Konuyu geçiştirmeyip direk yüzüne deseydiniz keşke o sırada seni mi düşünecek diye.Bu kadar içinize de dert etmezdiniz.kızlar pazar sabahı doğum yapıcam saat 7 de hastanede olmam gerekiyor..
Benim 3 tane görümcem var ama bu görümce beni sinir etmek için o kadar küçülüyor ve o kadar iğrençleşiyor ki.. ama ben hiç bir zaman ona istediğini vermiyorum,yani tepki vermiyorum,sinirlendiğimi bile anlamıyor aslında sinirlenmiyorum desem daha iyi...
doğum zamanını saatini 1 hafta öncesinden söylemiştim zaten...
neyse bugün saat 2 gib beni aradı,”ablam biletimi aldım ben pazar sabahı ordayım,9 gibi inmiş olurum” dedi..
“Tamam ablacım,zaten doğumdan sonra da gelsen sorun olmaz ne olucak” dedim bütüüüüün iyi niyetim ve düşüncelerim ile..
“Ablam zaten seni 10 da anca alırlar doğuma,kardeşim de gelir beni alır”
Dedi...
Ben ona da takılmadım,eşim kalkıp onu almaya gitmez o zamanda. Doğuma saat 12 de de girsem sonuçta bu adam benim yanımda olmak zorunda! Bunu düşünmeyecek kadar beyinsiz bir insan da değil ama besbelli ki bilerek yapıyor yine.
Konuyu değiştirdim,hala ısrarla”ablam başka bilet bulamadım” dedi...
tamam hiç sorun değil diyip kapattık ben de işlerime devam ettim.
Benim kafama hep sonradan dank eder herşey :)
Dedim ki ya şu havayollarına bakayım gerçekten yok muymuş diye...
birde ne göreyim? Saat 6 da bir uçak bileti var...
ve yine anladım ki ince ince mesajlar veriyor sinirlenmem için!!!
Bu kadar mide bulandırıcı işlere girmesi beni güldürüyor ama bir yandan da inanılmaz tiksiniyorum bu kadından. Ya nasıl düşünebilirsin eşimin doğum saatlerinde seni almaya geleceğini? Nasıl teklif edersin böyle birşeyi! Size ben haksız mıyım?
Yaptığı şey çirkin bir hareket değil mı?
Biletler arasında onun aldığı bilet ile sabah 6 da olan biletin arasında 30 tl fark var. 6 da olan bilet daha uygun :)
Onu da yazayım da...
Bu arada ben doğum sancısı çekerken sülalesiyle yemek yemeye giden bi kocam olduğu için bilemedim :) Neyse ki doğuma yetişmişti sağolsun.Doğumdan sonra da sanki kendi lohusa gibi 7/24 uyudukızlar pazar sabahı doğum yapıcam saat 7 de hastanede olmam gerekiyor..
Benim 3 tane görümcem var ama bu görümce beni sinir etmek için o kadar küçülüyor ve o kadar iğrençleşiyor ki.. ama ben hiç bir zaman ona istediğini vermiyorum,yani tepki vermiyorum,sinirlendiğimi bile anlamıyor aslında sinirlenmiyorum desem daha iyi...
doğum zamanını saatini 1 hafta öncesinden söylemiştim zaten...
neyse bugün saat 2 gib beni aradı,”ablam biletimi aldım ben pazar sabahı ordayım,9 gibi inmiş olurum” dedi..
“Tamam ablacım,zaten doğumdan sonra da gelsen sorun olmaz ne olucak” dedim bütüüüüün iyi niyetim ve düşüncelerim ile..
“Ablam zaten seni 10 da anca alırlar doğuma,kardeşim de gelir beni alır”
Dedi...
Ben ona da takılmadım,eşim kalkıp onu almaya gitmez o zamanda. Doğuma saat 12 de de girsem sonuçta bu adam benim yanımda olmak zorunda! Bunu düşünmeyecek kadar beyinsiz bir insan da değil ama besbelli ki bilerek yapıyor yine.
Konuyu değiştirdim,hala ısrarla”ablam başka bilet bulamadım” dedi...
tamam hiç sorun değil diyip kapattık ben de işlerime devam ettim.
Benim kafama hep sonradan dank eder herşey :)
Dedim ki ya şu havayollarına bakayım gerçekten yok muymuş diye...
birde ne göreyim? Saat 6 da bir uçak bileti var...
ve yine anladım ki ince ince mesajlar veriyor sinirlenmem için!!!
