• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yetti artık kv! son kararım hakkında yorum istiyorum

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar evlendiğim günden beri kv ile sorun yaşıyorum. Milyon tane konum var. Bu gidişle milyon tane daha açarım ama artık bir son vermek istiyorum. Evliliğimdeki sorun kv , daha doğrusu sorun çıkarmak isteyen kv.

Kv yıllardır durup dururken hiç bir sebep yokken küser, ararım açmaz , mesaj atarım cevap vermez (telefonu çok faal kullanıyor), arkasından bir ton kusur bulur ben sinir olurum eşim arada kalır, kv tüm aileye yayar vs derken barışılır gene aynı sarmal başlar...En son küsmemizde ben tüm bağları koparmış ve 1 sene görüşmemiştim. Eşimin üzülmesi aramızda kalması ve kv nin tüm akrabalarımı araya sokmasıyla barıştık. Aynı şeyleri yaşamamak için ekstra dikkatli oldum, saygıda, aramada gitmede kusur etmedim. Velhasıl en son bayramda görüştük, bayram tatilinde ders çalışmam gerekiyordu, bayramdan sonra da şehir dışına çıkacaktık, çıkmadan arayayım dedim gitmeye vaktim olmadığından, gene aynı şekilde cevap vermeme başladı. Eve uğruyorum evde yok vs derken eşime de durumu anlattım hatta onun yanında uğradım evde yoklardı. Eşim ben öğrenirim sıkıntı neymiş dedi ama ses yok o günden beri.

Bugün de yine kv nin arasının iyi olduğu bir akrabamı aradım konuşurken kv nin aradığını falan anlattı. Ya seni aramayı unutmuyor gelinini 1 aydır unuttu dedim güldüm ama içten içe sinirlendim.

Yani ben anlamıyorum bu kadının derdi ne? 6 senedir benle alıp veremediği ne? Bir gün çok iyi ertesi gün telefonlarıma cevap vermemek nedir? Ben artık nasıl davranacağımı şaşırdım. Tepki veriyorum adım saygısıza çıkıyor. Tepki vermiyorum sinir oluyorum.

İnsanlar asla değişmiyor bunun farkındayım. Değişmeyecek de. Ama artık benim evliliği etkilemesini istemiyorum. İki seçenek var;

1-Safa yatmak, hiç bir şey olmamış gibi davranmak. Görüşülürse hiç bir şey olmamış gibi devam etmek.

2- Onun yaptığı gibi davranmak. Yani küsmek ve konuşmamak.

Sinirli olduğum için şu an mantıklı düşünemiyorum. Ama kadını boğasım var.

GÜNCELLEME: Kızlar yeni bir konu açmak istemedim, buraya yazayım dedim. Birçoğunuz benden ve benim konularımdan bıkmıştınız :)

Sonuç şu; eşime annesinin yaptıklarını sakin bir dille anlattıktan sonra eşim ben öğrenirim deyip sonra bana hiç bir şey söylememişti ben de sormamıştım. Aradan biraz zaman geçtikten sonra ben evde temizlik yaptırırken eşimin ailesine gittiğini ve konuştuğunu anladım, o gün bayağ gergindi. Ben de birkaç gün hiç tepki vermedim sonra gene aynı hiç bir şey olmamış gibi davrandım.

Aradan epey zaman geçti, dün bir akrabamla görüştüm. Bu kişi çok çok güvendiğim ve zamanında bana çok destek olan kv ile köprü olan, bana annelik yapan kişiydi. Kv ile yolda karşılaşmışlar, kv hemen greengirll bana iki kez gelmiş ben evde yoktum, zaten hiç evde durmuyorum hep dışardayım o saatlerde şöyleydi böyleydi diye hemen kendini anlatmaya çalışmış canhıraş.

Şimdi durum şu, yani görünen, eşim annesiyle konuştu ve yaptıklarını teyit etti çünkü her şey ortada. Eşim annesine kızdı, annesi kendini savunamadı, beni kötüleyemedi ve kötü duruma düştü. Eşim ben haklı olduğum için bana bir şey diyemiyor, hatta mahcup. Dolayısıyla benden bir talebi olamaz. Kv şimdi iyice sıkıştı, hiç düşmem dediği duruma düştü.

Kızlar bu bile bana yeter, Rabbim çok büyük. Benim haklılığım ortaya çıktı, içim çok rahat. Gerisini bilmiyorum öğrenmek de istemiyorum.

Ben bundan sonra da edenin bulacağına inanıyorum. Burda sizleri de bunalttıysam kusura bakmayın.

Gelişmeler oldukça yazarım...

Son düzenleme:
Elinizden geleni yapmışsınız.Kimse size bir şey diyemez.Eşiniz de anasının yaptıklarına baksın.Bence bundan sonra aramayın , gitmeyin.

Kızlar evlendiğim günden beri kv ile sorun yaşıyorum. Milyon tane konum var. Bu gidişle milyon tane daha açarım ama artık bir son vermek istiyorum. Evliliğimdeki sorun kv , daha doğrusu sorun çıkarmak isteyen kv.

