Yetisin! Hamileyim ve doymuyorum

sekerpare39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
145
2
46
Kırklareli
5 buçuk aylık Hamileyim bi kaç gündür sürekli bi açlık bi yeme isteği yaşıyorum yemediğim zamanlarda Ağızım sulanıyo canım birşeyler istemeye başlıyo oyalanmak için meyve salatalık havuç falan yemeye çalıştım ama bitince yeniden başlıyo yardım edin :(

Merhaba.bende 20 haftalik hamileyim aynen bende hicccc doymuyorum surekli acim.ne bulsam yiyorum.bugun saglik ocaginda kontrolum vardi soyledim kan aldilar eger kansizlik varsa yapar dediler.ben kan ilaci icmiyorum cunku dr um 25 haftadan once vermicem demisti ama bu aclik halsizlik uyku sac dokulmesi olunca sanirim ilac vericekler.belki bi nebze duzelirim yoksa dunyayi yicem:)benim tavsiyem kan degerlerinize baktirmaniz.saglikla sihatle kucaginiza alin insallah.bende tabi:)

Canım benim allah Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Inşallah :) ben kan ilacı kullanıyorum zaten çok kansız değilim ama yine biraz eksiklik olunca takviye almak durumunda kaldım. Sürekli Aç hissediyorum kendimi özellikle çikolata tatlı falan çok yiyorum kilo almaktan korkuyorum :(

Canım benim allah Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Inşallah :) ben kan ilacı kullanıyorum zaten çok kansız değilim ama yine biraz eksiklik olunca takviye almak durumunda kaldım. Sürekli Aç hissediyorum kendimi özellikle çikolata tatlı falan çok yiyorum kilo almaktan korkuyorum :(

Allah razi olsun canimmm.inan simdi kahvalti ettim tika basa ama yok doymadim:(tatli cikolata surekli istiyorum ben kendi dr uma danisacam artik bu boyle olmuyor kilodan korkmuyorum ama bu aclik fena:(bu gune kadar 2,5 kilo aldim.ilk kizimda boyle bisey yasamadim ama bu acayip bisey.saglikla hayirla dogsunlarda baska istegimiz yok....

Canim ben sordum dr gayet normal hamilesin cunku dedi.hatta gece uykusundan kalkan bile var acliktan ama hafif yemege gayret et tatli olarak ta sutlu tatlilari tercih et dedi.dert etme bunlar olucak icinde bir canli var deyince rahatladim:)sanada haber veriyim dedim.ben ilk kizimi 2.160 gr dogurdum insallah bu kizim kilolu dogar.

keşke ben de hamile olsam da tek sorun doymamam olsa..:43:neyse size şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim...

keşke ben de hamile olsam da tek sorun doymamam olsa..:43:neyse size şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim...

Tuz karabiber evlat sahibi olamanin ne demek oldugunu inan ki cok iyi bilirim ilk kizimi 7 sene sonra kucagima aldim.ne testler yaptim hep negatif i gordum ne esimde nede bende sorun vardi ama olmadi sonra dr teshis koydu benim agir depresyonum vardi psikiyatriye gittim antidepresan verdi dr o ay hamile kaldim sonraki butun hamileliklerimde antidepresanla oldu.ama en onemlisi rabbimin veresi ozamanmis.dilerim seninde kucagin bos kalmaz o cift cizgi en kisa zamanda gelir basina hayirlisiyla.

Tuz karabiber evlat sahibi olamanin ne demek oldugunu inan ki cok iyi bilirim ilk kizimi 7 sene sonra kucagima aldim.ne testler yaptim hep negatif i gordum ne esimde nede bende sorun vardi ama olmadi sonra dr teshis koydu benim agir depresyonum vardi psikiyatriye gittim antidepresan verdi dr o ay hamile kaldim sonraki butun hamileliklerimde antidepresanla oldu.ama en onemlisi rabbimin veresi ozamanmis.dilerim seninde kucagin bos kalmaz o cift cizgi en kisa zamanda gelir basina hayirlisiyla.
ciddi misin aslında bende tam bunu düşünüyodum benim de psikolojik sorunlarım var ama bana dr um antidepresan alırsan hamile kalamazsan dediği için kullanmıyorum cok şaşırdım su an bundan kaynaklı mı diye

ciddi misin aslında bende tam bunu düşünüyodum benim de psikolojik sorunlarım var ama bana dr um antidepresan alırsan hamile kalamazsan dediği için kullanmıyorum cok şaşırdım su an bundan kaynaklı mı diye

