cok fazla vermesın bır ogunde 60 cc yeterlı dıye dusunuyorum
kılosu aya gore aldıgı normal ama totalde tosuncun masallah
dr danısmakta fayda var cok kılolu olmasın
evet baştan cok verdi alışdırdı.azaltmayı düşündü ve denedı ama başarlı olmadı.cunkı dpymuyo kzımızBaşta çok verdiyse alışmıştır midesi.
Yavaş yavaş azaltsın bence.
Doktora danışmakta fayda var.
evet baştan cok verdi alışdırdı.azaltmayı düşündü ve denedı ama başarlı olmadı.cunkı dpymuyo kzımızBaşta çok verdiyse alışmıştır midesi.
Yavaş yavaş azaltsın bence.
Doktora danışmakta fayda var.
Ben sürekli mama verdim ilk doğduğun andan itibaren o zamanlar hatırladığım 2.günün akşamı mama kutusu bitiyordu gece için kalmıyordu şimdi kaç gram olduğunu unuttum.
canım gaz sancısı fılanmı var aglıyormu acaba karıştırıyor olabilir
bende ogluma boyle yuklenmıs duba etmıstım cocugu 90 cc ıcırıyordum
acemılık ıste
sonra dr boyle gıderse obez olacak buyudugunde parkta seker dondurma yıyen cocukları gordukce aglayacak normal degıl fılan dıye cıkıstı
sonra annem ılgılendı ıse basladım normale dondu
tatlım sütün mü gelmedı?
benim oglumda sadece 2 ay anne sütü aldı sonra bu yaşına kadar hala mama veriyorum.ama bence anne sutunun yerını hıc bısey vermez.
aslındaa blamında hatası var alışdırdı ıyıce mamaya.göğüsüde agrıyor.ama bırz alışdı şimdi
tatlım sütün mü gelmedı?
benim oglumda sadece 2 ay anne sütü aldı sonra bu yaşına kadar hala mama veriyorum.ama bence anne sutunun yerını hıc bısey vermez.
aslındaa blamında hatası var alışdırdı ıyıce mamaya.göğüsüde agrıyor.ama bırz alışdı şimdi
yani acayip bir titreme cıglık cıglı kalıyor resmen mamayı verdınmı susuyor.anne sutunu almak hic istemıyor bu dogdugundan bolye zorla veriyoruz annesının gogsunu azacık emmıyor sonra uyuyor.ablamda sezeryaan oldugu ıcın fazla tutamıyor kucagında.suanda 1 yada 1,5 aylik bebek 5 kilo 800 gr yani.
bence cok fazla. ama ablan kesinlikle mamayi azaltmali zaten anne sütü aliyor mama niye veriyorki.
ayrica bebeklerin cenesini titretmesi cok normal bisi
ay canım benim cok uzuldum..allah baska dert vermesın.malesef canım hiç gelmedi ayrıca hastanede yatmak zorunda kaldım ateşim hiç düşmedi vücudumdA şişlik yaptı keşke elimde olsaydıda verseydim malesef o duyguyu tadamadım Ayrıca sütü geliyorsa mamaya alıştırmasın yoksa annesinin sütünü istemez zamanla
yani acayip bir titreme cıglık cıglı kalıyor resmen mamayı verdınmı susuyor.anne sutunu almak hic istemıyor bu dogdugundan bolye zorla veriyoruz annesının gogsunu azacık emmıyor sonra uyuyor.ablamda sezeryaan oldugu ıcın fazla tutamıyor kucagında.
allah bagışlasın canım benım kızlrını..Ben de sezeryanlıydım.İki kızımı da iki gün yatarak verdim göğsümü.
Geç kalmış sayılmaz.
Vermesin mama
Anne sütünün yerini hiçbişey tutmaz.
Bebek için çok gerekli.
Bence siz el atın bu olaya
yani acayip bir titreme cıglık cıglı kalıyor resmen mamayı verdınmı susuyor.anne sutunu almak hic istemıyor bu dogdugundan bolye zorla veriyoruz annesının gogsunu azacık emmıyor sonra uyuyor.ablamda sezeryaan oldugu ıcın fazla tutamıyor kucagında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?