allah bagışlasın canım benım kızlrını..
bende o yüzden ugraşıyorum.süt sagm makinama kadar verdim ama malesef kaynanası sagmasına izinde vermiyor
allah bagışlasın canım benım kızlrını..
bende o yüzden ugraşıyorum.süt sagm makinama kadar verdim ama malesef kaynanası sagmasına izinde vermiyor
bebek mama yedigi icin anne sütünü reddediyor.
bencede gec kalmis sayilmaz mamayi kesip anne sütünü vermeli birden olmaz tabiki yavas yavas azalticak.
bebek sussun diye mamayi dayamamali agzina gercekten obez olabilir ilerleyen zamanda.
onaneneye izin vermiyormus
Teşekkürler canım.seninkini de.
Kaynanası niye izin vermiyor .
Ne zararı vrmış ona.
evet caanım haklsın ama nasıl alışdırıcak bılemıyorum.kaynanasıgıle oturuyor.
her şeye karışıyorlar.ne kendılerı bısey yapıyor ne bane yardım etmeye izin veriyorlar.ben bu yollarda daha yeni gectim nerdeyse 20 aylık oglum var.sankı bu daha cok bişey biliyor.bana diyorkı sen alışdırdın makinaya ondan sutunu dogru duzgun gelmıyor.kendımı zor tutuyorum zaten.senin sütunde ondan kesıldı dıyor ne konuştugunuda bılmıyor asabımı bozuyor zaten.o yuzden cok dusundum boyle olmz bun bır care bulmak lazım dıye konu acttım.yorumlarınız ıcın tşk ederim...
benim eşim doğduğunda oratalama 5 kiloymuş ve çok iştahlı bir bebekmiş, şimdide öyle
ama hiç bir zaman kilolu olmadı, hatta biz tanıştığımızda boyu 1.85 75 kiloydu şimdide 1.90, 100 kilo boyu için normal yani
cok zor bi durum.
süt sagma makinasi sütümü kesermis canim
allahim yardim etsin sabir versin sizlere.
en iyisi bi cocuk doktoruna gitmek.
daha 1aylık
Ayy cok minikmis daha. Ama 100 ml cok fazla 10 ar milim azaltarak mamanin uzerinde yazan miktara gelsin. Anne sutu alsa iyiydi ama benimkide emmedi fazla ciyak ciyak bagirirdi emerken fazla yoktu sutum. Hazir mamalar cocuklari zaten sisiriyor birde fazlasini verip iyice sisirmesin melegini
68 günlük oğlum henüz bahsettiğiniz 5,7 kilolara ulaşamadı bile ama kilosuna normal diyor doktorlar buna kıyasla biraz fazla evet bebişin kilosu.bi doktora danışmakta faydavar. mama bebekleri şişiriyor gerçekten keşke anne sütü verebilse biraz da olsa sütü varsa mamayı azaltarak anne sütünü artırmayı denese.bu arada bebek doymayacak belki ağlayacak ama sabır lazım bebiş de bakıyo ki doymuyo anne memesine daha azimle sarılır belki süt artabilir bile çok geç kalmış sayılmaz arkadaşım.38. haftamın içinde sezeryan oldum nerdeyse ilk 10 gün sütüm yok denecek kadar azdı bebek açlıktan ağladı ben ona kıyamamaktan ama azmettim vermedim mamayı bebeğim de azimli çıktı gerçi sütü çeke çeke tüm gün memede dura dura getirdik sütü .inş. tüm doğum yapanların göğüsleri sütle dolsun da bebekler o mucize besinden mahrum kalmasın.
ama şöyle de bir durum var zaten doğum kilosu iyi.bebekler ilk aylarda 1000 g kilo alırlar bu normaldir. sizin bebiş. yaklaşık 1200 kilo almış ilk ayında çok da abartı almamış aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?