- 26 Haziran 2020
- 658
- 1.404
- 113
- Konu Sahibi yadigaruzun
Eğer aylığı ssk dan alıyor ise sigortalı bir işe girince aylık kesilir.Sigortali calissa bile yetim ayligi kesilmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer aylığı ssk dan alıyor ise sigortalı bir işe girince aylık kesilir.Sigortali calissa bile yetim ayligi kesilmez
peki eski esim cocugu nufusuna alirsa sorun olmaz dimi.
Sigortali calissa bile yetim ayligi kesilmez
Yetim aylığı alan kişinin bilgileri önemli. Sistemde resmi olarak çalıştığınız görülürse ya da resmi nikah olursa aylığınız kesilir. Aksi durumda ölene kadar alabilirsiniz.peki eski esim cocugu nufusuna alirsa sorun olmaz dimi.
Istihdam teşvikleri ve ozel durumlar(staj gibi) dışında aylik kesiliyor.Sigortali calissa bile yetim ayligi kesilmez
Kesinlikle sorun burda zaten maaş almak için boşandığınızı düşünür SGK yani kağıt üstünde boşanma çocuk eski eşinden diye araştırılabilir…peki eski esim cocugu nufusuna alirsa sorun olmaz dimi.
Bildigim kadariyla erkek cocuklarda kesiliyor ama kiz cocuklarda kesilmiyorIstihdam teşvikleri ve ozel durumlar(staj gibi) dışında aylik kesiliyor.
Annesiyle yaşıyormuş ve çocuk bakıcılığı yapıyormuş800 kalan maaş, 500 nafaka ile 2 cocuga nasıl yetişeceksiniz ?
Eviniz falan var mı ?
Hemen sizin alt msjinizda yazmıştım ben deBir benim aklıma mı geliyor bu maaşı alabilmek için eşinden boşanmış olabileceği...
Bende yetim ayligi aliyordum. 5510da bazi istisnalar var, istihdama yonelik. Maas alsanda yetim ayligi kesilmiyor. Gerekli sartlari tasimiyorsan maas kesiliyorBildigim kadariyla erkek cocuklarda kesiliyor ama kiz cocuklarda kesilmiyor
Kesilir.Sigortali calissa bile yetim ayligi kesilmez
Bildigim kadariyla erkek cocuklarda kesiliyor ama kiz cocuklarda kesilmiyor