Yıılaaannn!!! :)

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.963
298
kızlar pazar sabahı doğum yapıcam saat 7 de hastanede olmam gerekiyor..
Benim 3 tane görümcem var ama bu görümce beni sinir etmek için o kadar küçülüyor ve o kadar iğrençleşiyor ki.. ama ben hiç bir zaman ona istediğini vermiyorum,yani tepki vermiyorum,sinirlendiğimi bile anlamıyor aslında sinirlenmiyorum desem daha iyi...
doğum zamanını saatini 1 hafta öncesinden söylemiştim zaten...
neyse bugün saat 2 gib beni aradı,”ablam biletimi aldım ben pazar sabahı ordayım,9 gibi inmiş olurum” dedi..
“Tamam ablacım,zaten doğumdan sonra da gelsen sorun olmaz ne olucak” dedim bütüüüüün iyi niyetim ve düşüncelerim ile..
“Ablam zaten seni 10 da anca alırlar doğuma,kardeşim de gelir beni alır”
Dedi...
Ben ona da takılmadım,eşim kalkıp onu almaya gitmez o zamanda. Doğuma saat 12 de de girsem sonuçta bu adam benim yanımda olmak zorunda! Bunu düşünmeyecek kadar beyinsiz bir insan da değil ama besbelli ki bilerek yapıyor yine.
Konuyu değiştirdim,hala ısrarla”ablam başka bilet bulamadım” dedi...
tamam hiç sorun değil diyip kapattık ben de işlerime devam ettim.
Benim kafama hep sonradan dank eder herşey :)
Dedim ki ya şu havayollarına bakayım gerçekten yok muymuş diye...
birde ne göreyim? Saat 6 da bir uçak bileti var...
ve yine anladım ki ince ince mesajlar veriyor sinirlenmem için!!!
Bu kadar mide bulandırıcı işlere girmesi beni güldürüyor ama bir yandan da inanılmaz tiksiniyorum bu kadından. Ya nasıl düşünebilirsin eşimin doğum saatlerinde seni almaya geleceğini? Nasıl teklif edersin böyle birşeyi! Size ben haksız mıyım?
Yaptığı şey çirkin bir hareket değil mı?
Biletler arasında onun aldığı bilet ile sabah 6 da olan biletin arasında 30 tl fark var. 6 da olan bilet daha uygun :)
Onu da yazayım da...

Eşiniz gitmez olur biterde belki sabahın köründe gitmek istememiştir.ben mesela ucuzda olsa almam sabahın körüne evi uzaksa 2-2.5 saat önce çıkması gerekir.özel arabası yoksa sabah ıssız oluyor belki korkuyor yürümeye.birara sabahın köründe çıkmak Zorunda kalıyordum 4-5 gibi in cin top oynuyordu.

beni sinir etmek için o kadar küçülüyor ve o kadar iğrençleşiyor ki.. ama ben hiç bir zaman ona istediğini vermiyorum,yani tepki vermiyorum

sinirlendiğimi bile anlamıyor aslında sinirlenmiyorum desem daha iyi...

amam hiç sorun değil diyip kapattık ben de işlerime devam ettim.

Size ben haksız mıyım?

Haksızsınız Jameya, konuşmadığınız için. "Hayır gelemez, doğuma gireceğim eh eşim de bir zahmet yanımda olacak abla!" diyemediğiniz için. İçinizde yaşamayın bu kadar, bazı insanlara sınırlarını bildirmek gerekir ki o sınırı geçemesinler-geçmeye yeltenmesinler. Maalesef herkes nerede durması, ne düşünmesi, nasıl hareket etmesi gerektiğini bilmiyor, siz kendi alanınızı korumakla yükümlüsünüz.

Bence bu durumu konuşun. "6da bilet varmış" olarak değil, doğum sırasında eşimin yanında olmasını istiyorum'dan girerek.

Sabahın altısındaki uçağa yetişmeyeceğini düşündüğü için olabilir mi? Sonuç olarak ulaşım araçları yok altıdan önce, check-in, uçuş kalkışından önce binme vs kurallarını göz önünde bulundurmakta fayda var.

Ayrica hastanenin adi bellidir,gelen gorumce de 100 yasinda degil,genc bir kadin. Binersin taksiye, verirsin hastanenin adini,gelirsin. Ha gelemiyorsan hastaneye,baska bir gun eve gelirsin. Kimse ay gorumcen nerde diye sormaz bence sana dogumda. Ne gereksiz insanlar var yahu

Kız Jameya, doğumunu sabırsızlıkla bekliyorum. Kedili ve bebekli hayatını merak ediyorum. Hayırlı doğumların olsuun. :)

Görümceye de “Eşimi doğum öncesi ve sonrasında kendime rezerve ettim. Ama babam gelir.” demekte zor değil. Ablacım ablacım ayağına sende çekinme konuşmaktan.

Aman gec kalma sensiz doguramam da desin bence
Hani balımlı gülümlü laf sokuyorlar ya ondan üzüldüm yazdım oraya
Bence geline laf sokan görümce, görümceye yılaaan diyen bi gelin durumu varken ne gelin strese girsin ne de görümce bilete para harcasın. Aralar bu kadar gerginken doğumda olsa ne olmasa ne.

Gercekten cok anlamsiz olmus.
Neden boyle tuhaflar bu gorumcelerin cogu anlamiyorum. He he de gec jamican.

Öyle yaptım zaten. Uyuz olduğum mevzu bunu teklif etmesi. Yani ben her defasında iyi niyetimle yaklaşıyorum ama o sırf beni sinir etmk için böyle basit şeyler yaptığını fark ediyorum.
İyice tiksiniyorum ondan.

Esin gider mi önemli olan bu zaten ona da gitmez demişsin konuşsun dursun kimseye prim verme bu zamanda sinirini bozan çok olacaktır. Iyi doğumlar

Belki diger gorumcelerinizin gidip onu alacagini dusunmustur.

Sabahın köründe de geldiği oldu,gecenin 4 ünde de. Arabası var eşi zaten yalnız götürmez ve havaalanı uzak değil onların evine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…