Kumascılarda bulabılırsın pamuklu yumuşak dokulu Beyaz annem kullanırdı kardesıme ama bence kendını ezıyet prımanın coton care bebek bezlerı harıka ben oğluma ondan kullandım
yıkanabilir bebek bezi kullanmak isteme sebebin neki canım.yıkamak zor olur gerçekten.ben bir kıyafet batınca bile çok zorlanıyorum.çiş olunca yıkıyorum ama afedersin öbürü olursa direk atıyorum.uğraşması zor olur gerçekten
burda yazamayacağım sebepler ve kullan at bezlerin nekadar sağlıksız olduğunu az çok biliyoruz oğlum çok huysuz hazır bezden olduğunu anladık canım yavrum için değer şimdiye kadar kullanmadığım için pişmanım yavrum inş. düzelir
buraya bir göz at istersen
BEBEK BEZLERİNİN İÇİNDEKİLER
okuyunca etkilendim gerçekten.of ben tembelmiyim yoksa.yıkanabilir bebek bezini kullanamam gibi geliyor.
senin derdini de anladım sanırım hemen kötüye yormayın canım inşallah düzelir yavrun.dua edicem
hayırlı günler hanımlar
oğlum 5 aylık yıkanabilir bebek bezlerini daha doğmadan araştırmıştım daha doğrusu ben eski usül pamuklu bez kullanmayı göze almışken karşılaşmıştım yıkanabilir bebek bezi ile ama eşimi ikna edememiştim eşim biraz titizdir çok zorlanırsın sürekli dikkat etmek lazım yoksa her yer çiş olur diye kabul etmemişti nihayet ikna oldu size sorum aranızda kendi yada akrabası tanıdığı vs. kullanan varmı? menmunmusunuz? tavsiyesi edebileceğiniz marka yada model varmı baya araştırdım kafam allak pullak oldu türkiyede sadece babyneo bu marka varmış sanırım ama netten alma imkanım yok nerden alabilirim? bilen varmı acaba tanıdıklarıma sordum ama bir sonuca ulaşamadım.
cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim
Merhaba cok alakasiz oldu burda ama yazmam gerek. Oncelikle inceliginiz icin cok tesekkur ederim 50 msj sinirim dolmadigi icin özelden msj atamiyorum, dolduğunda konusmayi cok isterim tesekkur ederim iyi aksamlar :)hayırlı günler hanımlar
oğlum 5 aylık yıkanabilir bebek bezlerini daha doğmadan araştırmıştım daha doğrusu ben eski usül pamuklu bez kullanmayı göze almışken karşılaşmıştım yıkanabilir bebek bezi ile ama eşimi ikna edememiştim eşim biraz titizdir çok zorlanırsın sürekli dikkat etmek lazım yoksa her yer çiş olur diye kabul etmemişti nihayet ikna oldu size sorum aranızda kendi yada akrabası tanıdığı vs. kullanan varmı? menmunmusunuz? tavsiyesi edebileceğiniz marka yada model varmı baya araştırdım kafam allak pullak oldu türkiyede sadece babyneo bu marka varmış sanırım ama netten alma imkanım yok nerden alabilirim? bilen varmı acaba tanıdıklarıma sordum ama bir sonuca ulaşamadım.
cevap yazanlara şimdiden teşekkür ederim
Bu bezler bana da mantikli gelmeye basladi.kullananlardan marka tavsyesi alabilir miyim?en kullanisli ve kalitelisi hngi marka szce?
Kakasını akıtıp 60 derece yıkadığınızda leke bile kalmıyor.Marka yıkanabılır bezler çok Pahalı. Ben ıkı tane aldım hıc memnun kalmadım. Tam temızlenmıyor gıbı geldi. Tavsıye etmem o Yüzden....
Bende birkaç gündür araştırıyorum bir sürü marka araştırdım bir sürü yorum okudum. Iyice kafam karıştıKızlar çok eski bir konu ama yorumları okuyunca merakta kaldım. Var mı hala kullanan? Sonuç paylaşmak isteyen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?