Yiğenimin obezite olma tehlikesi

Ofeliya

hayatımın aşkı 3 erkek)))
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
3.312
2
116
Ankara
oncelıkle şimdiden tşk edeyim yazacagınız yorumlar icin..
ya kızlar benım dıyılde blamın bır sorunu var
yeni anne oldu yeğenım tam tm 4kilo 600 gr doğdu.
kızı anne sütünü cok az alıyor hep mama hep mama.1 ayda tam 2taane 900 gr 3 tane de 300gr mama bitirmiş.taabi bundn eşinin ve ilesını haberi yok:26::26: yani soylememiş .bende ablamla bu gun konuşdum ve dedımkı boyle olmz dr soyle bunun sonu hic iyi diyil llah korusun obez olur flan.yani anlyacgınız bende cok korkuyorum yegenıme bişey olur diye.:18::18::18: şuan bebeyımız 5kılo 800 grm.sizcede cok diyilmi?
anne sütü de alıyo.gorsenız bebk acıktıgında resmen morarıyor cenesi titriyor falan.ay ne olacak bu haalı.yarın dr sorucam inşallh yararlı bişey soyler..:18::18:

cok fazla vermesın bır ogunde 60 cc yeterlı dıye dusunuyorum
kılosu aya gore aldıgı normal ama totalde tosuncun masallah
dr danısmakta fayda var cok kılolu olmasın

cok fazla vermesın bır ogunde 60 cc yeterlı dıye dusunuyorum
kılosu aya gore aldıgı normal ama totalde tosuncun masallah
dr danısmakta fayda var cok kılolu olmasın

canım benım cok tşk cvb yazdıgın ıcın.bende anneyım bılıyorum aynen soyledım.ama ablam doymuyor soyluyor.bende şaşırdım vallah.

Başta çok verdiyse alışmıştır midesi.
Yavaş yavaş azaltsın bence.
Doğum kilosu da çok fazlaymış.
Doktora danışmakta fayda var.

Son düzenleme:
evet baştan cok verdi alışdırdı.azaltmayı düşündü ve denedı ama başarlı olmadı.cunkı dpymuyo kzımız

evet baştan cok verdi alışdırdı.azaltmayı düşündü ve denedı ama başarlı olmadı.cunkı dpymuyo kzımız

Ben sürekli mama verdim ilk doğduğun andan itibaren o zamanlar hatırladığım 2.günün akşamı mama kutusu bitiyordu gece için kalmıyordu şimdi kaç gram olduğunu unuttum.

Ben sürekli mama verdim ilk doğduğun andan itibaren o zamanlar hatırladığım 2.günün akşamı mama kutusu bitiyordu gece için kalmıyordu şimdi kaç gram olduğunu unuttum.

tatlım sütün mü gelmedı?
benim oglumda sadece 2 ay anne sütü aldı sonra bu yaşına kadar hala mama veriyorum.ama bence anne sutunun yerını hıc bısey vermez.
aslındaa blamında hatası var alışdırdı ıyıce mamaya.göğüsüde agrıyor.ama bırz alışdı şimdi

canım gaz sancısı fılanmı var aglıyormu acaba karıştırıyor olabilir
bende ogluma boyle yuklenmıs duba etmıstım cocugu 90 cc ıcırıyordum
acemılık ıste
sonra dr boyle gıderse obez olacak buyudugunde parkta seker dondurma yıyen cocukları gordukce aglayacak normal degıl fılan dıye cıkıstı
sonra annem ılgılendı ıse basladım normale dondu

aslında dedyını bende düşündüm,ama cocukta gaz diye bişey yok vallah.hep rahaat duruyor benım bıldıyım yedıkden sonra gazı olur.ama bebek mamayı iciyor ve 2,3 saat deliksiz uyuyor.100cc yiyiyomuş 1 seferde bence cok ma ablamda doymuyor napıyım verıyorum diyor bence boyle devam ederse sonu obezzz
ay allah korusun

Ablanızın sütü olduğu halde mama mı veriyor bebeğine?

Ben hepanne sütü verdiğim için bilemiyorum mamanın ne kadarı yeterlidir.
Ama ağlayınca başka türlü oyalamaya çalışsın.
Belki da başka bir sıkıntısı vardır.Acıktığından ağlamıyordur.

suanda 1 yada 1,5 aylik bebek 5 kilo 800 gr yani.
bence cok fazla. ama ablan kesinlikle mamayi azaltmali zaten anne sütü aliyor mama niye veriyorki.
ayrica bebeklerin cenesini titretmesi cok normal bisi

malesef canım hiç gelmedi ayrıca hastanede yatmak zorunda kaldım ateşim hiç düşmedi vücudumdA şişlik yaptı keşke elimde olsaydıda verseydim malesef o duyguyu tadamadım Ayrıca sütü geliyorsa mamaya alıştırmasın yoksa annesinin sütünü istemez zamanla

suanda 1 yada 1,5 aylik bebek 5 kilo 800 gr yani.
bence cok fazla. ama ablan kesinlikle mamayi azaltmali zaten anne sütü aliyor mama niye veriyorki.
ayrica bebeklerin cenesini titretmesi cok normal bisi
yani acayip bir titreme cıglık cıglı kalıyor resmen mamayı verdınmı susuyor.anne sutunu almak hic istemıyor bu dogdugundan bolye zorla veriyoruz annesının gogsunu azacık emmıyor sonra uyuyor.ablamda sezeryaan oldugu ıcın fazla tutamıyor kucagında.

ay canım benim cok uzuldum..allah baska dert vermesın.
bende sadece 2 ay vere bıldım.sıkıntıdan sütüm kesildi.
işte mamaya alışdırdıgı ıcın anne sütünü almakda zorlanıyor malesef...

Ben de sezeryanlıydım.İki kızımı da iki gün yatarak verdim göğsümü.
Geç kalmış sayılmaz.
Vermesin mama
Anne sütünün yerini hiçbişey tutmaz.
Bebek için çok gerekli.
Bence siz el atın bu olaya

allah bagışlasın canım benım kızlrını..
bende o yüzden ugraşıyorum.süt sagm makinama kadar verdim ama malesef kaynanası sagmasına izinde vermiyor

bebek mama yedigi icin anne sütünü reddediyor.
bencede gec kalmis sayilmaz mamayi kesip anne sütünü vermeli birden olmaz tabiki yavas yavas azalticak.
bebek sussun diye mamayi dayamamali agzina gercekten obez olabilir ilerleyen zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…