Yetersizlik hissi

persephonex

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
50
16
18
28
Bende bitmek bilmeyen bir yetersizlik hissi var, her konuda kendimi eksik hissediyorum. Bu hissi estetik ameliyatlarıyla gidermeye çalışıyorum ama olmuyor, kendime güvenim hiç yok. Benim gibi olup sonradan düzelen var mı? Öneride bulunursanız çok sevinirim, bu hâlimden kurtulmak istiyorum.

Estetik ameliyatlar derken mesela burun, botoks, dolgu gibi mi? Bunların çoğu dozajı aşınca kötü duran şeyler. Kendinizi sevmeyi öğrenmelisiniz.

Göğüs ve burun yaptırdım, şimdi de dudak ve labioplasti yaptırmayı düşünüyorum.
off yapmacık kızcağızlara dönme nolur
hepsi birbirine benziyor
tuhaf çirkin tipler ..o kadar estetikle güzel olamazsın
eminim ki de zaten güzel olmuşsundru 1,2 tamam da 4e 5 e çıkma bence :(

Sevgili persephonex persephonex yeni operasyonlar geçirmeden önce bir süre bu planlarınızı rafa kaldırın bence. Çünkü siz de farkındasınız ki estetik ameliyatlarla çözülecek bir durum değil bu. Zaten bazı değişiklikler yapmışsınız önce bunları bir sindirin, kendinizi benimsemeye çalışın. Bu şekilde hissetmenizin mutlaka bir sebebi var. Bu operasyonlar bir bağımlılığa dönüşmeden yardım alın.

Enerjinizi ve vaktinizi kişisel gelişiminiz için harcayın. Neden kendinizi benimseyemiyorsunuz bunun sebebini bulmak ve yok etmek gerekiyor. Bilişsel terapi almanızı tavsiye ederim.

İşte sorun da orada ne yaparsam daha fazlasını istiyorum, yaptırdıklarım yeterli gelmiyor. Bu ruh halinden ve düşünceden kurtulmak istiyorum çünkü takıntı derecesine vardı benimki.

Kime yetmeye çalışıyorsun? Bu mu hayatın anlamı? Bir erkek, ya da çevre tarafından " güzel kadın" denmesi mi?

Hayır, kendime. Açıkçası kendimi yeterince iyi bulmadığımdan dolayı sevilmeye veya başka hiçbir şeye değmediğimi düşünüyorum, bu yüzden hayatımda birinin olması çok zor.

Hayır, kendime. Açıkçası kendimi yeterince iyi bulmadığımdan dolayı sevilmeye veya başka hiçbir şeye değmediğimi düşünüyorum, bu yüzden hayatımda birinin olması çok zor.
Fiziksel olarak kendinizi değiştirmeniz yersiz.
Ruhunuzu beslemeniz ve geliştirmeniz, sizin açınızdan yararlı oalcaktır.
Çünkü ruhunuzla beraber karakteriniz şekillenecek ve dış görünüş dışında güvendiğiniz şeyler olacak kendinizde.
Dolayısıyla dış görüşünüze de bu yansıyıp, duruş bakışınız bile değişecek.
O zaman gerçek güzelliğin aynadaki görüntüden çok öte bir şey olduğunu anlayacaksınız.

Kendimden örnek vereyim, düğünümden birkaç ay önce sakatlanıp tombiş bir gelin oldum, sonra evlenince kilo aldım.
Onları veremeden hamile kaldım ve şimdi yine o kilolar dururken ikinci hamilelik.
Duba gibiyim duba!
Nişanımda 34 beden giyen ben, şuan 44 46 giyiyorum, 80 kilo olmuşum!
Annem yıllardır burnunu yaptıralım derdi, düşünün oldukça büyük öz annem diyor.
Eski bakımımdan süsümden püsümden eser yok, bir kot bir gömlek saçlar tepede haydi yallah sokağa, herkes bir şeyler diyor ama umrumda mı?
Hiç de değil çünkü ben kendimi dünya güzeli görüyorum.
Sebebi ise, içim dolu benim.
Çok şükür bu dünyada kimseye ihtiyacım olmadan yaşayabileceğimi, her durumun altından hem bilgi birikim ve donanımımla hem de karakterimde kalkabileceğimi biliyorum, o sebeple kendimi çirkin göremiyorum arkadaşım.
Ne kadar insanlar uğraşırsa uğraşsın, kendi içimde çirkinleşemiyorum.

Bak şimdi canım henüz 20 yaşındaymışsın. İstersen dünya çirkini ol yine de gençliğinin vermiş olduğu bir güzelliğin var, sen hernekadar bunu kabullenmek istemesen de kainat güzeli olarak bile doğsan bir şekilde belki çocukluğunda belki sonrasında yaşamış olduğun bazı travmalardan dolayı kendini yeterli görmeyecektin zaten, herkesin travmalarla başa çıkma biçimi farklı çünkü. Bu yüzden sorun dış görünüşün değil, yatırımı ruhuna yapmalısın. Lütfen bir uzmandan yardım al ki bunları aşabilesin.

Fiziksel olarak kendinizi değiştirmeniz yersiz.
Ruhunuzu beslemeniz ve geliştirmeniz, sizin açınızdan yararlı oalcaktır.
Çünkü ruhunuzla beraber karakteriniz şekillenecek ve dış görünüş dışında güvendiğiniz şeyler olacak kendinizde.
Dolayısıyla dış görüşünüze de bu yansıyıp, duruş bakışınız bile değişecek.
O zaman gerçek güzelliğin aynadaki görüntüden çok öte bir şey olduğunu anlayacaksınız.

Kendimden örnek vereyim, düğünümden birkaç ay önce sakatlanıp tombiş bir gelin oldum, sonra evlenince kilo aldım.
Onları veremeden hamile kaldım ve şimdi yine o kilolar dururken ikinci hamilelik.
Duba gibiyim duba!
Nişanımda 34 beden giyen ben, şuan 44 46 giyiyorum, 80 kilo olmuşum!
Annem yıllardır burnunu yaptıralım derdi, düşünün oldukça büyük öz annem diyor.
Eski bakımımdan süsümden püsümden eser yok, bir kot bir gömlek saçlar tepede haydi yallah sokağa, herkes bir şeyler diyor ama umrumda mı?
Hiç de değil çünkü ben kendimi dünya güzeli görüyorum.
Sebebi ise, içim dolu benim.
Çok şükür bu dünyada kimseye ihtiyacım olmadan yaşayabileceğimi, her durumun altından hem bilgi birikim ve donanımımla hem de karakterimde kalkabileceğimi biliyorum, o sebeple kendimi çirkin göremiyorum arkadaşım.
Ne kadar insanlar uğraşırsa uğraşsın, kendi içimde çirkinleşemiyorum.

İşte budur :KK9::KK9::KK9:

hayir durumun tuhafliginin frkinda olacak kadar analiz edebilmissiniz kendinizi. psikolojik destek aldiniz mi uzmandan? almayi dusunuyor musunuz ya da?

Valla benimde 2 3 kusurum var ama kendimi gayette yeterli görüyorum .mühim olan kendini beğenmek :)

Back
X