Benim kaynananim hedefi,benimle cay partilerine,altin günlerine,konu komsuya gitmekti . Hatta onun oturduğu semtte ev tutmamizdi mesela. Tutmadim.

Babam da diyor ki sen dua et ise girdi çalışıyor kaynanan..
Ben evlendikten 1 ay sonra bunun altin günü oldu konu komsu hepsi leş tipler bana diyorki gelcenmi seni sorarlar. E bananeyse bundan beni ne diye sorcaklar bende bilmiyorum dedim. Dedi ki ufak bir okumamiz da olcak. Kuran ı Kerim yani.
Aha bende jeton dustu
Eve geldik esime dedim bunun niyeti gelin mevlidi yapmak falan ve gitmedim. O güne. Sonra dediki bizde sana yapcaktik gelin mevlidi hatta gunde yapalim dedik ama sonra sacma olur diye düşündük

Bende esime dedim onun önünde baaaaak,ben bir tek öleceğim günü bilmiyorum. Esimde morardi kendisi de
Daha sonralari boyle kelleme göre,gitmemeler de yaptım. Kaynanam da benim it damarlı olduğumu anladi artik yanasmaz bu tip seylere ama ben ararim sorarim o da arar
Bence sen hiiiic arama sorma gitme gideceksen esinle birlikte gidersin oda haftada 1 ya da 10 gunde bir adam olana fazla bile bence. Kayinbaban da yılanmış seni kotuler gibi konusmus. Ustune dustukce simarmis. Cok mu yasli kaynanan?yaslilar bazen cocuk gibi alingan,küskün olabiliyorlar.Kimsenin egosunu tatmin etme arkadasim. Sen gorustugunde bisey olmamis gibi davran neden aramadin diye sitem ederse bir gunde sen ara anne,ya da e aradim acmadin ki anne de zaten arama kayitlari duruyordur. Boylesi hic çekilmez. Kuserse küssün