- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
=)))aynn bnde cNım..amin hala anneme gitti mi çağırırım özlerim
Nie öyle dediniz nasıl böyle bir kanıya vardınız 1.5 yasında allahın mucizesi olark goruyorum . Tabi teyzeler anne yarısıdır . Halada öyle olmasa bari sevgisi yeter gerci haladan , hallaya , teyzeden, teyzeye degişir yani...Bana normal gelmedi nedense. Sevginin boyutu değil ama davranışların çok abartılı, belki sağlıksız. Hele şimdiki sevgi ilerde nefrete mi dönüşür korkusu... Normal değil bence. Duyguları bu kadar uçlarda yaşamak tehlikeli.
Canım benim evim yengemin evinden 1.5 saat uzaktaydı ben yigenimi grmye gdyrm 4 saat otrcm mesela hala uyuyor . Ama opecem sevcm bunca yolu onn icin glmişim uyndrrm aglarsa pişman olurum coook .ama grmdn gdersem icimde kalacak ..Benim de 18 aylık bir yeğenim var aşk yaşarız hanımefendiyle teyze-yeğen, uzaktan onlara doğru geldiğimi herkesten önce farkedip gülücükler atmalar, kucağa gelmeye çalışmalar, 'bebeyiim' demeler, kafasına esince bacak boyun nerden yakalarsa çılgın gibi öpmeler, normalde yemek seçiyorken gelip benim tabağıma dadanmalar, ben birisiyle tartışıyorsam tartıştığım kişinin karşısına geçip benimle aynı sert tonda birşeyler söylenmeye çalışmalar. Anne-babası da rahat sayılır, daha 1.5-2 aylıkken bana emanet edip gezmeye giderlerdi, öğrenci evime bırakmışlıkları var ufaklığı, ama hayatta öğlen uykusundan çocuk kaldırıp sevmem ya da özel olarak bakmam rica edilmediyse sabahn 7sinde evlerinde olmam. Yazık bütün gün keyifsiz olur o çocuk uykusunu alamazsa. Anne-babasi hiç rahatsız olmuyor mu siz çocuğu kaldırınca?
Ayyy masallah canım ..aynn ama haklılar sanırım evlat duygusunu tadınca ogrenecez..kızlar eskisi kadar sevmezsin evlat daha ağır basar yazmış.ama benim o 'sevmezsin' kelimesine bile gönlüm o kadar razı olmuyor ki.haklılar belki ama her zaman yeğenini yine çok sevmeye devam eder insan diye düşünüyorum.bende de var iki tane.kuzularım benim 'ben evleniym mi,bebeğim olsun mu' diye sorduğumda bile çok kızıyo büyük olan.Allah uzun,sağlıklı ömürler versin miniklere
ya tabii ki evlatla yeğen bir olmaz.ama karşılaştırmak da hata bence.onun yeri ayrı onun yeri ayrı.hele ki zaman denen bişey var.yeğenler büyüyecek,belki eskisi gibi olunmayacak,bilinmez yani.ama evlat hep yanında...yine de ikisi de candır,bi yerine bişey olsa yine canın bir o kadar acırAyyy masallah canım ..aynn ama haklılar sanırım evlat duygusunu tadınca ogrenecez..
Aynn canım ..ya tabii ki evlatla yeğen bir olmaz.ama karşılaştırmak da hata bence.onun yeri ayrı onun yeri ayrı.hele ki zaman denen bişey var.yeğenler büyüyecek,belki eskisi gibi olunmayacak,bilinmez yani.ama evlat hep yanında...yine de ikisi de candır,bi yerine bişey olsa yine canın bir o kadar acır
Nie öyle dediniz nasıl böyle bir kanıya vardınız 1.5 yasında allahın mucizesi olark goruyorum . Tabi teyzeler anne yarısıdır . Halada öyle olmasa bari sevgisi yeter gerci haladan , hallaya , teyzeden, teyzeye degişir yani...
