yetim maasi

peki eski esim cocugu nufusuna alirsa sorun olmaz dimi.

800 tl yetim aylığı için mi bütün bunlar ? Şu an, nasılsa rahmetli babanızın üzerinden sağlık yardımlarından yararlandığınız için sigortalı çalışmıyorsanız; her çalıştığınız gün zarardasınız.

Eski eşinizle yeniden beraber oluyor , bir evlat sahibi oluyorsanız yeniden evlenin.

Kesilebilir netice de çocuk eski eşinizden SSK maaş almak için boşandığınızı düşünüp maaşı kesip üstelik aldığınız maaşları da geri alabilir eğer fark ederse
Ama çocuk eski eşinizden diil başka birinden olsaydı kesilmezdi…

Gecen ay regl olmamisken gebe olabileceğiniz aklınıza gelmedi mi? Zaten aldirmak icin olan yasal süreyi aşmışsıniz. Bosanip beraber yaşamadığınız sürece maas kesilmez. Sayet kesilse de maas annenize baglanir yine evinize girer yani

800 tl maaş için mi bu tantana ?
Kesilmez ama bitmiş ilişkiden çocuk sahibi olmakta ne bileyim
Bari sevişiyorsunuz yeniden evlenin
2 çocukta aile içinde büyüsün
Böylesi daha mı heyecanlı ?
İnsanları anlamakta güçlük çekiyorum yanlış anlamayın eleştiri değildi.

800 kalan maaş, 500 nafaka ile 2 cocuga nasıl yetişeceksiniz ?
Eviniz falan var mı ?
Annesiyle yaşıyormuş ve çocuk bakıcılığı yapıyormuş

Bana da yorumları okuyunca konu sahibi yetim aylığı alabilmek için boşanıp eşiyle beraber yaşıyor ve bunu bize açıklayamadığı için (çünkü bu bir suç) bir gece beraber olduk ve o gece hamile kaldım 3 ayı geçene kadar farketmedim diye hikaye uydurarak maaşın kesilip kesilmeyecegini öğrenmeye çalışıyor gibi geldi.

Gene bir devleti dolandırma vakası. Maaş için eşinden boşanan biri daha. Yok bir defa bir araya gelmişsinizde tek sefer beraber olmuşsunuzda hamile kalmışsınız falan hikaye anlatmayın. Evet çocuğunuz olduğunda ve eski eşinizin nüfusuna geçtiğinde maaşınız kesilecek büyük ihtimalle SGK nüfus kayıtlarını ihbar gösterip geriye dönük maaşlarında tahsili için dava açacak zira elinde çok büyük bir delil var, maaş için boşandığınıza delil olarak. Hadi şimdi 800 TL maaş için çocuğunuzu resmi kayıtlar önünde babasının nüfusuna yazdırmayıp kendi nüfusunuza alıp resmi olarak babasız bırakın.

Back
X