- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
- Konu Sahibi greengirll
Off aynı benimki. Küsmeyi marifet sayar. Bunları çocuk gibi eleyip beleyeceksin. Dünya onların etrafında dönsün tek istedikleri o. Annem de öyledir benim. Eskiden kahrolurdum annem için, haftalarca hediyeler, peşinden koşmalar, espriyle sarılmalar yapardım. Evlendikten sonra annem aramıyorsa ben de aramıyorum, artık nasıl bezmişsem, uzun sürsün küslüğü diyorum. Kendi anneme bunu yaparken evlenince bir baktım kaynana daha beter çıktı. Yok beni aramadı, surat yapmalar, durup durupken içini çeke çeke ağlamalar. Kayınvalidemle asla görüşmüyorum. Hiç aramıyorum bile. Bayramda mecburen gittim baktım suratı yine düşmüş herkesle fıkır fıkır benimle muşmula, eşime dedim, suratını düzelttirmezsen diğer bayram ölürüm de gelmem, rezil olur ele güne (zaten bu yüzden gelmemi istiyor bana bayıldığından değil)
Dün hayret aramış evlilik yıl dönümümüzü kutluyor. Sağolun dedim kapattım. Çok pişmanım sizli bizli olmadığım için başından beri. Bütün kaprisini çektim, herkesin önünde bana mı kızdın, niye ağlıyosun diye defalarca sarıldım! Çok pişmanım yaa..geçen bayramda hüngür hüngür ağlıyor, tv den gözümü bile almadım. Yaşlılar diye gençlerin ruhuyla oynamasınlar ya!!! Yeter benim sorunlarım bana yeter, azcık ana olsunlar, fedakarlık yapsınlar. Eşim arada mı kalıyor, o zaman anneciğine patlasın, rahatlasın. Sizi kimse düşünüyor mu? Eşiniz annesine hesap sordu mu beden o telefonu açmıyorsun anne karıma, hayırdır? Dedi mi? Demediyse bırakın arada kalsın. Ay çok doldum okuyunca konunuzu, yaptığım eziklikler aklıma geldi, kusura bakmayın.
Dün hayret aramış evlilik yıl dönümümüzü kutluyor. Sağolun dedim kapattım. Çok pişmanım sizli bizli olmadığım için başından beri. Bütün kaprisini çektim, herkesin önünde bana mı kızdın, niye ağlıyosun diye defalarca sarıldım! Çok pişmanım yaa..geçen bayramda hüngür hüngür ağlıyor, tv den gözümü bile almadım. Yaşlılar diye gençlerin ruhuyla oynamasınlar ya!!! Yeter benim sorunlarım bana yeter, azcık ana olsunlar, fedakarlık yapsınlar. Eşim arada mı kalıyor, o zaman anneciğine patlasın, rahatlasın. Sizi kimse düşünüyor mu? Eşiniz annesine hesap sordu mu beden o telefonu açmıyorsun anne karıma, hayırdır? Dedi mi? Demediyse bırakın arada kalsın. Ay çok doldum okuyunca konunuzu, yaptığım eziklikler aklıma geldi, kusura bakmayın.