Kv yıllardır durup dururken hiç bir sebep yokken küser, ararım açmaz , mesaj atarım cevap vermez (telefonu çok faal kullanıyor), arkasından bir ton kusur bulur ben sinir olurum eşim arada kalır, kv tüm aileye yayar vs derken barışılır gene aynı sarmal başlar...En son küsmemizde ben tüm bağları koparmış ve 1 sene görüşmemiştim. Eşimin üzülmesi aramızda kalması ve kv nin tüm akrabalarımı araya sokmasıyla barıştık. Aynı şeyleri yaşamamak için ekstra dikkatli oldum, saygıda, aramada gitmede kusur etmedim. Velhasıl en son bayramda görüştük, bayram tatilinde ders çalışmam gerekiyordu, bayramdan sonra da şehir dışına çıkacaktık, çıkmadan arayayım dedim gitmeye vaktim olmadığından, gene aynı şekilde cevap vermeme başladı. Eve uğruyorum evde yok vs derken eşime de durumu anlattım hatta onun yanında uğradım evde yoklardı. Eşim ben öğrenirim sıkıntı neymiş dedi ama ses yok o günden beri.

Bugün de yine kv nin arasının iyi olduğu bir akrabamı aradım konuşurken kv nin aradığını falan anlattı. Ya seni aramayı unutmuyor gelinini 1 aydır unuttu dedim güldüm ama içten içe sinirlendim.

Yani ben anlamıyorum bu kadının derdi ne? 6 senedir benle alıp veremediği ne? Bir gün çok iyi ertesi gün telefonlarıma cevap vermemek nedir? Ben artık nasıl davranacağımı şaşırdım. Tepki veriyorum adım saygısıza çıkıyor. Tepki vermiyorum sinir oluyorum.

İnsanlar asla değişmiyor bunun farkındayım. Değişmeyecek de. Ama artık benim evliliği etkilemesini istemiyorum. İki seçenek var;

1-Safa yatmak, hiç bir şey olmamış gibi davranmak. Görüşülürse hiç bir şey olmamış gibi devam etmek.

2- Onun yaptığı gibi davranmak. Yani küsmek ve konuşmamak.

Sinirli olduğum için şu an mantıklı düşünemiyorum. Ama kadını boğasım var.
Arama sorma, arasan bile açmazsa ikinciyi arama ama gördüğün yerde de yüz asma konuş birşey yokmuş gibi

aramıyorsa seni görmek istemiyorsa niye bu ısrarın? 2 kere arar 3ü aramam bu kadar basit.

Yanyana oturuyoruz ya, neymiş arayana kadar gitseymişim. Her şeye bahanesi vardır, mutlaka üste çıkar. Zaten sorun yaratmak isteyen insan bahane buluyor.

Safa yat .
Önemseme .
Ne yapıyorsa bırak yapsın .
Eşinle git, tek gitme.
Niye açmadın diye asla sorma ( çünkü bunu istiyor)
Önemseme zaten bu ona yeter .

Parantez içindeki kısım önemli. Çünkü ben bu zamana kadar hep niye açmadı ne var diye tepki gösterdim ve olaylar patladı. Ben sorayım istiyor ne için? Biraz daha ayrıntılı yazabilir misiniz bu kadının kafasının içini bilmem lazım.

Sanki kv ile evlisiniz
Birbirinize naz trip :KK45:

Bunda dert edilecek bir durum yok
Açmıyorsa kendi bilir
Bu kadar sık aramanıza
Bu kadar haşır neşir olmaya gerek duymayanlardanım

Parantez içindeki kısım önemli. Çünkü ben bu zamana kadar hep niye açmadı ne var diye tepki gösterdim ve olaylar patladı. Ben sorayım istiyor ne için? Biraz daha ayrıntılı yazabilir misiniz bu kadının kafasının içini bilmem lazım.
Hayatim her hoşuna gitmediği birşey olduğunda sana tavır gösteriyor değil mi telefonu filan açmayarak .
Yanı diyor ki sana tabir gosteriyorum anla ki bir problem var ve gel bunu bana sor .
Bende sana sikayetleneyim şöyle yaptın böyle dedin diye , en sonunda da sen hatanı anla hizaya gel .
Maalesef ülkedeki çoğu kayınvalide bu kafa da .
Diyorum ki asla önemseme ona niye tavır yapıyorsun diye sorup sana şikayetlerini söyleme fırsatı sunma .
Safa yat kesinlikle hiç birşey olmamış gibi davran . Istedigini ona verme .

Kv nin çocuğu eşin

O arayıp soracak

Bunu eşine aşıla

Mesela gideceksiniz eşine de annene uğra haber ver benden de selam söyle vs vs

Hem Kv yi düşünmüş hem de muhatap olmamış olursun

Şu an için de arayıp sorma rutin yaşa aradım açmadın vs deme

Back
X