2006 Eylül doğumluyum. 18 e az kaldığı için 18 diyorum hep. Lise son sınıftayım. 4 kardeşiz en büyük benim, tek kız çocuğum. En küçük 2 erkek kardeşim ilkokul çağında, diğeri lise.
Daha önceki konularımda hep bahsetmiştim aile sorunlarından. Şiddet küfür evin içinde her şey var. Annemle babam her gün kavga ediyor, babam anneme o... diyor hep.
Ben küçükken her sofradan dayak yiyerek kalkardım. Kafamda neler kırılmadı ki... Kardeşlerimde aynı şeyleri yaşamaya başladı şimdi.
Annemle babam bosanmaz lütfen bu ihtimali söylemeyin. Annem koltuk değnekleriyle dayak yemiş bı insan, o zaman vazgecmediyse şimdi hiç vazgeçmez. Sabah boğazıma sarıldı o adam, kafama kaseyle vurdu. Neymiş efendim ters bakmışım ona. Bakmamıştım ki. Hepsinden bende nasibimi aldım yani.
Fikir sahibi olmanız için bu detayları verdim. Ben artık susmak istemiyorum. Tek istediğim üniversite kazanıp çekip gitmek ama bogazimin sıkıldığı bu cehennemde ne ders çalışabiliyorum ne başka bişey.
Evde her türlü maddi imkansızlık var zaten. Doğalgazı vs kesmeye gelecekler bir kaç gün sonra. Kardeşlerim bu şartlarda büyüsün istemiyorum. Nefes alabileceğim bir yer istiyorum.
Hangi adımları izlemem gerek, bilgi verirseniz sevinirim.