Bu kadar mide bulandırıcı işlere girmesi beni güldürüyor ama bir yandan da inanılmaz tiksiniyorum bu kadından. Ya nasıl düşünebilirsin eşimin doğum saatlerinde seni almaya geleceğini? Nasıl teklif edersin böyle birşeyi! Size ben haksız mıyım?
Yaptığı şey çirkin bir hareket değil mı?
Biletler arasında onun aldığı bilet ile sabah 6 da olan biletin arasında 30 tl fark var. 6 da olan bilet daha uygun :)
Onu da yazayım da...
Bu arada ben doğum sancısı çekerken sülalesiyle yemek yemeye giden bi kocam olduğu için bilemedim :) Neyse ki doğuma yetişmişti sağolsun.Doğumdan sonra da sanki kendi lohusa gibi 7/24 uyudu
Heyooo bebek geldi mi naptinizzz.. smdi belki uzun bi sure giremezsin buraya ama.. soruyum dedim. :) iyi misiniz..Teşekkür ederim canımm :)
Hayır alınmam merak etme..
ben kimsenin hevesini kırmam. Annesi kv ile yani hiç bir sorunum yok tabi ki bulunabilirler.
Evliliğimde de bir problem yok eşimle konuştum zaten bu konuyu güzellikle hallettim her iki tarafla da. Ben görümcemin geleceğini bilmiyordum kendisi bileti son dk almış.
Ve kardeşinin yanında olmak isteyebilir ben kimse için huzurumu kaçırmam. Mesele konuşmak değil ben ağzının payını her türlü veriyorum zaten. Mesafemi de koruyorum.
Ama son zamanlarda sözde mutluluk paylaşmak adı altında çok fazla sinir bozmaya uğraştı.
Ben anımın tadını çıkarıyorum kimseyi de kafama takmıyorum sinir bozmaya çalışanları görünce de gülüp geçiyorum. Bu da öyle oldu sadece yaptığı küçük hesapları görünce acaba ben önyargılı mıyım diye süşünüp konu açmak istedim,aydınlanmak istedim.
Bu kadın türlü türlü şeyler yapıyor her hafta konu açarım eğer onu kafama taksam :)
Kimse eşimle arama bir sorun yaratamaz buna izin vermem. Bu yaptıklarını da anca kendi bide ben anlıyorum ileriye taşımadım hiç.
Maalesef herkes nerede durması, ne düşünmesi, nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmiyor, siz kendi alanınızı korumakla yükümlüsünüz.
Heyooo bebek geldi mi naptinizzz.. smdi belki uzun bi sure giremezsin buraya ama.. soruyum dedim. :) iyi misiniz..
ben olsam eşimi asla göndermem kendi gelsin neyle geliyorsa hayret birşey ya.
bende bu pazar sanıyorum
bebişiniz doğdu mu =)
+10000
Çok çok beğendim bu yaklaşımı.Başucu metni gibi birşey oldu benim için.Kendi adıma uygulamaya geçirmeye başlayacağım.Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali ''küskün gelin '' olmamak lazım.Ben bu platformda gerçekten olması gereken şeyleri görmeye başladım...
Bu arada nonu sahibi gözünüz aydın olsun.Doğum olmuştur muhtemelen :)
Teşekkür ederim evet doğumum oldu miniğim çok sağlıklı çok şükür
benim kocamda sabah namazına gitmişti hastane de, bir an da alıyoruz seni dediler. ne doğuma girebildi ne de giderken görebildim..
bunu da dert diye ben açmazdım. doğum çok özel çok kutsal ama, diyelim ki olamadı o anlarda, ne olacak yani
Deseydiniz eşim o sırada benim yanımda olur diye, uçak bileti var mı yok mu araştırana kadar. Bir de Doğuma eşiniz sizinle girmeyecekse havaalanından almasında ne sakınca var ?
Maşallah. Allah bağışlasın.
Vatanına, ailesine faydalı bir insan olsun inşallah..
Bu saatten sonra boşver görümceyi onu bunu. Şu zamanların keyfini çıkar. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki anlayamıyor insan.
Ben işyerimde bilgisayarda ara sıra açıp eski fotolara bakıyorum. 20 aylık ama sanki yıllar geçmiş gibi.
Hayirli olsun Jameyaaa cok mutlu olun bebisiniz sen ve esin
Gozun aydin:)Eşim gitmezdi zaten gitmedi de,miniğini kucağına alan benden sonra ilk kişiydi
Bebişim doğdu
Evet hıphızlı geçiyor :) 3 üncü gün ama sanki uzun zamandır yanımda :)
Rabbim herkesin bebeğini evladını bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?