Evet bitanem antidepresanla kaldim hep gecen esimle kontrole gittigimde anlattim dr um dedi ki evet boyle bisey var stres butun hormonlarini baskiliyor ve. Olmuyor ilac la normal e donuyorsun hatta bunu dogur bak ilac kullanma valla yine kalirsin diye espri bile yapti bence dene derim kizim a ilaci kullanmaya basladim 9 gun sonra kalmisim sonra da kaldim dustu sonra yine yine derken bu 6.sanirim artik sayamadim:)insallah bu kizim da gelir saglikla hayirla.denemekten hic bir zarar gelmez.hemde psikolojin rahatlar.psikiyatristimin dedigi gibi bedenin gibi ruhunda hastalanir ve buda herseyi etkiler.

Nazlıedam çok sağol arkadaşim içim rahatladı inan ki tuz karabiber sende çok kafaya takmama çalış arkadaşim inan ki kafaya takınca hiç olmuyor biZ karar verdiğimiz de çok kafaya taktim 3 ay olmadı 4. Ay tatile gittik akışına bırakmaya karar vermiştim ve inan o ay hamile kaldım biliyorum zor ister istemez takıyorsun ama hayırlısı de rabbim zamanını bilir :)

Canimşeker yüklemesi yaptırdın mı gebelik şekeri varsa canın çok tatlı ister şekerli birşeyler yeme hic sadece meyve ye tqtli olarak ve yaptirmadiysan mutlaka yukleme yaptir. Bende de var :((

Evet bitanem antidepresanla kaldim hep gecen esimle kontrole gittigimde anlattim dr um dedi ki evet boyle bisey var stres butun hormonlarini baskiliyor ve. Olmuyor ilac la normal e donuyorsun hatta bunu dogur bak ilac kullanma valla yine kalirsin diye espri bile yapti bence dene derim kizim a ilaci kullanmaya basladim 9 gun sonra kalmisim sonra da kaldim dustu sonra yine yine derken bu 6.sanirim artik sayamadim:)insallah bu kizim da gelir saglikla hayirla.denemekten hic bir zarar gelmez.hemde psikolojin rahatlar.psikiyatristimin dedigi gibi bedenin gibi ruhunda hastalanir ve buda herseyi etkiler.

acaba antidepresan aldığın içinmi düşdü canım

complicated bak bunu ilk defa duydum daha geçen hafta tahlil yaptırdım hiç o konu da birşey demediler ama bi ay sonraya yapılacak muhtemelen çünkü bi daha ki kontrole sabah aç karnına gel dedi ama nedenini söylemedi hiç.

Sekerpare su nicin beni benden aliyor.sekerpare diye geziyorum ortalikta:)sen kac haftalik hamilesin canim?

22 haftalık canım Ayy benim de göğüsümün altinda bi ağrı var şu anda nefes alırken kaburgalarm batıyo sanki nedendir acaba? Akşam üstü aralıklı aralıklı 2 tabak kısır yedim sanki erimemis gibi midem kalkıyo nden olabilir acaba? Korkmaya başladim :(

22 haftalık canım Ayy benim de göğüsümün altinda bi ağrı var şu anda nefes alırken kaburgalarm batıyo sanki nedendir acaba? Akşam üstü aralıklı aralıklı 2 tabak kısır yedim sanki erimemis gibi midem kalkıyo nden olabilir acaba? Korkmaya başladim :(

Korkma canim.hamilelik reflusu bu.ben 1 haftadir cekiyorum yanar miden oda bogazina gogsune cikar oralarda yanar.ustelik bulgur siskinlikte yapar.Hemen stres e sokma kendini ilk bebegin sanirim.ben surup iciyorum dr um verdi.bir dahaki kontrolu bekleme istersen dr una gorun danis iyice icin rahatlasin.

Back
X