- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Kac yasındasın yigen sevilmez mi ya canımı veririm ona o kadar....
Ayy masallah canımçok iyi anlıyorum ben seni.teyzemin oğlu vardı ben liseyi bitirince doğum yaptı evimiz yakında sabah ev işi yapar sonra ona giderdim kucağımdan indirmezdim.ben ufak tafeğim bana sarılır minicik ablam derdi.Allahım bi çocuk daha tatlı olamazdı.annesi yap derdi yapmazdı birkibirki bi bak şuna derdi.kocamla görücü usulü evlendim.ilk eve geldikleri gün holde o kadar çok ağladı ki.hiç kimse yanına alamadı.ben çağırdım yanımıza gel paşam dedim hıçkıra hıçkıra geldi kucağıma oturdu.ablam bir yana dünya bir yana derdi.eniştesine yani kocama çok uzun süre küstü onunla hiç konuşmadı arabasına binmedi.ben anneme gittiğimde kocam yokken gelir benimle sarılır özlem giderir giderdi.hatta kocam varsa girmez beni kapıya çağırırdı.sonra ne mi oldum ben anne oldum ona da dayılık statüsünü verdik erkek kardeşim yok boştaydı o kontenjan.şimdi kocamla bir iki cümle konuşuyor ben rica ettiğim zaman arabaya biniyor.ama hala eniştesi onun en büyük düşmanı.
ayyy ne kadar dertliymişim konu sahibi kusura bakma.unutmadan kızım bi yana mavişim bi yana hala akan sular durur Muhammed dendiği zaman bana
4 yas buyugumsün sana abla diyebilir miyim ..25 yaşındayım canım şuan :)
Aaa kafamı karıstırdın bende diyorum dert bölümüne actım hala dert bölümünde sonradan jeton düştü...konunuzu ilgili bölüme taşıyorum..
şaka şaka..
bi an oky'e özendim..
çok havalı iş şu konu taşımak yahu..
AHAHA GÖRÜSELİM BİR OLSUN SEVE SEVE ...evladın olunca yeniden görüşelim dermişim
tabiki yigende sevilir ama evladın herzaman daha önde
bu demek degilki yigenden nefret ediyorsun
ikiisininde yeri ayrı
Bnm icime dert kız ...Yeğenini sevmen normal normal olmasını da çocuğum olunca sevgim nefrete mi döner lafı ney birşey anlamadım
Mesela benim bir oğlum var birde yeğenim yeğenimi çok severim sevmesine de kimseye ama kimseye olan sevgim oğluma,
sevgimle bir olamaz dünya bir yana o bir yana ,
şimdi bu konuda dert nerede onu anlamadım
Bilmiyorum ayırt etmek istmm cocugum neyse yigenimde öle olmasını isterim..Benim bir sürü yegenim var. Hepsine canimi veririm. O derece seviyorum. Hepsi burnumda tutuyor. Hepsini yanima verseler dünyalar benim olur. Çünkü yegen vok farklı. Senin kanindan canindan. Tabi insan da evladini daha fazla sever. Mesela yengemin ogluna karsi sevgisi benden kat be kat fazladır. O yüzden anne ayri bir sey.
Siz yine yegeninizi seveceksiniz ama çocuğunuzu ayri bi seveceksiniz bence..
Bilmiyorum ayırt etmek istmm cocugum neyse yigenimde öle olmasını isterim..Benim bir sürü yegenim var. Hepsine canimi veririm. O derece seviyorum. Hepsi burnumda tutuyor. Hepsini yanima verseler dünyalar benim olur. Çünkü yegen vok farklı. Senin kanindan canindan. Tabi insan da evladini daha fazla sever. Mesela yengemin ogluna karsi sevgisi benden kat be kat fazladır. O yüzden anne ayri bir sey.
Siz yine yegeninizi seveceksiniz ama çocuğunuzu ayri bi seveceksiniz bence..
Evet mücizeden öte yaa gulmesi, konusaması bile gecen öp, diyorlar halayı netten görsen böyle hırsızlık yapar gibi öpüyor yavaş yavaş .Yegeniniz tam sevilme yasinda
Onun her hareketi size mucize gelir
Sevgi tabiki azalmaz
Ama ayirdiginiz zaman azalir ve bunu farketmezainiz bile
Öyle mi? Diyorsun..Cocuk buyuyunce gecer. Birbirinizi arayip sormazsiniz bile.
4 yas buyugumsün sana abla diyebilir miyim ..
Saka saka saka ...
İnsallah canım...cok bisey kalmamis allah kavustursun
İnşallah canım onu o kadar seviyorum ki evime alıp bakmışlıgımda var...Yeğenini de çok seversin ama çocuğunla yeğenini aynı derecede sevemezsin bence.Öyle de olması gerekiyor zaten.Yeğenine olan sevgin azalmaz ama çocuğuna olan sevgin çok daha fazla olur.
Amin canım ...insallahamin hayatın en güzel tadı..
en güzel rengi..
aşk, nefes, mutluluk, her şey...
Allah evladıyla sınamasın kimseyi.
kardeşim 5..6 yaşlarındayken dışarıdan bulduğu sokaktan toka falan şeyleri bana hediye olarak getirirdiMasallah canım
Ahaha bizmkisi o kadar buyık degil getirsin .... supermişkardeşim 5..6 yaşlarındayken dışarıdan bulduğu sokaktan toka falan şeyleri bana hediye olarak getirirdi
amin hala anneme gitti mi çağırırım özlerimAyy masallah canımallah yokluklarını yasatmasın bize rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?