Yetersiz Beslenme Sorunu

freudyenpsk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
1.475
5.433
158
Merhaba hanımlar, 12.haftadayız. 7.haftadan beri bitmek bilmeyen bulantı ve koku hassasiyeti var. Asla ama asla düzgün bir şey yiyemiyorum. En son ne zaman et ürünü yedim hatırlamıyorum. Sosyal platformda yemek videosu görsem keşfette midem ağzıma geliyor. İlk başlarda domates peynir ekmek ve makarnayı rahat yediğimi fark edince onları yemeye çalıştım ama artık yok onları da yiyemiyorum. Diyetisyene danıştım et yerine baklagil tüket dedi. Ama 2 haftadır onlarda midemi bulandırıyor. düşünüyorum ağzıma giren tek faydalı besin yok. Zaten bir şey yesemde midemde yanma değil fakat nasıl anlatsam bilmiyorum sanki yangın var. Bir ateş sarıyor ve ben ya ekşi elma yada dondurma yemem lazım onu bastırması için. Bana tavsiye edebileceğiniz yemek, besin vs var mı? Bu arada bulantılar geçer demeyin, geçmiyor. Annemde böyleydi, teyzemlerde. Hepsi o yüzden çok zor hamilelikler yaşardı. Ben nasıl besleyeceğim bu çocuğu lütfen tavsiye verin.

Son düzenleme:
ciddi vitamin takviyesi almanız lazım ilaç isteyin doktorunuzdan hem bulantı için hem multivitamin

ciddi vitamin takviyesi almanız lazım ilaç isteyin doktorunuzdan hem bulantı için hem multivitamin
Doktoruma bulantı meselesini söyledim 12. haftaya doğru azalır ve biter dedi. Mide bulantım sadece bulantı, yani istifra durumu yok o yüzden pek üstünde durmadı sanırım ama beslenmemi alt üst etti bu durum. Gerçekten artık hayatım boyunca yemek yiyemeyeceğim diye düşünüyorum. Vitamin takviyesini özellikle söyleyeyim kontrolde

Ama beslenme düzeninizi alt üst etmiş artık bu durumda ciddiye alınmalı bulantı önleyici haplar var. Hamileliği hastalık gibi geçirmemek lazım mümkün oldukça

Ama beslenme düzeninizi alt üst etmiş artık bu durumda ciddiye alınmalı bulantı önleyici haplar var. Hamileliği hastalık gibi geçirmemek lazım mümkün oldukça
Evet haklısınız. Yarın kontrole gideceğiz ve söyleyeceğim. Size katılıyorum zaten bulantılar artana kadar açıkçası normalde nasılsam hep öyle devam ettim ama yetersiz beslenme ve bu mide yangını uyku düzenimden enerjime kadar herşeyi alt üst etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…