- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi Yesilelma90
-
Oyle doluyumki nereden baslasam bilemiyorum.aslinda bir baslasam oyle uzar giderki..7 yildir evliyim cocuklugum baba sevgisinden yoksun gecti.oyuzden hep eksik hissettim kendimi sevilmek istedim hep.sevildimde.hayatim zaten yeterince zordu gulumsemek zorundaydim ama hep.kendimi delilige verdm yerinde duramayan konusmayi seven biriyimdir evlendm guvendigim icin iyi insan dedigim icin.hakkini yiyemem iyi biri kendisi bazen kendimi arsiz doyumsuz hissediyorum sizlere sormak istedim.herturlu yorumada acigim.esim bana gore fazla sakin genelde hep yorgun uyku duskunu bir insan.7 yildir evliyiz cocugmuz olmuyordu buyuk zorluklar atlattik buarada ben 27 o 29 yasinda.ben hep onunla konusmaya calisirm eglenmeye calisirm ama iki kelime etse gerisi gelmez bazen beni bile dinlemez bi espiri yapsam anlamaz bazen gulmez ustelik rencide eder iki guzel kelam etmez simdi 3aylik bebegimiz var cocuk olunca umrumda olmaz diyodum ama olmuyomus oyle dahada cok bekliyomus insan bir cift guzel soz bir bakis.cocugunu seviyor hakkini yemem ama bir elinde telefon hep oyun oynuyor video izliyor cocuk uyuduktan sonra vakit geciriz die gozune bakiyorum yok yaninda durunca konusmuyor bile benimle olmak icin yanasmiyor en son kavga ettm duzelir gbi yapti ama zoraki olmuski gene eskisine dondu cirkinde deilim.aslinda bakimda yaparm ama bi guzel soz etmezmi insan karisina yaninda yatmayi ozlemezmi sarilip seni ozledm.demezmi.artik bende ona bisey hissetmemeye basladm sanki yabanci gbi.sevmek sevilmek istiyorum bunlari anneme anlatsam ne kocalar var dayakmi yiyosum zorlukmu cekiyosun her dedigini yapan kocan var diyor yetinmek zorundamiyim hep.sevilmeyi istemek bukadar kotu birseymi.bu kucucuk evde bukadar yalnizlik mahvediyor beni.akil verin ne olur akliniza takilan birsey olursada cevaplarim
eşin ne iş yapıyor çok mu yorgun oluyor acabaBazı insanlar sevgisini göstermeyi bilmez yada bundan hoşlanmaz..birde ülkemizde yetiştiriliş tarzlarımız romantik komedi filmlerindeki gibi değil..haklısınız şikayetlerinizde ama adamın huyu böyle değişmez..belki azıcık yontabilirsiniz..büyük beklentiler içine girmeyin.
Isinden deil genel olarak huyu oyledir miskinligi yatmayi sever.eşin ne iş yapıyor çok mu yorgun oluyor acaba
Yatmayı sever de bı erkegın de ıhtıyacı esının onu sevmesı esını sevmesı konuşarak şu arkadaşımın eşi şöyle falan dıye örnek versen kızar mıIsinden deil genel olarak huyu oyledir miskinligi yatmayi sever.
Cok yaptim banamisim demiyor duvara konusuyorum sanki ayrica kendisi bay ego asla hatali gormez kendisini.Yatmayı sever de bı erkegın de ıhtıyacı esının onu sevmesı esını sevmesı konuşarak şu arkadaşımın eşi şöyle falan dıye örnek versen kızar mı
Cok yaptim banamisim demiyor duvara konusuyorum sanki ayrica kendisi bay ego asla hatali gormez kendisini.[/QUOTE çok mu pesınde gezıyorsun acaba uzaklaş ondan o noluyor bu kadına desın neden ilgısızsın desın bıde bunu deneyın
Guzellikle konustum..kavga ettim...sustum...bagirdim...sirnastim...herseyi yaptim biliyomusun.artik biseyde kalmadi yapacak biyerden sonra gururuma dokunuyor.suan kurs falan dusunemem bebegim var cunku ailemde uzakta birakicak kimsede yok.yatak ayirma mevzusuda ondan kaynakli cok dedm birlikte yatalm die ama hava sicakmis cam aciyormus vs vs...artk bende onunla yatmak istemiyorum sogukluk girdi cunku bebegim aksam 8 gbi uyur rahatsizlik veren aglayan bi bebek deil sukur en azindan o uyudugnda azda olsa vakit gecirmezmi bi insan dun film izleyelim dedo tamam dedim uykusuzluguma ragmen ben farkli hayal etmistim sariliriz hasret gideririz gulerek izleriz diye bi baktim koltuga uzandi ben de sap gbi kaldm bugum gene teklif etti kabul etmedm cok incindim cunkuYerinde olsam esimle sakin bir üslupla konusurum bu meseleyi ancak onu elestirel sekilde degil. Kendimi anlatirim yani. Sonra da aynı şekilde davraniyorsa ben ona sirnasirim atiyorum telefonla oynuyorsa gelir dizine yatarim, ben de onun ekranini seyrederim filan. Baktım anlamıyor kendime başka mutluluklar bulmaya çalışırım atıyorum kursa başlarım spor yaparım vs. Muhtemelen kaçan kovalanir misali pesinden kosacaktir. Bir de yataklari ayirmayin bu malesef sogukluk getiriyor...
