yıkanabilir bebek bezi hakkında

Ben altı aydır kullanıyorum canım. Çok memnunum, iyiki cesaret edip denemişim. Bebeğim rahat, kimyasaldan uzak, kesinlikle pişik olmuyor. Hatta az önce ikinci beden siparişlerini verdim eylül sonuna kadar %50 indirim varmış. Sormak istediğin birşey varsa yardımcı olabilirim :)

Teşekkür ederim kardeş..:)
Şimdi hangi marka kullaniosun?
Toplamda kaç tane almak gerekir? birde aldığın site hangisi?

Teşekkür ederim kardeş..:)
Şimdi hangi marka kullaniosun?
Toplamda kaç tane almak gerekir? birde aldığın site hangisi?
Rica ediyorum. Ben türk malı olduğu için babyneo yu tercih ettim ve üstteki yorumumda yazdığım gibi şu anda eylül sonuna kadar %50 indirim var ürünlerinde. benim kullandığım yeni nesil yıkanabilir bez olarak geçiyor ve iki bedeni var. 10 kiloya kadar 11 bedenle sonra2 bedenle devam ediyorsun. 1 bedenin iç pedinden toplam 23 tane aldım, dışından 6 tane. Birde yurtdışından liner diye birşey var ıslak mendilin kurusu gibi düşün bambudan yapılıyor, onlardan aldım pedin içerisine yayıyorum büyüğünü yaptığında üstünde kalıyor beze sadece rengi geçiyor. Bana kolaylık sağlıyor. aklıma gelenler bunlar şimdilik.

Çok teşekkür edrim eşim yapamazsın hiç girme dio :) ama olacak inşaallah..
Teşekkür edrim canım yine sorum olursa sorarım

Çok teşekkür edrim eşim yapamazsın hiç girme dio :) ama olacak inşaallah..
Teşekkür edrim canım yine sorum olursa sorarım
Banada eşim öyle demişti, şimdi maddi anlamda da ciddi bir getirisi olduğu için ama en önemlisi bebeğimiz hiç pişik olmadan sağlıklı güzel bir şekilde ilerlediği için iyiki diyor. Dediğim gibi sitede eylül ayına özel %50 indirim var ikinci bedenini eşim kendisi seve seve sipariş verdi :)

Yalnız aklım karıştı ayarlanabilir tek beden de var.. fark ne acaba ondan mi alsam?

Yalnız aklım karıştı ayarlanabilir tek beden de var.. fark ne acaba ondan mi alsam?
O tek beden, yenidoğandan bezi bırakana kadar kullanıyorsunuz. Ben diğerinden aldım, düşüncem iki senede sürekli aynısını kullanmam yıpranmaya neden olacaktır yönündeydi. Sonuçta bir kıyafeti bile sık sık yıkadığınızda ne kadar kaliteli olursa olsun deforme oluyor. Böyle düşünerek tek beden almamıştım. Ama işlev olarak bakarsanız aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…