- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.699
- 798
Demek yalan hmmmBen yetiyorumEv hep duzenli tatlisi tuzlusu hep ikramim hazirdir cat kapi gelecekler icin..her gun 3 cesit yemek yaparim corba ana yemek tatli.. camasir gunlerim vardir herseyim duzenlidir evim hic dagilmaz.. cocuklarimla 7-24 ilgilenirim cok uslu akilli cocuklarim var beni uzmezler hic..her gun 2 saat spor salonuna giderim cocuklar uyuyunca.. yogurdumu kendim mayalarim baklavami kendim acarim
@Nevreste sagolsun.. hmm haricinde aksamlari evden bir kac saat calisiyorum.. haftada 1 gun sinirsiz butcem vardir ve cilginlar gibi alisveris yaparim. Geceleri cocuklari babalarina birakip arkadaslarla gecelere akariz..
esimle aramiz super.. haftada 7 gun sex yapariz tavsiye ederim enerjik tutuyor.. ha buarada cok dincim bebek gibiyim tas gibiyim saglikliyim fitim iste dedim ya spor yapiyorum 6 packler 8 pack olma yolundaHa bu enerjimin bi kisminida tibete ve
Kova hatunu na borcluyum:))
Soyleyeceklerim bu kadar, gereginin yapilmasini arz ederim
Bu soylediklerimin hepsi yalaaaaannnn, hani bir guluyorsun ya hani murat diyorsun ya![]()
Degildir degildir orda dogrular da var ben biliyom
Koca bir kutu nemlendirici kremi eline yüzüne saçlarına kanepeye kıyafetlerine sürmüş bi kızım var şu an kendinden temizledim ama yeri hala duruyor mevsim değişiyor ya bizim kanepenin cildi kurudu neme ihtiyacı vardı zahir