Bebek Beslenmesi yıkanabilen çocuk bezi --bez parasına,hemen dolan çöp kutusuna son:)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

turkmengelini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2010
3.046
34
0
Sivas
BabyNEO Ykanabilir Bebek Bezleri Alveri Sitesi

kızlar, istediğim gibi bir bebek bezi bulamadım..ayrıca hazır bezlerin çevreye verdiği zarar da malum..hele bebişlerimizin cildine...düşünsenize, regl döneminde nasıl rahatsız oluyoruz o pedlerden ki zavallı kuzular hep o bezlerin içinde..

linkini verdiğim ürünü henüz kullanmadım. ama her ay bir kaç paket prima alan biri olarak ucuz geldi...

görüşlerinizi gerçekten merak ediyorum..bu arda fiyatı, tanesi 30 tl.. ama atılmayan ve 2 yıl dayanıklı bir ürün sonuçta..her ay verdiğim parayı düşününce...

Son düzenleme:
siteden alıntı

TÜRKİYE'NİN İLK YIKANABİLİR BEBEK BEZİ
%100 TÜRK MALI

Bugünün yıkanabilir bebek bezleri eskiden kullanılan pamuklu bezlere benzemiyor. Yıkanabilir bezler oldukça geliştirildi ve günümüzde kullanımı başta Avrupa, Amerika ve Kanada olmak üzere tüm dünyada gittikçe daha fazla yaygınlaşıyor. Haksız yere değil, çünkü yıkanabilir bezlerin birçok avantajı var.

BabyNEO yıkanabilir bebek bezleri devrim yaratacak birçok özelliğe sahip. BabyNEO ile yıkanabilir bezler artık zahmetli bir iş olmaktan çıkıyor ve bebeğinize doğumundan itibaren en iyi korumayı ve maksimum rahatlığı sağlıyor.

İşte BabyNEO ürünlerini tercih etmeniz için bir kaç neden:
* Hava alabilen yapısı ile bebeklerin poposunda pişik yapmaz.
* Bu özellikle aynı zamanda bezin içini serin tutar ve fertility/sperm üretim yetisine olumsuz etkisi olan sıcak havayı barındırmaz.
* BabyNEO bebeklerin midesine alttan basınç yaparak Reflü'ye neden olmaz.
* Allerjik bünyeli bebeklerde egzama gibi deri dökütülerine neden olmaz.
* Anti-alerjik ve anti-bakteriyeldir.
* Bebeklerin bezden 3 ila 6 ay daha önce kurtulup tuvalet eğitimi almalarına yardımcı olur.
* Bebeklerin vücuduna tam oturan TPE patentli özel modelleri, sıvı sızdırmaz, yumuşak özel yapısı ile bebekler güvenle istedikleri gibi hareket edebilir.
* BabyNEO çevreyi korur, daha az atık oluşturur. Üretiminde daha az enerji, daha az geri dönüşümü olmayan doğal kaynakların kullanılmasını sağlar.
* BabyNEO %50'e varan oranda daha ucuz olup aile bütçesine katkıda bulunur.
* PVC veya naylon gibi hiçbir kanserojen madde içermez.
* Kimyasal jeller içermez.
* Parfüm kullanılmamıştır.

ben yoğunluğun içinde bir de bez yıkayabileceğimi hiç zannetmiyorum...sağlıklı olduğu için düşünülebilir ama bana göre değil

Ben de duymuştum ama hiç incelemedim.Bana biraz gereksiz geldi.Günde 5-6 kere alt değiştiriyorum.Sürekli onları elde yıkamak hele ki kakalı bezleri düşünemiyorum.Ayrıca çok da hijyenik değil bence.Sonuçta kakalı bezi elinde yıkasan en fazla kaç derece ısıda yıkayabilirsin.Kaynatsan belki olabilir.Biz kendimize ped kullanıyoruz ama normal bir bezi kullanıp yıkadığını düşün kendin için.Ne kadar temiz ve hijyenik olabilir.

Ben de duymuştum ama hiç incelemedim.Bana biraz gereksiz geldi.Günde 5-6 kere alt değiştiriyorum.Sürekli onları elde yıkamak hele ki kakalı bezleri düşünemiyorum.Ayrıca çok da hijyenik değil bence.Sonuçta kakalı bezi elinde yıkasan en fazla kaç derece ısıda yıkayabilirsin.Kaynatsan belki olabilir.Biz kendimize ped kullanıyoruz ama normal bir bezi kullanıp yıkadığını düşün kendin için.Ne kadar temiz ve hijyenik olabilir.

canım makinede yıkanıyor diye biliyorum. kakasını sıyırıp öyle atıyorsun--ıyyy yazarken tuhaf oldum...

bu sefer de çamaşır makinesi ve kurutma makinesi dolacak ayrıca su elektirik deterjan vs harcanacak. hatta bezler varken başka şey içine atmak istemeyeceksinizdir. hiç pratik değil

Hiiç kullanışlı değil..Duymuştum bunu da meraktan bir videonuzu i<ledim..Hakkaten kocaman üstüste 4 tane bez sarıyor bebeğe..Nasıl hareket edicek o çocuk..Hiç rahat değil...:51:

canım makinede yıkanıyor diye biliyorum. kakasını sıyırıp öyle atıyorsun--ıyyy yazarken tuhaf oldum...

Şimdi sıyırıp atarsın belki de benimki gibi artık herşeyi yemeye başladığında o biraz zor olur :))) Bir de onun için makinanın dolmasını bekleyeceksin.Az sayıda varsa bez hemen yıkayacaksın.2 parça şey için makinayı çalıştıracaksın.Hem deterjan hem su hem elektrik masrafı ayrıca bunların çevreye verdiği zarar.Yani bence astarı yüzünden pahalıya gelir.

Benim bebeğim yok ama banada hiç kullanışlı gelmedi:50:
Kakaları sıyırıp atmak yeterli gelmeyecektir.
Çeşmede iyice kirini akıtmadan diğer çamaşırlarla birlikte makinaya atılamaz diye düşünüyorum.
Yada atılsa bile makinanın dolmasını bekleyene kadar kakalı bezler makinada kokar.
Bana bu yüzden hijyenik gelmedi.
Ayrıca çokta zahmetli bebeği olan insan için her saniye çok değerli olmalı.
O yüzden kimse vaktini bez yıkamaya harcamak istemez.

ben çamaşırlarını sabun tozuyla yıkıyorum cildine deterjanlı birşey dokundurmamaya çalışıyorum bezinide deterjanla yıkamazdım sabun tozu da çişi kakayı ne kadar temizleyebilir hadi temizledi kyafetleriyle bezlerini aynı makinaya atmak istemem 5 6 tane bez içinde makina çalıştırılmaz ben bu işin içinden çıkamazdım :))

Ben aldım ve kullandm.baby neo değil daha pratik hale getirilmişini fuzzybunz aldım.Hiç memnun kalmadım.Tek kat emici bez iki saate kalmadan dışına sızdırıyor.İki kat koysan çocuğun altı hiç hava almıyor.Pişik oluyor.Islak hissedilmese bile hafif nemli oluyor çocuğun altı.Bebeğim kilolu olduğu için son noktasına kadar lastiklerini gevşettim hatta değiştirdim.Ve beş tane bez takımına 140 tl verdim.Yani sadece beş kez bağlayıp yıkamak lazım.Her gün yıkamak gerekiyor bu yüzden.Hem pahalı hem sağlıksız buldum.Ekonomiye katkısı sıfır.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.:19::20:

Back
X