- 4 Haziran 2022
- 6
- -13
- 1
- Konu Sahibi yadigaruzun
-
evet var tekrar evlenemzyi ama sorumluluklarini yaparKesilmez diye düşünüyorum.
Eski eşinizin bu durumdan haberi var mı?
Kesilmez ama babasina bilgi verinmerhaba hanimlar.neredeyse 1 yildir esimden ayrildim. babamdan 800 lira emekli maasi aliyorum.1 oglum var annemle birlikte yasiyorum ayni zamanda calisiyorum.eski esimle oglumun hastaligi nedeniylr konusmak icin tekrar biraraya geldik.yalnizliktanmi baska birseydenmi bilmiyorum ogun birlikte olduk.birdahada gorusmedik.cnku ikimizde yaptigmz seyin yalnis oldugunu biliyorduk.3 ay gecti ve ben bugun hamilr oldugumu ogrendim.adetim cok duzensiz oldugu icin gecn ay olmamistim ama bu ay biraz lekelenmeler gelmisti bende adet oldum diye dusundum.bebegi aldiramam.eger dogurursam babamdan aldigim yetim maasi kesilirmi.lutfen bilgi verin ne yapacagimi bilmiyorum.(elestirmeyin lutfen cunku hatamin farkindayim )
merhaba hanimlar.neredeyse 1 yildir esimden ayrildim. babamdan 800 lira emekli maasi aliyorum.1 oglum var annemle birlikte yasiyorum ayni zamanda calisiyorum.eski esimle oglumun hastaligi nedeniylr konusmak icin tekrar biraraya geldik.yalnizliktanmi baska birseydenmi bilmiyorum ogun birlikte olduk.birdahada gorusmedik.cnku ikimizde yaptigmz seyin yalnis oldugunu biliyorduk.3 ay gecti ve ben bugun hamilr oldugumu ogrendim.adetim cok duzensiz oldugu icin gecn ay olmamistim ama bu ay biraz lekelenmeler gelmisti bende adet oldum diye dusundum.bebegi aldiramam.eger dogurursam babamdan aldigim yetim maasi kesilirmi.lutfen bilgi verin ne yapacagimi bilmiyorum.(elestirmeyin lutfen cunku hatamin farkindayim )
bir daha asla evlenmeyi dusunmuyorum o yuzden ikinci cocuk benim icin sorun olmaz.emekli maasina ihtiyacm oldugu icin merak ediyorumTek derdiniz maaşınızın kesilip kesilmemesi olmasa gerek.. Zor bir durum
3 aylik bebege kiyamadigim icin aldiramiyorum.para konusundada gercekten ihtiyacm var o paraya nakafa 500 lira zaten calismama ragmen sknti cekiyorumOrtada böyle büyük bir sorun varken siz para mı düşünüyorsunuz gerçekten, çok enteresan. Aldıramama sebebiniz zamanın geçmesi herhalde. Ne diyelim geçmiş olsun doğacak çocuğa.
evet var tekrar evlenemzyi ama sorumluluklarini yapar
cocuk bakiciligi yapiyorum.eski esimin haberi var.yorum yapmadiSigortasız mı çalışıyorsunuz ? Sigortalı çalışanın yetim aylığı kesiliyor çünkü.
Eski eşinizi hamileliğinizden haberdar ettiniz mi ?
Resmi nikah yaptığınız ya da aldığınız aylık türünde çalışmaya başlarsanız maaşınız kesilir.merhaba hanimlar.neredeyse 1 yildir esimden ayrildim. babamdan 800 lira emekli maasi aliyorum.1 oglum var annemle birlikte yasiyorum ayni zamanda calisiyorum.eski esimle oglumun hastaligi nedeniylr konusmak icin tekrar biraraya geldik.yalnizliktanmi baska birseydenmi bilmiyorum ogun birlikte olduk.birdahada gorusmedik.cnku ikimizde yaptigmz seyin yalnis oldugunu biliyorduk.3 ay gecti ve ben bugun hamilr oldugumu ogrendim.adetim cok duzensiz oldugu icin gecn ay olmamistim ama bu ay biraz lekelenmeler gelmisti bende adet oldum diye dusundum.bebegi aldiramam.eger dogurursam babamdan aldigim yetim maasi kesilirmi.lutfen bilgi verin ne yapacagimi bilmiyorum.(elestirmeyin lutfen cunku hatamin farkindayim )
Neden yeniden evlenemezsiniz ? Birlikte olup , 2.bir çocuk sahibi olabiliyorsanız evlenedebilirsiniz.
peki eski esim cocugu nufusuna alirsa sorun olmaz dimi.Resmi nikah yaptığınız ya da aldığınız aylık türünde çalışmaya başlarsanız maaşınız kesilir.
Sigortali calissa bile yetim ayligi kesilmezSigortasız mı çalışıyorsunuz ? Sigortalı çalışanın yetim aylığı kesiliyor çünkü.
Eski eşinizi hamileliğinizden haberdar ettiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?