. Ondan sonrakı evliliğinde çok dikkat etmen lazım ama dayak arsızı olmuş artık o kadın.
Ben heralde çok uysal olduğumdan kocam ne şimdi ne sevgiliyken şunu yapma bunu yapma demedı. Benım aklım yokmu arkadaşım naparsam yaparım derim zaten yöneltmeye kalksa.
Eşim sadece benım kapanmamı ıstedı bende karşı olmadığım için sazan gibi atladım zaten :)

Evet yani insan düşünür benim aklım yok mu? Hem sorarlar aklı olmayan nasıl davranacağını akıl edemeyen bir kadınla neden evleniyorsun diye. Benim eşim de evlenmeden önce ufak tefek kıskançlıkları vardı ama kaldırılabilir seviyedeydi. Evlenince o da kalmadı çünkü artık tanıyor beni. Nerede nasıl hareket edileceğini bildiğimin de farkında. Böylece kıskanması için sebepte kalmadı. Ama böyle evli eşlerini evden çıkarmıyorlar falan yani nesini gördün, erkeklere laf mı attı, yanlış ortamlara mı girdi nedir yani amacın ne?

Evet yani insan düşünür benim aklım yok mu? Hem sorarlar aklı olmayan nasıl davranacağını akıl edemeyen bir kadınla neden evleniyorsun diye. Benim eşim de evlenmeden önce ufak tefek kıskançlıkları vardı ama kaldırılabilir seviyedeydi. Evlenince o da kalmadı çünkü artık tanıyor beni. Nerede nasıl hareket edileceğini bildiğimin de farkında. Böylece kıskanması için sebepte kalmadı. Ama böyle evli eşlerini evden çıkarmıyorlar falan yani nesini gördün, erkeklere laf mı attı, yanlış ortamlara mı girdi nedir yani amacın ne?
Ordakı sorun da ne biliyomusun. Kişi kendı nasılsa karşısındakınıde öyle bilirmiş..
Demekki kocaları dışarda kadınlara kötü gözle bakıp , laf atıyor.

Ordakı sorun da ne biliyomusun. Kişi kendı nasılsa karşısındakınıde öyle bilirmiş..
Demekki kocaları dışarda kadınlara kötü gözle bakıp , laf atıyor.

Orası değişmiyor zaten. Nerede karısını dışarı adım attırmayan tip var gözü sağda solda. Hiç şaşmadı şimdiye kadar.

Bacim sen cok mu aradin bu hanzoyu? Neden çekiyorsun bu adami? Mutsuz olduğun yerde taviz vermeyi keseceksin. Ona karis buna karis... eski kafada bir kadin istiyorsa oyle birini bulsaymis o zaman

Eminim bu adam sonradan boyle olmadi hep boyleydi.

Ama bazi kadinlar ay beni kiskaniyor sahipleniyor vs vs diye hicbirseyi gozu gormuyor. Sanirim sizde onlardansiniz.

Kocana isyan bayragini cekeceksin baska care yok. Birgun kriz gecirir gibi falan birseyler yap. Belki biraz geri ceker kendini.

Bu durumdan kurtulmak için sabırla 9 yıl bekledim..... Şimdi istediğim yere gidiyorum,istediğim şekilde karar alıyorum. Ama gelde geçen 9 yılı sor işte. Erkekler in bir çoğu bunu yapıyor. Erkeklik böyle bisey saniyolar maalesef.

ablacım sokaktan çevirdiğin adamla mı evlendin bu ne yahu böyle?
görücü usulü mü?
evlenmeden önce böyle miydi ne kadar flört ettiniz..
burada bu halde adama saydıracağız sadece.. e biraz geçmişe insen de düzgün yorumlar yapabilsek?

Sizinki evlilik değil kölelik.
İki ayrı kavramı birbirine karıştırıp da bekarları korkutmayalım.
Kızcağız zaten buraya evliligi iyi olanlar yazsın dememiş kötü olanlardan yazmalarını istemiş bekarlarda korkuyorsa okumasın direk çıksın millet destek yerine köstek oluyor biri benimki çok iyi demiş,biri bekarlarımızı korkutmayalım demiş vs vs

olmuyor işte bekara koca bosamak kolay ama aileler cocuk var nefes alamıyrum

İyi de güzelim bir ömür böylemi geçecek. Çocuğum da var diyorsun. Eşim bana saygı duymuyor diyorsun. Benim soz hakkim yok diyorsun. Böyle bir evlilige tutunarak çocuğa iyilik mi yapacaksın.

Sana mutlu olmak için iki yol var. Bunların ikisi de birbirinden taşlı.
1- itiraz etmek. Eşinin böyle davranmasına müsaade etmemek. Ömrün mücadele ile geçeçek.
2- bosanmak ve kendi hayatını tekrar kurmak

Size tavsiyem öncelikle bir evlilik terapistine gidin. İlişkinizi düzeltebilecek her yolu deneyin çünkü Allah bağışlasın bir evladınız var ve yuva yıkmak kolay değil. Ama baktınız olmuyor; bu şekilde devam etmeniz de mantığa uygun değil. Böyle bir adamla ne, ne kadar düzelir bilemiyorum yani. İşiniz zor. Allah yardımcınız olsun...
Herkes evlilik terapistini tavsiye ediyor sanki okadar kolay mis gibi :/ 1 saatlik seansa 350 lira böyle hoduk bi koca verir mi ? Bayan çalışmıyor ise maddiyet aman aman çok iyi değilse o dediğiniz terapist işi askıda kalıyor .. Çünkü bence gerçekten çok pahalı . amaçları evlilik kurtarmak mi soygun mu yahu 1 saate 350 lira nedir el insaf

Herkes evlilik terapistini tavsiye ediyor sanki okadar kolay mis gibi :/ 1 saatlik seansa 350 lira böyle hoduk bi koca verir mi ? Bayan çalışmıyor ise maddiyet aman aman çok iyi değilse o dediğiniz terapist işi askıda kalıyor .. Çünkü bence gerçekten çok pahalı . amaçları evlilik kurtarmak mi soygun mu yahu 1 saate 350 lira nedir el insaf
Siz özel bir kuruluşa sormuşsunuz sanırım. Devlet hastahanelerinde de psikologlar var. Ve çoğu psikoloğun evlilik terapisti sertifikası oluyor. Arayıp sorabilirsiniz.

Back
X