15 aylık bir kızım var, ücretsiz izinde evdeyim fakat gel gör ki ev işlerine yetişemiyorum. Kendimi o kadar yetersiz hissediyorum kı. Bugün misafirim vardı gelecekleri çok önceden belliydi ve bende günler öncesinde başladım temizliğe ancak yetiştirdim. Etrafıma bakıyorum sürekli misafirleri gelen çocuklu insanlar gayet güzel herseye yetişiyorlar. Bense kızımla hiçbir sey yapamıyorum. Çok çabuk sıkılıyor ağlıyor, etrafa saldırıyor döküyor sacıyo iş mi yapayım onun pesinde mi gezeyim sasırıyorum. Gündüz uykusu max 1 saat onda da ya çöp atıyorum,ya çamaşır serip topluyorum veya mutfağı topluyorum veya o varken yapamadığım tuvaleti temizliyorum falan kısaca çok iş göremiyorum.
Her gün bi yerleri temizliyorum fakat söyle bütün odalar temiz oturamadan ilk yaptığım yer batmış oluyor. Kafayı yiyecem gerçekten. Eşim oturma odasında yatıyor, orası zaten en geç iki güne perişan oluyor. Çamaiır deseniz hergün kaç posta atıyorum. Kendimi sürekli iş yaparken buluyorum ve çok sıkıldım ve çok yoruldum.
Önerisi olan var mı?

(((