Cumhurbaşkanı daha doğru dürüst bir inceleme yapılmadan kopya olmadığına hemen ikna oluyorsa bu demek oluyor ki; ortada üstü hemen kapatılması gereken pislikler vardır. Çünkü bu kadar ciddi bir konuda normal olan; sıkı bir araştırma ve soruşturma sonunda karar verilmesidir, haberin üstünden iki gün geçmeden değil. Cumhurbaşkanının yorumunu ilk duyduğumda aklıma tek bir laf geldi; Bozacının şahidi şıracı!
Her gün başka rezalet. Olaylar arttıkça, pişkinlikleri de artıyor. Yaptıkları açıklamalara bakıyorum da, elle tutulur hiç bir yanları yok ve bununla bizim karşımıza çıkmaya utanmıyorlar. O kitapçıklar dağıtılmamış, kişiye özel kitapçıklar varmış... Hikaye! Sınavdaki kitapçıklar diye basına dağıtılanlara, sınava girenler; bunlar bizim kitapçıklar değil, diyor.
Şimdi sınavı iptal etseler, yeni sınavın güvenilirliğinden nasıl emin olacağız?
Cumhurbaşkanı açıklamalardan tatmin olduysa bizde olduk diyen koltuk sevdası milletvekilleri varken bu ülkede adam akıllı hiç bişey rast gitmez
oturun lys ye çalışın arkadaşlar moraller kötü hepimiz aynı durumdayız ama yapıcak bişey yok bahar gelmiş zzaten bide şu olayı takmayalım kafamıza yalnız bu pazar izmirde gündoğdu meydanında protesto yürüyüşü var izmirde olanlar mutlaka katılsın uyumadığımızı gösterelim onlara
ben keyfe keder konuşmuyorum olamazlar yapamazlar imam hatip çıkışlılar demiyorum bakın yasak olduğunu söylüyorum yasak. çamur atmak ne demek bilirmisin sen ? burda olanlar hakkında konuşuyorum ben kafadan atıp tutmuyorum yani bana görede iimam hatip çıkışlı adamın savcılıkta hakimlikte işi olamaz önce din diyen herifin hiç bi yerde işi olamaz bizde müslümanız da dinimizi kendimiz yaşıyoruz hu allah hu allah diyip ardındanda adalete gidip hakimlik yapan adamın devlete ne faydası olucak bak ben sana söyliyim öyle adamlar yargıya gelirse yakında şer-i hukuk kuralları bile uygulanır bu ülkede başını açarsan ucuz kadın olursun çok mu açsın ekmek mi çalmak zorunda kaldın ülkemizde çok var böyle insanlar elini keserler daha bir çok örnek verebilirm ben sana biraz geniş düşünmek lazım
burda konuşup tartışacağımız şey bu değil emeğimizin çalınması bilmiyorum sınava girdiniz mi ama girmişseniz eğer ne durumda olduğumuzu anlarsınız
ne saçmalıyosun sen yaa zorunamı gidiyo imamhatiplilerin biyerlere gelmesi senelerce yasakladınız önlerini kesdiniz tabiki onların da biyerlere gelme hakları var senden çok çalışıp geldikleri için kıskanıyonmu yoksa yuhh sana bide demokrasidan bahsedersiniz senin cahilliğini hayretle kınıyorumm
ne saçmalıyosun sen yaa zorunamı gidiyo imamhatiplilerin biyerlere gelmesi senelerce yasakladınız önlerini kesdiniz tabiki onların da biyerlere gelme hakları var senden çok çalışıp geldikleri için kıskanıyonmu yoksa yuhh sana bide demokrasidan bahsedersiniz senin cahilliğini hayretle kınıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?