- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
Sürekli ama sürekli kendimi değersiz hissediyorum. Normalde de zaman zaman hissederdim ama bu sıralar öyle yoğun ki. O kadar bunaldım ki bu durumdan, devamlı geçmişi düşünüyorum o sana bunu yaptı bunu söyledi kimse sana değer vermiyor kimsenin hayatında önemli yere sahip değilsin diyorum. Sonra saçmalama insan kendi değerini kendi belirler diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama bu da maksimum 1 saat sürüyor tekrar o hislerim geliyor ruhum daralıyor. Uyurken bile sıkıntıyla uyuyup uyanıyorum. Geçer diye bekliyorum ama bilmiyorum çok üzgünüm, çok bıkkınım.
Hayatım boyunca hiç mutlu olamayacakmış gibi hissediyorum.
Hiçbir şey yapmak istemiyorum ders çalışmam lazım sınavlara hazırlanıyorum çalışmam gerektiğini de biliyorum ama yok olmuyor kafamı veremiyorum bir türlü. Elim kolum kalkmıyor. Bir ara ne güzel pasta börek çörek yapıp kendimi oyalıyordum onu da yapamıyorum halsiz hissediyorum kendimi.
O kadar üzgünüm ki sürekli.
Psikoloğa mı gitsem terapi yeterli gelir mi bilmiyorum. Bir de çalışmıyorum tabi masraflı olacak benim için. Çoook yoruldum artık bu hislerden
Hayatım boyunca hiç mutlu olamayacakmış gibi hissediyorum.
Hiçbir şey yapmak istemiyorum ders çalışmam lazım sınavlara hazırlanıyorum çalışmam gerektiğini de biliyorum ama yok olmuyor kafamı veremiyorum bir türlü. Elim kolum kalkmıyor. Bir ara ne güzel pasta börek çörek yapıp kendimi oyalıyordum onu da yapamıyorum halsiz hissediyorum kendimi.
O kadar üzgünüm ki sürekli.
Psikoloğa mı gitsem terapi yeterli gelir mi bilmiyorum. Bir de çalışmıyorum tabi masraflı olacak benim için. Çoook yoruldum artık bu hislerden