Yetinmek??

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Kızlar merhaba. Bir çoçuğum ve 7 yıllık evliliğim var.
Çok şükür sağlığımız yerinde ikimiz de çalışıyoruz,durumumuz iyi. Eşim işten eve gelen ve çoçuğuna düşkün bir baba. Ama bana karşı ilgisiz,sevgisiz. Yani sevmiyor değil ama karısını sever gibi değil,şöyle söyleyim onun kızı,kardeşi gibiyim.
Hiç bir kötü alışkanlığı yok. Karı koca olamamak dışında sorunumuz da yok. Kendini saldı henüz 30lu yaşlarımızdayız ama ölü evi gibi evimizin ici..
4 yıl sevaştım durumu düzeltmek için artık içimden de gelmiyor. Ona vefa borcum var diyorum,haksızlık etmeyim iyi biri evine çocuğuna düşkün diyorum ama hiç mutlu değilim kızlar. Ne kadar nankörsün diyip kendimi de suçluyorum sanki herses çdk mu mutlu,hiç değilse adamın gözü dışarda değil dürüst iyi biri diyorum ama içimdeki yaşam coşkusu isteği enerjisi bitti. Çoçuk olmasa çoktan gitmiştim. İçimden yemek yapmak bile gelmiyor sürekli kaçıyorum bi köşelere.. sevdiğim şeyleri bile sevemez oldum.. çok yorğun hessediyorum,yanımda yöremde olmasın istiyorum. Çok olumsuz konuşur çok şikayet eder çok eleştirir asla teşekkür etmez takdir etmez,gülmez,sohbet açmayı bırak telefonda alo bile demez söyleyeceğini söyler çat diye kapatır. Ne bi günaydın ne iyi geceler..
Tatlı söz bakış gülüş lüx zaten. Karı koca hayatımız 5 yıldır yok ne elimi tutar ne sarılır,sıcaktan uyuyamıyorum diye salona bi gitti 5 yıl oldu yataklar ayrıldı..
Dürüst,temiz,sakin evin çocuğun benim de ihtiyaçlarımı derhal karşılayan biri tüm bunların ötesinde
Hayatta ne tarafın daha önemli olduğunu bilmiyorum..
Kızlar ben yetinmeyi bilmiyor muyum ??

Cinsellik yok o zaman sanıyorum. Bence ayrı ayrı tatil yapın. Sonra kendinizi değiştirin. Kocanızı sevdiğinizi düşünüyorum.

Al karşına konuş kocasınada insan kız kardeşi gibi deöez çok ayıp şeyler bunlar dediğiniz şey normal değil.

Bir laf vardır “eşim bana ana oldu bana oldu garsaş oldu yarem oldu” onla alakası yok söylediğinizin.. çok yanlış.

Aile psikiyatri merkezine gidebilirsiniz. 7 yıl o kadar da çok büyük zaman değil. gençsiniz mutluluk vermeniz lazım birbirinize böyle yolun sonu ayrılık.

Bunları yapıyorsa çok da iyi biri değil bence

Hemen yatakları birleştirin evliliğiniz için cabalayin olmadı uzmanlardan destek alın. Böyle kesinlikle devam etmez

Eşinize bunları yazın. Bildiğiniz kağıt kalemle. Vereceği cevaba göre sakince bir süre ayrı yaşamayı teklif edin. Atlıyorsa salın ipini. Yoksa zaten paçaları tutuşur.

Sizi sürekli eleştiren insan gibi davranmayan biriyle bir hayat yaşıyorsunuz farkında mısınız ?
Onun iyi baba olması çocuğuna sorumluluğu zaten. Bunun sizinle bir ilgisi yok ki... Aynı evde sizi sevmeyen ve hep eleştiren bir insanla yaşıyorsunuz mutsuz olmanız o kadar normal ki....

Özetle çok mutsuzsanız zorlamayın hayat geçiyor..

Sordunuz mu hiç esinize, beni seviyormusun diye? Ama abi kardeş gibi değil, karı koca gibi.

Koskoca 5 yıldır karı kocalık yok, bu nasıl mümkün olabilir siz evli değil ev arkadaşısınız. Evlilik bitmiş, uzatmalar da bitmiş. Son bir konuşun, olmadı bir uzmandan destek alın. Genç insanlarsınız hayat böyle geçmez

Artık şu çocukları bahane olarak kullanmayı bırakın. Bu sitede her kötü evlilikte çocuğum olmasa boşanırdımı görmekten gına geldi. Anne-babanın 5 koca senedir ayrı uyuduğu, aralarında karı-koca ilişkisi olmadığı bir evde çok güzel bir aile hayatı sunduğunuzu mu düşünüyorsunuz çocuğuna? Sizin bu yaşadığınız resmi olarak evlilik olsa da evlilik tanımına uymuyor bence, iki ev arkadaşı olmuşsunuz.

Vaktiyle büyük oğlum 4 yaşındayken şöyle bir konuşma geçti aramızda:
-Anne sen neden okula gidiyorsun?
-Para kazanıyorum, işim bu benim.
-E ama evde de iş yapıyorsun.
-Evet.
-O zaman babaya ne gerek var ki?
"Eş" kavramı yok tabii çocukta, sadece baba olarak var.
Şimdi size soruyorum:
O evde babaya ne gerek var?
Çocuklarına düşkün biri farklı evlerde yaşarken de babalık yapar.
Ama mutsuz bir anne tam anlamıyla çocuklarını mutlu edebilir mi?
Yıkanacak ekstra donlar mı bu kadar vazgeçilmez olan?
Üstelik ufacık bir takdir yokken.
Ömür bir tane hemşire, geçen gün ömürden, kimse madalya takmayacak. Görmeyecekler, bilmeyecekler bile.

Karı koca iliskiniz kalmamış ki. Babalığı iyi ise bosaninca da yapsın aynı babalığı. Birbirinize karı kocalık yapmadıktan sonra evli kalmanin bir manası yok..boşa geçen seneler...

Sorunun temelinde gerçekte ne var ? Sizin bunu öğrenme çabanız oldu mu ? Elinden tutup yatağınıza götürdünüz mü eşinizi ? Sensiz uyuyamıyorum rahat hissetmiyorum dediniz mi ? 5 yıl ayrı yataklarda çok garip geliyor.. Karı koca arkadaş gibi takılsa bile ayrı yataklarda yatmaz ki.. Bunun temeline inmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…