yetmez mi?

ironman_2020

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
1.510
1.008
133
merhaba, neredeyse yeni evliyim, görümce aylardır bizde kalıyor.maaşı vs herşeyi var bu şehirdeki tek yakını biziz eşimle.geldiğinden beri 3-4 kez maaş almasına rağmen hala evden çıkmadı.çok şükür bir sıkıntımız yok ama artık eşimle yalnız kalmak istiyorum ve yıldım.ne zaman çıkcam diye düşünse borcum var deyip vazgeçiyor.borcu da öyle çok değil bir maaşı hayli hayli kapatırdı şimdiye.çok yoruldum artık.eşime de bişey diyemiyorum sadece bir iki surat astım o da susuyor. napcam ya?

ben olsam güzelce konuşurum görümcemle.
ben yeni evliyim eşimle başbaşa vakit geçirmek istiyorum. misafirlik 3-5 gün olur. sen aylardır bizimlesin bence sana ev bulalım ve yollarımızı ayıralım minvalinde bir konuşma yapardım.

şu düşüncesiz insanlar bir yok olsalar keşke kendiğilinden

sinir oluyorum burda ya

ben erkek kardeşimin evine gitsem çekinirim rahatsızlık veririm diye max 2 saat otururum , ayda bir ker ebile gitmem ikiside çalışıyor ediyor.

ne saçmalık bu ya.

Konuşma çözüm değilse evde rahatsız olmasını sağlayın. Rahat edebileceği evine çıkar böylece. Şahsen ben bazen ablamın evinde rahat edemiyorum uyanma giyinme oturma falan filan kendi evime dönmek istiyorum

kv falan yok mu? ya da aklı başında biri demiyo mu "ne işin var senin yeni evli çiftin evinde" diye?

ben olsam güzelce konuşurum görümcemle.
ben yeni evliyim eşimle başbaşa vakit geçirmek istiyorum. misafirlik 3-5 gün olur. sen aylardır bizimlesin bence sana ev bulalım ve yollarımızı ayıralım minvalinde bir konuşma yapardım.

eşinle konuş. sen kötü olma. baktın eşin halledemiyor bu sefer sen çirkefleş. insanlar ne rahat ya.

şu düşüncesiz insanlar bir yok olsalar keşke kendiğilinden

sinir oluyorum burda ya

ben erkek kardeşimin evine gitsem çekinirim rahatsızlık veririm diye max 2 saat otururum , ayda bir ker ebile gitmem ikiside çalışıyor ediyor.

ne saçmalık bu ya.

kv yok başka şehirde. ya bende başkasının evinde 3 günden fazla durmam.milleti anlamıyorum.sanırım rahata alışştı.sorun yok evet iyi anlaşıyor olabiliriz ama bazen oturup hüngür hüngür ağlayasım geliyor.daha ben evliliğime doymadım.gelir gelmez çıkacaktı güya ama durum bu ve çıkası da yok.eşim de ağzını açp bişey demiyor

aramız çok iyi aramızı da bozmak istemiyorum ama bu kadar düşüncesizlik olmaz

bence de sen hiç karışma, eşine söyle çözemiyorsa annesine söylesin, sen hiç kötü olma, onlar kardeş/evlat, 2 gün sonra unuturlar, sen gelin olarak unutulmazsın.

bence de sen hiç karışma, eşine söyle çözemiyorsa annesine söylesin, sen hiç kötü olma, onlar kardeş/evlat, 2 gün sonra unuturlar, sen gelin olarak unutulmazsın.
eşimle konuşmalı mıyım kesin sizce? o da kardeşimi eve sığdıramadın der mi yada ayıp olur mu? gerçkten yoruldum düşünmekten.

kendi ailenizden birilerini kalmaya çağırın uzun uzun. ya da eve gelen bir arkadaşınıza " nasil kaliyorsun bu kadar zamandır ben olsam rahat edemem başkasının evinde" cümlesini kurdurun.

eşimle konuşmalı mıyım kesin sizce? o da kardeşimi eve sığdıramadın der mi yada ayıp olur mu? gerçkten yoruldum düşünmekten.

şikayet olarak değil de dertleşme gibi; seninle hiç özel anımız olamıyor, sana güzel bi kahvaltı hazırlayamıyorum vs gibi.

aslında ben başka bi kaç şey de söyleyebilirim de söylemeyim :olamaz:

Bende ilk önce eşinle tatlı bir şekilde konuşman gerektiğini düşünüyorum.
Ayrıca görümcenizin ve buna izin veren(ses çıkarmayan) yakınlarınızın kafası iyi galiba :110:
Bana ev görmeye misafirliğe dahi evliliğimin 6. ayından sonra geldi bütün akrabalarım. Ben davet etmeme rağmen "düzenin bir otursun öyle geliriz" dediler yani... Uzun süreli yatılı misafirlik bana bu yüzden çoook garip geldi.

Aranızı bozmayın zaten.
Evde nasıl bilemiyorum hani temizlik yemek gibi....
Bu konularda rahatsız edin. Mesela Haftasonu temizlik yapın. Eşinizle ikiniz akşam yemeğe çıkın yada gezmeye gidin.
Annesinin evi değil sonuçta sizin eviniz.

anlamıyorum ben sizi ya kac yasinizdasiniz evlisiniz ustelik yeni evli kac ay diyorsun tas olsa catlar agzini acipta ya iyisin hossunda bak yeni evli ciftiz biz gadi evin8 bul demek ucin kac yil beklemeniz gerekiyor aksam esinizle kahve keyfi film izleme ozel vakitler nasil geciriyorsuniz hicmi akli basinda kimse yok bu boyle olmaz diyecek kaldi ki sizin bastan demen8z gerek aman tadimiz kacmasin diye aylarca beklenir mi en guzel zamanlariniza yazik ediyorsunuz

merhaba, neredeyse yeni evliyim, görümce aylardır bizde kalıyor.maaşı vs herşeyi var bu şehirdeki tek yakını biziz eşimle.geldiğinden beri 3-4 kez maaş almasına rağmen hala evden çıkmadı.çok şükür bir sıkıntımız yok ama artık eşimle yalnız kalmak istiyorum ve yıldım.ne zaman çıkcam diye düşünse borcum var deyip vazgeçiyor.borcu da öyle çok değil bir maaşı hayli hayli kapatırdı şimdiye.çok yoruldum artık.eşime de bişey diyemiyorum sadece bir iki surat astım o da susuyor. napcam ya?

Buldu rahatlığı bırakmaz tabi o evi. Eşinize neden demiyorsunuz? Sizi düşünse yeni evliyken kızkardeşine çoktan izah ederdi. Açık açık söyleyin çekinmeyin ..

Back
X