Savas oyunlari oynuyor araba forumlarinda baska insanlarla konusuyor telefonsuz tuvalete bile girmiyor bazen alip duvara vurasim geliyor telefonu.Bazi erkekler hamilelik ve sonrasinda degisiyor. Cocuk 1 yasina gelince hamilelik oncesine doner muhtemelen ama eskiden de boyle ise zor. Tasima suyla degirmen dondurmek yorucu. Koca adam ne oyunu oynuyor tum gun ya.
Guzellikle konustum..kavga ettim...sustum...bagirdim...sirnastim...herseyi yaptim biliyomusun.artik biseyde kalmadi yapacak biyerden sonra gururuma dokunuyor.suan kurs falan dusunemem bebegim var cunku ailemde uzakta birakicak kimsede yok.yatak ayirma mevzusuda ondan kaynakli cok dedm birlikte yatalm die ama hava sicakmis cam aciyormus vs vs...artk bende onunla yatmak istemiyorum sogukluk girdi cunku bebegim aksam 8 gbi uyur rahatsizlik veren aglayan bi bebek deil sukur en azindan o uyudugnda azda olsa vakit gecirmezmi bi insan dun film izleyelim dedo tamam dedim uykusuzluguma ragmen ben farkli hayal etmistim sariliriz hasret gideririz gulerek izleriz diye bi baktim koltuga uzandi ben de sap gbi kaldm bugum gene teklif etti kabul etmedm cok incindim cunku
Bikac kez ona biraktim ciktim ama taksit yatrmak icin yani mecburi obur turlu izin verirmi denemedim surekli telefonuyla mesgul oldugu icin bebegimi boslar diye uzuluyorum acikcasi birakasimda gelmiyor ya zaten ondanda anlamaz o gecen gun tartistik bana kalkti iyiki bi cocuk bakiyosun dediEsin eve kacta geliyor o geldikten sonra bebegi ona birak cik cok ciddiyim. Bebegin her sorumlulugunu anneye birakip kendi bekar gibi yasayamayacagini görsün.
Bikac kez ona biraktim ciktim ama taksit yatrmak icin yani mecburi obur turlu izin verirmi denemedim surekli telefonuyla mesgul oldugu icin bebegimi boslar diye uzuluyorum acikcasi birakasimda gelmiyor ya zaten ondanda anlamaz o gecen gun tartistik bana kalkti iyiki bi cocuk bakiyosun dedi
Merhaba, babasız büyümüş birisi olarak insan sevgi eksikliğini yada geçmişinde kaybettiği sevgiyi yanındaki en sevdiği adamdan bekliyor bence, bende öyle. Bir süre sonra ben seni seviyorum ilgileniyorum da dedi haklıydı da ben fazlasını istiyordum sonradan kendimle yüzleştim. Eşimde fazla konuşmak keyfi yerinde olursa genelde de yorgun gelir dokunmuyorum öyle zamanlarda dışardan da bakınca sürekli işgi bekleyen çocuk gibi sevilmek isteyen sürekli ben yapıyorum amalarla gelen bir kadın ne kadar itici diye baktım. Bazı yaraları, eksiklikleri geçmişte bırakmak lazım. Eşin seninle vakit geçirmek istemiyorsa bekleme, ilgilenme bırak kendi gelsin kendi istesin. O sana sorsun ne oldu diyeOyle doluyumki nereden baslasam bilemiyorum.aslinda bir baslasam oyle uzar giderki..7 yildir evliyim cocuklugum baba sevgisinden yoksun gecti.oyuzden hep eksik hissettim kendimi sevilmek istedim hep.sevildimde.hayatim zaten yeterince zordu gulumsemek zorundaydim ama hep.kendimi delilige verdm yerinde duramayan konusmayi seven biriyimdir evlendm guvendigim icin iyi insan dedigim icin.hakkini yiyemem iyi biri kendisi bazen kendimi arsiz doyumsuz hissediyorum sizlere sormak istedim.herturlu yorumada acigim.esim bana gore fazla sakin genelde hep yorgun uyku duskunu bir insan.7 yildir evliyiz cocugmuz olmuyordu buyuk zorluklar atlattik