yigenimi cok özledimmmmmm:((

Ayy masallah canım allah yokluklarını yasatmasın bize rabbim.

Bnm icime dert kız ...

Bilmiyorum ayırt etmek istmm cocugum neyse yigenimde öle olmasını isterim..

Bilmiyorum ayırt etmek istmm cocugum neyse yigenimde öle olmasını isterim..

Yegeniniz tam sevilme yasinda
Onun her hareketi size mucize gelir
Sevgi tabiki azalmaz
Ama ayirdiginiz zaman azalir ve bunu farketmezainiz bile
Evet mücizeden öte yaa gulmesi, konusaması bile gecen öp, diyorlar halayı netten görsen böyle hırsızlık yapar gibi öpüyor yavaş yavaş .

Yeğenini de çok seversin ama çocuğunla yeğenini aynı derecede sevemezsin bence.Öyle de olması gerekiyor zaten.Yeğenine olan sevgin azalmaz ama çocuğuna olan sevgin çok daha fazla olur.

ben de kuzenimin çocuğunu çok seviyorum o kadar yakın akraba değil dersin ama bozuntuya vermeden yeğenim diyorum ben.çocukla da çok alakalı oluyor,çekiyorlar insanı..

Çocuklar sevilmez mi yaa
Benimde kardeşlerim var. Hele en küçüğümüz altı yaşına girdi aramızda 18yaş var birde bi büyüğü dokuz yaşında aramızda caan can o bal ya okula başladı bu sene. Doğduğundan beri her saniyesinde yanındaydim herşeyiyle ilgilendim çocuğum gibi altıniuda açtım yedirdim oynattım gezdirdim bi anne ne yaparsa hepsini yaptım annem fırsat verdikçe ve şimdi 2senedir evliyim çoğu zaman annemdeyim duramıyorun ayrı kardeşlerime çok düşkünüm bi yerlerine bisi olsa aklım çıkıyor. Annemle gün içinde 4 5kez konuşuyoruz abartısız ne yediler ne içtiler derslerini yaptılar mi beslenme yaptı mi okulda herşeyi didik didik ediyorum resmen. Bazen annem kızsada elimde değil.Içim gidiyor herzaman yanında olmadığım için. :-( :-( off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…