- Konu Sahibi aysesinemk
-
arkadaşa katılıyorum.bende bir ara heves ettim ama ilk zamanlar yataktan kalkamiyorsun birak bez yikamayi
kimsede yikamaz zaten kaynana eli birseye uzanacak diye akli gidiyor
annenede yuk olmak istemiyorsun herisi o yaptigi icin.
diyecegim o ki belki 3 aydan sonra kullanabilirsin. cunku gaz sancilarindan dolayi
cok uykusuz kalacaksin bez akitmak gibi bir durumun olmayacak bos kaldigin her an
yatmak isteyeceksin. biraz daha buyudugunde istersen o zaman kullan 4-5 aylik olunca
bende cok organik bakmak istedim cocuguma ama olmuyor bazi seyler.
prima pisik yapti huggues ten cok memnun kaldim aklinda bulunsun canim
ya bence hiç mantıklı değil o bezler. benim içime sinmez şahsen. kakalı bezi makineye mi atıcaksın?
ya bence hiç mantıklı değil o bezler. benim içime sinmez şahsen. kakalı bezi makineye mi atıcaksın?
bende bir ara heves ettim ama ilk zamanlar yataktan kalkamiyorsun birak bez yikamayi
kimsede yikamaz zaten kaynana eli birseye uzanacak diye akli gidiyor
annenede yuk olmak istemiyorsun herisi o yaptigi icin.
diyecegim o ki belki 3 aydan sonra kullanabilirsin. cunku gaz sancilarindan dolayi
cok uykusuz kalacaksin bez akitmak gibi bir durumun olmayacak bos kaldigin her an
yatmak isteyeceksin. biraz daha buyudugunde istersen o zaman kullan 4-5 aylik olunca
bende cok organik bakmak istedim cocuguma ama olmuyor bazi seyler.
prima pisik yapti huggues ten cok memnun kaldim aklinda bulunsun canim
herkese merhaba anneler!
benim merak ettiğim bir konu var babyneo diye bir markanın yıkanabilir bebek bezlerini gördüm daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum fakat etrafımda hiç kullanan anne yok
böyle ürünler kullanan memnun kalan ya da hiç memnun değlim diyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?