Valla cvb yazmycm cvb size .Uyuyan çocuğu sevecem diye uyandırıyorsunuz,
Sabah erkenden annesinin yerine geçip, evlerine gidip bakımını üstleniyorsunuz,
Çocuğu kendi annesine bile dokundurtmuyorsunuz,
Ve bomba, acaba bu sevgi "nefret"e dönüşür mü diye düşünüyorsunuz. Bunları kendiniz söylediniz.
Normal mi bunlar Allah aşkına? Sağlıksız ve bencilce seviyorsunuz. Ben seveyim, tatmin olayım da gerisi önemli değil. Ben seveyim de çocuk uykusundan uyandırılsın, anası dokunmasın. İlerde sevgi tatminimi kendi çocuğumla sağlarsam nefret bile edebilirim. Sizinki bu. Ben kimse tarafından bu şekilde sevilmek istemezdim açıkçası. Benim çocuğuma da o anneye yapılan yapılsın istemezdim. Sağlıklı bir şekilde teyzesi, halası vs canı gibi sevsin, sevinirim. Ama sizinki gibi davranışlardan korkarım. Yeğeni çocuğun gibi seversin, canını bile verirsin, amenna. Ben sevginin boyutunu tartışmam, anormal bulmam. Ama sizin davranıslarınız ve düşünceleriniz normal değil kusura bakmayın.
İnşallah onları bir severim tabiki cocugum önde olacak ama sevgim azalmaz inşallah..bende yiğenime çok ama çok düşkündüm
evlenince başka bir şehire gelin geldim ama hasreti beni yaktı yaktı
yani hep onu özlüyordum herkes de şaşıyordu ne bu sevgi diye
çocuğum oldu zamanla sevgim azaldı hatta tekrar bebeğim olunca şuan aklıma bile gelmiyor
Bu arada yengemle aynı yastayız asla öyle düsünmedi. Yengemin yerine konusmanız tuhaf olmuş .Uyuyan çocuğu sevecem diye uyandırıyorsunuz,
Sabah erkenden annesinin yerine geçip, evlerine gidip bakımını üstleniyorsunuz,
Çocuğu kendi annesine bile dokundurtmuyorsunuz,
Ve bomba, acaba bu sevgi "nefret"e dönüşür mü diye düşünüyorsunuz. Bunları kendiniz söylediniz.
Normal mi bunlar Allah aşkına? Sağlıksız ve bencilce seviyorsunuz. Ben seveyim, tatmin olayım da gerisi önemli değil. Ben seveyim de çocuk uykusundan uyandırılsın, anası dokunmasın. İlerde sevgi tatminimi kendi çocuğumla sağlarsam nefret bile edebilirim. Sizinki bu. Ben kimse tarafından bu şekilde sevilmek istemezdim açıkçası. Benim çocuğuma da o anneye yapılan yapılsın istemezdim. Sağlıklı bir şekilde teyzesi, halası vs canı gibi sevsin, sevinirim. Ama sizinki gibi davranışlardan korkarım. Yeğeni çocuğun gibi seversin, canını bile verirsin, amenna. Ben sevginin boyutunu tartışmam, anormal bulmam. Ama sizin davranıslarınız ve düşünceleriniz normal değil kusura bakmayın.
Ayynen canım cok sevıyorum kokusuna hasretim ...bende kardesımın cocuguna aynı hıslerle baglıydım hatta ıcımde bebek oldugunu oıgrendıgınde kac kere tekmeler atmaya kalktı yavrucugum..tabı kı yegenının guzellıklerını gorerek bebek ıstemen normal ve tabı kı kendı ıcınden cıkan daha kıymetlı olacak ama neden nefret edesın kı..bız uzak sehırlere gıdınce yılda bı görusur olduk ama eger aynı yerdeysen sık sık yıne görusursun ve sewersın ama senın bıcırık daha mınık olacagı ıcın ona sevgın daha cok oluyoır..bende böyle..
Öyle mi dyrsn=))sana bırsey olmaz ama yegenın de benımkı gıbı halacıysa cocugundan hıc hoslanmayacak onu bıl:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?