uyuzcan ♥ A-B-K ♥ Kayıtlı Üye 30 Kasım 2012 5.829 1.403 248 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzcan #1 kızlar erkek kardeşim babamdan yetim aylığı alıyordu 18 yaşına bastığı için kağıt geldi okuduğunu bildirmesine dair, bildirdiği halde maaşı yatmamış.kağıt ulaşalı 2 hafta olacak nerdeyse. .yardım eder misiniz neden böyle oldu
kızlar erkek kardeşim babamdan yetim aylığı alıyordu 18 yaşına bastığı için kağıt geldi okuduğunu bildirmesine dair, bildirdiği halde maaşı yatmamış.kağıt ulaşalı 2 hafta olacak nerdeyse. .yardım eder misiniz neden böyle oldu
X xDerinMavix Nirvana Pro Üye 5 Mayıs 2013 33.870 41.414 798 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzcan #2 Bu ülkede hangi iş doğru düzgün yürüyor ki... Arayıp sorsun canım. Bilemedim ki ne yapılır.
samaramorgan Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2011 1.440 292 173 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzcan #3 sanırım sgk bakıyor bu işe gidip konuşacaksınız evrak ellerine geçmemiş olacak böyle yapdıklarına göre
sanırım sgk bakıyor bu işe gidip konuşacaksınız evrak ellerine geçmemiş olacak böyle yapdıklarına göre
mervemervemerve Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2011 4.230 95 113 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzcan #4 gecıkmıs olabılır yakında ulasır bence zaten turkıye de bı cok ıs gec hallouyor. cunku haklı tarafasınınız ama okumuyo olsaydı alamazdı sanırım yetım aylıgı
gecıkmıs olabılır yakında ulasır bence zaten turkıye de bı cok ıs gec hallouyor. cunku haklı tarafasınınız ama okumuyo olsaydı alamazdı sanırım yetım aylıgı
ogretmenimki Nirvana Kayıtlı Üye 10 Aralık 2008 316 108 658 35 İstanbul 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzcan #5 hemen ilçenizin sosyal yardımlaşma krurumuna gidin pcden ik dakikada hallediyorlar.
uyuzcan ♥ A-B-K ♥ Kayıtlı Üye 30 Kasım 2012 5.829 1.403 248 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzcan #6 xDerinMavix .!.: Bu ülkede hangi iş doğru düzgün yürüyor ki... Arayıp sorsun canım. Bilemedim ki ne yapılır. Genişletmek için tıkla... vala aynen öyle, hiçbir şey doğru düzgün ierlemiyo. arayıp sormalı evet bankayada gidecek yarın. saol cevabın içinn
xDerinMavix .!.: Bu ülkede hangi iş doğru düzgün yürüyor ki... Arayıp sorsun canım. Bilemedim ki ne yapılır. Genişletmek için tıkla... vala aynen öyle, hiçbir şey doğru düzgün ierlemiyo. arayıp sormalı evet bankayada gidecek yarın. saol cevabın içinn
uyuzcan ♥ A-B-K ♥ Kayıtlı Üye 30 Kasım 2012 5.829 1.403 248 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzcan #7 samaramorgan .!.: sanırım sgk bakıyor bu işe gidip konuşacaksınız evrak ellerine geçmemiş olacak böyle yapdıklarına göre Genişletmek için tıkla... bende başka ihtimal veremiyorum.
samaramorgan .!.: sanırım sgk bakıyor bu işe gidip konuşacaksınız evrak ellerine geçmemiş olacak böyle yapdıklarına göre Genişletmek için tıkla... bende başka ihtimal veremiyorum.
X xDerinMavix Nirvana Pro Üye 5 Mayıs 2013 33.870 41.414 798 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzcan #8 uyuzcan .!.: vala aynen öyle, hiçbir şey doğru düzgün ierlemiyo. arayıp sormalı evet bankayada gidecek yarın. saol cevabın içinn Genişletmek için tıkla... Canım keşke yararlı olabilseydim ama hiç anlamıyorum bu tür şeylerden. Umarım hallolur.
uyuzcan .!.: vala aynen öyle, hiçbir şey doğru düzgün ierlemiyo. arayıp sormalı evet bankayada gidecek yarın. saol cevabın içinn Genişletmek için tıkla... Canım keşke yararlı olabilseydim ama hiç anlamıyorum bu tür şeylerden. Umarım hallolur.
uyuzcan ♥ A-B-K ♥ Kayıtlı Üye 30 Kasım 2012 5.829 1.403 248 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzcan #9 mervemervemerve .!.: gecıkmıs olabılır yakında ulasır bence zaten turkıye de bı cok ıs gec hallouyor. cunku haklı tarafasınınız ama okumuyo olsaydı alamazdı sanırım yetım aylıgı Genişletmek için tıkla... evet okuması gerekiyo ki şimdilik okuyo ortaöğretimde.evet her şey geç daha öncede bir sürü sorun oldu hala devamm
mervemervemerve .!.: gecıkmıs olabılır yakında ulasır bence zaten turkıye de bı cok ıs gec hallouyor. cunku haklı tarafasınınız ama okumuyo olsaydı alamazdı sanırım yetım aylıgı Genişletmek için tıkla... evet okuması gerekiyo ki şimdilik okuyo ortaöğretimde.evet her şey geç daha öncede bir sürü sorun oldu hala devamm
uyuzcan ♥ A-B-K ♥ Kayıtlı Üye 30 Kasım 2012 5.829 1.403 248 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzcan #10 tango .!.: hemen ilçenizin sosyal yardımlaşma krurumuna gidin pcden ik dakikada hallediyorlar. Genişletmek için tıkla... ciddi misin yaa öyleyse hemen yarın gitsinler.
tango .!.: hemen ilçenizin sosyal yardımlaşma krurumuna gidin pcden ik dakikada hallediyorlar. Genişletmek için tıkla... ciddi misin yaa öyleyse hemen yarın gitsinler.
uyuzcan ♥ A-B-K ♥ Kayıtlı Üye 30 Kasım 2012 5.829 1.403 248 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi uyuzcan #11 xDerinMavix .!.: Canım keşke yararlı olabilseydim ama hiç anlamıyorum bu tür şeylerden. Umarım hallolur. Genişletmek için tıkla... saol canımm bi fikir vermen bile yetiyo
xDerinMavix .!.: Canım keşke yararlı olabilseydim ama hiç anlamıyorum bu tür şeylerden. Umarım hallolur. Genişletmek için tıkla... saol canımm bi fikir vermen bile yetiyo