Valla bende ev hanımı olupta kocasından her işte yardım bekleyen hanımlarımıza kızıyorum yahu adam zatendışarda çalışmış eve gelmiş ayaklarını uzatıp dinlenmek istiyor kadın şunu yap şunu götür şunu topla diyor ama sen bütün gün evdeydin bu işleri gündüzde yapabilirdin ama yok olmaz illa koca yapacak ... bide derler ya ev hanımlarıda akşam olunca ayakalarımı uzatacak yer arıyorum ama evde olupta gündüz o işleri dinlene dinlene yapabilirsin yada canın istediğin gibi yapabilirsin istesende yapmayada bilirsin ama işte çalışınca bugün bu işi yapmak istemiyorum diyemiyosun..
birde ev hanımları kendilerini çalışan kadınlarla kıyaslarlarya ona da kızıyorum tamam ev işi hiç bitmez doğru ama düşününki şahsen ben 10 saat eşşek gibi çalışıyorum sonra eve gelip onların gündüz yapmaya çalıştığı işleri ben 1-2 saate sığdırmaya yada tek izinli olduğum 1 güne sığdırmaya çalışıyorum ... üstelik 1,5 yaşında kızımda var her sabah onu tek başıma hazırlayıp harıl harıl arabaya bindirip anneme bırakıp ordan işe geçiyorum ... hep bi koşturmaca...