Ygs Sınavı ve Astım

Aleovera

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
4
1
6
35
İstanbul
merhabalarr 23 ünde ygs sınavım var ve astım hastasıyım ilacımı yanımda tasımam gerek ama malum sınav salonuna bu tarz seyleri sokmak yasak.Aile hekiminden alınan astım hastasıdır raporuyla ilacı yanımıza alabiliyormuşuz diye duydum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?

merhabalarr 23 ünde ygs sınavım var ve astım hastasıyım ilacımı yanımda tasımam gerek ama malum sınav salonuna bu tarz seyleri sokmak yasak.Aile hekiminden alınan astım hastasıdır raporuyla ilacı yanımıza alabiliyormuşuz diye duydum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?

Astım hastası olduğunuz için ilacınızı yanınızda taşımak zorundasınız.AİLe hekiminden astım hastası raporu alın sınav günü sınıftaki hocanıza teslim edebilirsiniz bence,kapıda da görevli olan kişiye doktor raporunuzu gösterin eğer rapor olursa birşey diyeceklerini sanmıyorum.

nasıl yani ilacını yanına alamıyor musun hiç duymadım böyle şey. ben de astım hastasıyım her sınavda yanıma götürdüm hiç bişi demediler ama sen yine de rapor al madem böyle bişey varsa

nasıl yani ilacını yanına alamıyor musun hiç duymadım böyle şey. ben de astım hastasıyım her sınavda yanıma götürdüm hiç bişi demediler ama sen yine de rapor al madem böyle bişey varsa

​Sınav anında sadece pet şişede su alınıyor oda üzerindeki ambalaj sökülmek şartıyla.

​Sınav anında sadece pet şişede su alınıyor oda üzerindeki ambalaj sökülmek şartıyla.

iyide ilaç başka bi durum ona sıkıntı çıkarmadılar ben de hiç. Kpss ye girdim geçen yıl, ilacım da yanımdaydı. Sen raporunu al, sorun olacağını sanmıyorum

Canım mutlaka bir düzenlemesi yasallığı vardır.Okulunla görüşmelisin bu konuyu olmadı ösym yi arayıp sor

Bence direk milli eğitim veya Ösymyi arayıp sor, hiç riske atma, raporu belki önceden bir yere teslim etmen gerekiyorsa halletmiş olursun.

Kesinlikle osymyi arayıp sorun.. Bazi yerler asiri hassasiyet gösteriyor...

Ben kpssye girdiğimde cildirmistim..Evde tek kaliyorum anahtarimi alıyorum yaninda anahtarla giremezsiniz arabayla geliyorsun arabanın anahtarini alamayiz??

Para yasak otobüse bastigin kartlardan aliyorsun o kartlarla giremezsin?? Çok sinir bozucu oluyorlar.. Siz raporunuzu alin caninizi sikmasinlar durduk yere...

Back
X