- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.594
-
- Konu Sahibi Melis303030
Melis sen sevgilinin başkalarıyla cinsellik yaşayayım, içimde kalmasın sonra seninle evleneyim sözlerine rağmen onunla görüşmeye devam edecek tıynette birisin o yüzden sana o lafın dokunacağını da düşünmemiştir. Çokta şey yapma.
Gercekten konu sahibi bunu sindirmiş adamla ciddi düsünüyo nasıl kafalar yaşıyorlar anlamıyorum. Adam sanki beyfendi biriydi de şimdi densizlik ettiMelis sen sevgilinin başkalarıyla cinsellik yaşayayım, içimde kalmasın sonra seninle evleneyim sözlerine rağmen onunla görüşmeye devam edecek tıynette birisin o yüzden sana o lafın dokunacağını da düşünmemiştir. Çokta şey yapma.
Gerizekalı adam..evlenme işini gözden geçirinBen ve erkek arkadasım farklı kültürdeyiz. Konuda açmıştım daha önce. Ailesine soyledi beni felan. Yazın ciddiyet istiyor. Bugün şakalaşırken Annemize yetim kız dedik, seviyoruz dedik kızın yaptına bak dedi. Bende yetim kız ne ya dedim. Babamı kaybettim. Çok üzüldüm oda özür diledi. Bidaha asla demem saçmaladım dedi. Taktım ama ben. Haksız mıyım?
Bir daha asla demem ne ya defolsun gitsin resmen aşağılamış sizi yetim kız dedik ne demek paşam lütfetmiş herhalde sizi sevmekle bunun şakası bile iğrenç mide bulandırıcı sizin hala haklı haksız aramanız daha da kötü sizin babanızın olmayışınız böyle densiz şakalara konu olmasına nasıl bu kadar sakin duruyorsunuzBen ve erkek arkadasım farklı kültürdeyiz. Konuda açmıştım daha önce. Ailesine soyledi beni felan. Yazın ciddiyet istiyor. Bugün şakalaşırken Annemize yetim kız dedik, seviyoruz dedik kızın yaptına bak dedi. Bende yetim kız ne ya dedim. Babamı kaybettim. Çok üzüldüm oda özür diledi. Bidaha asla demem saçmaladım dedi. Taktım ama ben. Haksız mıyım?
İzin vermedim, asla yapmıcam öyle bir şey dedi. Ama sizde haklısınızMelis sen sevgilinin başkalarıyla cinsellik yaşayayım, içimde kalmasın sonra seninle evleneyim sözlerine rağmen onunla görüşmeye devam edecek tıynette birisin o yüzden sana o lafın dokunacağını da düşünmemiştir. Çokta şey yapma.
Durmuyorum. Tepkimi verdim salak değilim. Ayrılmak istiyorum cesaretim yokBir daha asla demem ne ya defolsun gitsin resmen aşağılamış sizi yetim kız dedik ne demek paşam lütfetmiş herhalde sizi sevmekle bunun şakası bile iğrenç mide bulandırıcı sizin hala haklı haksız aramanız daha da kötü sizin babanızın olmayışınız böyle densiz şakalara konu olmasına nasıl bu kadar sakin duruyorsunuz
Dedim, beni tanıyorsun asla öyle bir şey demem dedi. Senın içinde kımseye oyle bısey demedım gibi. Bılmıyorum cok kırgıbım sonucta. İçinde hazmedemıyorumBana bunu diyecek ben fena kızardım babam öldü diye ne sanıyorsun kendini der kavga ederdim şakaya herkes güler bununkisi saka degil öküzlük de değil bildigin saygisizlik
Teşekkür ederimOhaaaterbiyesiz, seviyesiz.
Üzülmeyin o onun seviyesizliği.
Allah babacığınızın mekanini cennet eylesin
Sebep?Durmuyorum. Tepkimi verdim salak değilim. Ayrılmak istiyorum cesaretim yok
Ve sen buna hala sevgili mi diyorsunBen ve erkek arkadasım farklı kültürdeyiz. Konuda açmıştım daha önce. Ailesine soyledi beni felan. Yazın ciddiyet istiyor. Bugün şakalaşırken Annemize yetim kız dedik, seviyoruz dedik kızın yaptına bak dedi. Bende yetim kız ne ya dedim. Babamı kaybettim. Çok üzüldüm oda özür diledi. Bidaha asla demem saçmaladım dedi. Taktım ama ben. Haksız mıyım?
Asla oyoe bırsey demedım diyor kımseye.Güya şaka yapmış ama bu şakanın altında yatan, sizi kimsesiz, muhtaç olarak tanıtmış ailesine. Sizi bu şekilde tanımlaması, çok kırıcı. Çok haklısınız.
Bence de ya bizi trolluyo ya kriz geçirelim diye bilerek yazıp ayrılmıyo.Ben sizin hiçbir sorunuza inanmıyorum ya. İlk üye olduğunuzda sürekli arkadaşınız adına soruyor gibi yapıyordunuz, son sorularınızda da saçmaladınız iyice. Cesaretiniz yokmuşmuş da mişmiş, niye 3 çocukla ortada mı kalacaksınız?
tabi aslında sonucta cocugum felanda yokBen sizin hiçbir sorunuza inanmıyorum ya. İlk üye olduğunuzda sürekli arkadaşınız adına soruyor gibi yapıyordunuz, son sorularınızda da saçmaladınız iyice. Cesaretiniz yokmuşmuş da mişmiş, niye 3 çocukla ortada mı kalacaksınız?
Bulabilse yapacak zaten, senden izin aldığını mı sandın, sadece baktı bi yerse rahat rahat yaparım diye, şimdi sadece gizlemek için birtakım sıkıntılara girecek.İzin vermedim, asla yapmıcam öyle bir şey dedi. Ama sizde haklısınız
Evet olabilir. Ya bilmiyorum bitiyor işte. Ama çok yoruldumBulabilse yapacak zaten, senden izin aldığını mı sandın, sadece baktı bi yerse rahat rahat yaparım diye, şimdi sadece gizlemek için birtakım sıkıntılara girecek.
İzin vermedin o da söz dinledi demek.İzin vermedim, asla yapmıcam öyle bir şey dedi. Ama sizde haklısınız