Sivilceli Ciltler Yetişkinlerde sivilce ve yediklerimiz

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

purpleangel

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
83
3
623
Ben 35 yaşındayım ve 19 yaşından beri sivilcelerim var.Türlü türlü kremler kullandım ama geçmiyor hep yüzümde 5-6 sivilce oluyordu.Geçen sene tesadüf eseri, kolestolüm yüksek çıkınca yumurtayı bıraktım, sivilcelerim bitti. Ama 2 hafta önce tekrar başladı sebebini düşünürken aklıma 3 haftadır yumurtasız yapmaya çalıştığım karatay diyeti geldi. Sabahki 2 yumurta yerine Canan hanımın yumurtaya alerjisi olanlar için önerdiği muz geldi! yaptığım tek değişiklik kahvaltıda 2 muz yemek sanırım benim muza da alerjim var :(
Bence yetişkinlerde aknenin nedeni over kistleri, hormon veya stres değilse alerji oluyor.Bakalım muzu bırakınca düzelecek mi tekrar yüzüm

6 gündür muz yemiyorum ve hiç yeni sivilcem çıkmadı.Bu arada dünden beri Auriderm xo cream adında morluk ve ameliyat izlerine çok iyi gelen bir krem kullanıyorum sivilce izlerine de iyi geliyor mu emin değilim ama denicem

Ben 35 yaşındayım ve 19 yaşından beri sivilcelerim var.Türlü türlü kremler kullandım ama geçmiyor hep yüzümde 5-6 sivilce oluyordu.Geçen sene tesadüf eseri, kolestolüm yüksek çıkınca yumurtayı bıraktım, sivilcelerim bitti. Ama 2 hafta önce tekrar başladı sebebini düşünürken aklıma 3 haftadır yumurtasız yapmaya çalıştığım karatay diyeti geldi. Sabahki 2 yumurta yerine Canan hanımın yumurtaya alerjisi olanlar için önerdiği muz geldi! yaptığım tek değişiklik kahvaltıda 2 muz yemek sanırım benim muza da alerjim var :KK43:
Bence yetişkinlerde aknenin nedeni over kistleri, hormon veya stres değilse alerji oluyor.Bakalım muzu bırakınca düzelecek mi tekrar yüzüm

evet aynen de öyle canım bazılarına yedikleri etki etmiyo ama bende de çikolata, tatlı, bisküvi türü şeyler sivilce yapıyo test ettim yediğimde daha çok çıkıyorlar :( ha bir de domates :(

Back
X