- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi cheryblossommm
Dana gibi yatan kadin da var erkek de. Allah iki danayi bir araya getirmiyor. Eşlerden biri evi cekip ceviriyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hihahasaldırın bana .
beni anlayan bitek kişi çıktı şurdada hanımlar konu şu ben evi için fedakarşık yapan görevlerini yerine getiren hanımları konu dışı tuttum.benim bahsettiğim hergün gezmede günde ay ben bi giydiğimi bidaha giyemem.çöpü kocam dökücek akiam yemek de yemeyiversin para da kazanamıyo zaten .gibilerineydi lafım.
saldırın tabi :/
bi gün birine derdimi açıldım kadın bana zengin birine aşık ol dedi .ağlıyorum böyle derdimden.
bi konudada düzgün yazışsak olmucak dimi. aykırı dimi![]()
işte hep bi taraf fedakarlık yaparsa eşitlik olmazsa olmaz diyorum .hanımlarımız nesini anlamadı da :)Dana gibi yatan kadin da var erkek de. Allah iki danayi bir araya getirmiyor. Eşlerden biri evi cekip ceviriyor.
oda kocaları ile kendi dertleri.ütü çamaşır gibi görevlerini yerine getirmyeen herşeyi kocadan bekleyen hanımlaraydı bu
konu sahibi onu demek istemedi bence .Ev hanımı olup da sorumluluk almayan çok insan var .
Hastaneye bile kocalarını sürükleyenler var .Bız bız bız bir naz bir niyaz .Gören de ölümcül rahatsızlığı var zanneder .Çok öylesi inan ki .
konum ilgili yere taşındı şükür kioda kocaları ile kendi dertleri.
işte hep bi taraf fedakarlık yaparsa eşitlik olmazsa olmaz diyorum .hanımlarımız nesini anlamadı da :)
canımı sıkan tarafı bana da zengin koca bul ne yapcan o çulsuzu demeleri ya sinirlendim geldm buraya patladım :))
gelip patladigini sen soyluyorsun. Ilk yorumunu alintilamadim bile. Ev hanimlarinin danalar gibi yatmasi filan. Herneyse milletin derdini dert edinmedigini kendinin bu konuda bir karin agrin oldugunu farketmistim. . Mevzu onemli degil milletin uzerinden ornekleme yapana satasiyor denir halk arasindasataşarak? kime sataştım pardon da.
bana sataşarak gibi bi kelime kullanarak sen bana sataştın canım şu anda.
çalışmayıp akşam eve gelicekkocasına yemek yapmayıp boş boş yatan danadır zaten :) lafımın arkasındayım .:)Dana lafini ustune alinanlar oldu zaar![]()
sen dana lafına alındın zaar.da ben ev hanımlarının tümüne demedim onu .kendini o kategoriye sokup sokmayacağın da kendi bileceğin iş.nasıl düşünürsen düşün. karın ağrımın olup olmaması seni hiç ilgilendirmezgelip patladigini sen soyluyorsun. Ilk yorumunu alintilamadim bile. Ev hanimlarinin danalar gibi yatmasi filan. Herneyse milletin derdini dert edinmedigini kendinin bu konuda bir karin agrin oldugunu farketmistim. . Mevzu onemli degil milletin uzerinden ornekleme yapana satasiyor denir halk arasinda
farklı okudular sanırsamişte hep bi taraf fedakarlık yaparsa eşitlik olmazsa olmaz diyorum .hanımlarımız nesini anlamadı da :)
aynen nasıl olsa o yapar ben yatayım oh diyor.salıyorda salıyor.herşey eşit olmalı evlilikte.farklı okudular sanırsam
şeyede kızıyorum ben hanımlarda.
eşlerinin görevlerinede kendilerinin üstlenmesine.
erkekten o sorumlulugu alıp kendi yapınca sanki cok bi işe yarıyor.
adam dahada kendini yayıyo koltuga![]()
thank you oki:)konuyu taşıyaım ben yerine :)
yavrum ben ev hanimi degilim.. ben ogretmen oldugum icin usluba takildim ZAARsen dana lafına alındın zaar.da ben ev hanımlarının tümüne demedim onu .kendini o kategoriye sokup sokmayacağın da kendi bileceğin iş.nasıl düşünürsen düşün. karın ağrımın olup olmaması seni hiç ilgilendirmez