Yıılaaannn!!! :)

Oooo jameya doguruyosun demeek hayirli olsun . Bosver bence son anlarda boyle sinir bozmaya calismalar falan cok normal ama sende de hata var ben bile esime demistim ki (senin begenmedigin evlilik_hep diyosun ya konularimda iletisimsizsinz vs vs diye o yuzden dedim alinma) , anana soyleme hastaneye falan da gelmesin. Dogum oncesi mumkunse hic gormek istemyorum onu. Biz kūstuk aslnda ailesiyle gorusmuyorduk falan..esim israr edyordu annem gelsn melsin yok ben onun stresiyle mi grcem doguma,bebek aniden dogmus gbi yaparsn cok da zorlancaksan falan demistim ki aslinda planli sezeryandi benimki,saati gunu belliydi.. dogum oldu anasi aksam anca geldi. Esim hemen cagrcakti da yok hele bacaklarim acilsn yok basimin agrisi gtsn dur hele bisey yiyip iciym bi kendime geliym vs aksam anca tamam demistim. Keske sen de toplasmalarini istemyoduysan duyurmasaymissin..
Ve evet,kucuk hesaplar yapacak kadar kuculenler de var. Sinir bozmak icin yaomslar. Esin isterlerse 2de dogur her an senin yaninda olmak zorunda. O onun da cocugu hem ..

Keşke hepp böyle karşılıklı abla-kardeş ilişkisi yaşanabilse. Bende isterim öyle bir görümce.
Kesinlikle sizinki pek düşüncesizmiş. Doğumdan sonrasına yetişecek gibi olursa da gelmeyiversin bir zahmet.

Amaan :)
Hiç önemli değil bende isterdim ama malesef karşımızda ki insanlar bizim gibi düşünmüyor.
İnsanlık nereye gidiyor anlamıyorum.

Teşekkür ederim canımm :)
Hayır alınmam merak etme..
ben kimsenin hevesini kırmam. Annesi kv ile yani hiç bir sorunum yok tabi ki bulunabilirler.
Evliliğimde de bir problem yok eşimle konuştum zaten bu konuyu güzellikle hallettim her iki tarafla da. Ben görümcemin geleceğini bilmiyordum kendisi bileti son dk almış.
Ve kardeşinin yanında olmak isteyebilir ben kimse için huzurumu kaçırmam. Mesele konuşmak değil ben ağzının payını her türlü veriyorum zaten. Mesafemi de koruyorum.
Ama son zamanlarda sözde mutluluk paylaşmak adı altında çok fazla sinir bozmaya uğraştı.
Ben anımın tadını çıkarıyorum kimseyi de kafama takmıyorum sinir bozmaya çalışanları görünce de gülüp geçiyorum. Bu da öyle oldu sadece yaptığı küçük hesapları görünce acaba ben önyargılı mıyım diye süşünüp konu açmak istedim,aydınlanmak istedim.
Bu kadın türlü türlü şeyler yapıyor her hafta konu açarım eğer onu kafama taksam :)
Kimse eşimle arama bir sorun yaratamaz buna izin vermem. Bu yaptıklarını da anca kendi bide ben anlıyorum ileriye taşımadım hiç.

Canım çok teşekkürler,ben de aç karnına diye okuyunca sabah uyanır uyanmaz olarak algılamıştım :)
Çok mantıklı söylediklerin.. ben en iyisi eve geldiğim zaman başlayayım.
Evet şekerli su gibi birşeymiş bu malt içeçeği okuduğuma göre..
önce kahvaltı eder 1 saat sonra veya 2 saat sonra da onu tüketirim o halde..
Çok dikkat edicem teşekkür ederim tekrar Banlanmışsın geçmiş olsun :)

İyi niyetlisn diye sevineyim mi yoksa açık açık konuşamyosun diye üzüleym mi:) sen kendini üzme doğum zamanıda en güzel kocayla başbaşa kalmak bence. kmsenin lafı dırdırı yok hele bide görümcenin valla Allah sabır versn kardeşim şimdiden. Erkenden göndern gitsin.

Hayirli dogumlar.Saglicakla gelsin bebisss

Sağlıkla, analı babalı büyüsün inşaallah ne güzel bir duygudur eminim. İlk bebeğiniz sanırım.

Benim de 30.hafta heyecanla bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…