buarada ben 27 o 29 yasinda.ben hep onunla konusmaya calisirm eglenmeye calisirm ama iki kelime etse gerisi gelmez bazen beni bile dinlemez bi espiri yapsam anlamaz bazen gulmez ustelik rencide eder iki guzel kelam etmez simdi 3aylik bebegimiz var cocuk olunca umrumda olmaz diyodum ama olmuyomus oyle dahada cok bekliyomus insan bir cift guzel soz bir bakis.cocugunu seviyor hakkini yemem ama bir elinde telefon hep oyun oynuyor video izliyor cocuk uyuduktan sonra vakit geciriz die gozune bakiyorum yok yaninda durunca konusmuyor bile benimle olmak icin yanasmiyor en son kavga ettm duzelir gbi yapti ama zoraki olmuski gene eskisine dondu cirkinde deilim.aslinda bakimda yaparm ama bi guzel soz etmezmi insan karisina yaninda yatmayi ozlemezmi sarilip seni ozledm.demezmi.artik bende ona bisey hissetmemeye basladm sanki yabanci gbi.sevmek sevilmek istiyorum bunlari anneme anlatsam ne kocalar var dayakmi yiyosum zorlukmu cekiyosun her dedigini yapan kocan var diyor yetinmek zorundamiyim hep.sevilmeyi istemek bukadar kotu birseymi.bu kucucuk evde bukadar yalnizlik mahvediyor beni.akil verin ne olur akliniza takilan birsey olursada cevaplarim
Ben babam varken babasiz buyudum anneme ettigi ihanetler siddet hakaret bunlara maruz kalarak.kendisiyle hep mesafeliyimdir.kac yasina gelmis halende akillanmis degil.kendisi.ben aslinda bencil fazla sey isteyen biri degilim esim tabikide yatabilir bazen yalniz kalmak isteyebilir.ama bizimki hep boyle.uzak yerdeyim kimsem yok burda en azindan bunu dusunerek insan iki cift laf etmezmi.mesela en ufagindan bir ornek vereyim mesela birsey yaptim ve sonucu guzel oldu o beni tebrik etmek yerine kendi yapsa daha iyi yapacagini yaptigm seyin benim sayemde guzel olmadigini ima ediyor.oysa ben ondan iki guzel kelime duymayi beklerken.kadinim sonucta onun icin makyaj yapip guzel giyinince duymak isterdim yalandanda olsa bikac laf.o boyle yapinca kendimi hep eksik hissediyorumMerhaba, babasız büyümüş birisi olarak insan sevgi eksikliğini yada geçmişinde kaybettiği sevgiyi yanındaki en sevdiği adamdan bekliyor bence, bende öyle. Bir süre sonra ben seni seviyorum ilgileniyorum da dedi haklıydı da ben fazlasını istiyordum sonradan kendimle yüzleştim. Eşimde fazla konuşmak keyfi yerinde olursa genelde de yorgun gelir dokunmuyorum öyle zamanlarda dışardan da bakınca sürekli işgi bekleyen çocuk gibi sevilmek isteyen sürekli ben yapıyorum amalarla gelen bir kadın ne kadar itici diye baktım. Bazı yaraları, eksiklikleri geçmişte bırakmak lazım. Eşin seninle vakit geçirmek istemiyorsa bekleme, ilgilenme bırak kendi gelsin kendi istesin. O sana sorsun ne oldu diye
Gozu korkmaz gene baslar iyiki bi cocuk bakiyosun demeye.benim esimle kavga bile edilmiyor sus ya kes ya diyip ortami terk etme huyu var yani kendisinde asla hata gormezBabasi degil mi bakacak tabi bir de izin mi isteyeceksin. Dersin ki bu benim psikolojim icin gerekli. Ruhsal yoksunluk yasiyorum bir sekilde kendimi tatmin etmem gerekiyor yoksa evliligimiz zarar gorecek.
Gitme etme derse de ben de çok merakli degilim ama böyle devam ederse ya timarhaneye düşeceğim ya da herşeyi birakip kacip gidecegim filan de gözü korksun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?