yigenimi cok özledimmmmmm:((

Aynn bu arada yetişkin bir bayan derken ..
Nice yetişkin bayanlar gördüm yigenleriyle öyle bir oynarlar, konusurlar...
Yazdigim seyden ne anlam cikardiniz ki ? Yetiskin bayanlar da elbette yegenleriyle oynarlar sakalasirlar, sadece kendi cocuklari dunyaya geldiginde yegenlerine olan sevgileri nefrete donusmez. Sacmalik olur bu aksi halde.

Yazdigim seyden ne anlam cikardiniz ki ? Yetiskin bayanlar da elbette yegenleriyle oynarlar sakalasirlar, sadece kendi cocuklari dunyaya geldiginde yegenlerine olan sevgileri nefrete donusmez. Sacmalik olur bu aksi halde.
ben nefrete dönüşür mü???dedim farkındaysanız soru işareti var yaniii.ben sevgim nefrete dönüştü demedim ...

Yumusak g telefonumda olmadigi icin parantez icinde yegen kelimesinin nasil yazildigini belirttim zaten. Turkce karakterler telefonumda yok parantez okumamissiniz.Cok basit bir kelime cogu insanin bu kadar basit bir kelimeyi yanlis kullanmasi beni rahatsiz ediyor. Ikaz edersem belki biri dogrusunu ogrenir hatasini duzeltir diye dusundum.

Siz yeni bir dil çıkarmışsınız. Benim de bildiğim "cıs" falandır yani. bizim çocuklara dese senin yeğen "uvaa " diye anlamazlar. Yeni bir trend mi yoksa??
Kim çıkardı bu yeni alfabeyi cidden?
Bu arada dogrusunu biliyormussunuz zaten niye israrla hala yigen yaziyorsunuz. Tet tet uvaa bana fransizca gibu geldi. Dil ogretiyorsunuz sandim guya. Olmayan kelimeleri cocuga alistirmayin bari. Ileride diksiyonu bozuk olur, konusmasi gecikir veya bozulur. Istemez misiniz yegeniniz guzel yazsin konussun. Ne guzel ornek olmak varken?

yengeme asla vermezdim sabahın 7 si yngmn evine gider alır gelirdim.

ben açıkcası buraya takıldım, görümcem sabah sabah oğlumu alıp gidecek asla bana vermeyecek kıyametleri koparırdım yani herhalde kadın sorun olmasın diye bişey diyemedi size yoksa hergün birilerinin bebeğini götürmesini hangi anne ister ki?
benim de canımdan çok sevdiğim yeğenlerim var, şimdi bebeğim var hepsinin yeri sevgisi bambaşka, çocuğunuz olduğunda neden nefret edesiniz ki?

Kendi dogrularinizi kendinix yapin madem bye

Siz yengemi tanimadan nasil boyle elestiriyorsuniz yaaa .
Bir cocuk dogur , verme banane istersen sac basa girin bu arada soyluyeyim 2.yigenim var dedim yngm dogum yapti .
annm bakiyor annem bizleri tanimadan yorum yapma .

Ben teyzem için öyleydim. Kızı gibiydim. Şimdi iki çocuğu var hiçbir zaman farklı hissetmedim. Bana olan sevgisi hiç değişmedi.

ben nefrete dönüşür mü???dedim farkındaysanız soru işareti var yaniii.ben sevgim nefrete dönüştü demedim ...
Kendinize boyle bir soru sormaniz bile anlamsiz :) Allah hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin o zaman bu dusunduklerinize gulersiniz bence :) hayirli aksamlar

Siz yengemi tanimadan nasil boyle elestiriyorsuniz yaaa .
Bir cocuk dogur , verme banane istersen sac basa girin bu arada soyluyeyim 2.yigenim var dedim yngm dogum yapti .
annm bakiyor annem bizleri tanimadan yorum yapma .
yengeni tanımakla ne alaka?
siz anne olmadan asla anlayamazsınız, size biri böyle yapsa sizin yanınızdayken sizin çocuğunuzun bakımı üstlense ve asla vermem dese o kişiye karşı kin beslersiniz
yengeni tanımam ama ben bir anneyim ve anneleri tanırım çünkü hiç kimse bir kadının çocuğuna bu şekilde davranamaz, hiçbir annenin hoşuna gitmeyecek bir davranış bu
annen bakıyo olabilir orası ayrı konu ben sizin sabahın köründe yengenizin çocuğunu almanıza yanımdayken asla ona vermem demenize karşılık dedim bunu
çocuğunuz olduğu zaman yaptığınız hatayı anlayacaksınız
çünkü o sizin yeğeniniz olabilir ama unutmayın yengenizin çocuğu!

burada bu kadar insan size bu davranışınızdan dolayı tepki veriyorsa kusura bakmayın ama normal değil yaptığınız.

ben kendi ablamdan bile çocuğunu alıp götürmedim hiçbir zaman kaldı ki yengeme bunu yapmak çok kötü, yengen sabırlıymış ki çocuğunu kendinden daha çok sevdiğini sanan görümceyle iyi baş etmiş.

Yengem cok anlayislidir allah var .yani allah sizin gorumcelerinize ne diyim ki .
Bu arada yigenimi o kadar sevmeme ragmen o kadar anlayisliki sizin laflarinizdan sonra demekki yengem bir melek..

Yengem cok anlayislidir allah var .yani allah sizin gorumcelerinize ne diyim ki .
Bu arada yigenimi o kadar sevmeme ragmen o kadar anlayisliki sizin laflarinizdan sonra demekki yengem bir melek..

Görümcem sabahın köründe çocuğumu alıp götürecek kadar, hatta yanımda çocuğumun tüm bakımını üstlenip bana vermeyecek kadar düşüncesiz olmadığı için gül gibi geçinip gidiyoruz çok şükür. Yengeniz melek değil sabır taşı maşallah.

HIC DEGIL YENGEMLE ARKADAS GIBIYIZ YEGENIM HASTA OLSA GECE BUTUN AILE AYAKTA IYILESENE KADAR BASINDAN AYRILMAYIZ .
YENGEMDE BIR YEGEN OLMUS BEN SEVECEM ALACM BAKACM YAPMA DYCKSE YAPMAM BIRAKIRIM .
AMA HIC OYLE DEGIL YMK YEDIRIRKEN BANYO YAPTIRIRKEN BERABERIZ SABIR TASI DEGIL .
MELEK MIS VALLA ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…