yıkanabilir bebek bezi?

hic ugrasma bosuna. Kucucuk bebekle gunde 10 tane bezi nasil yikicaksin. Onu gectim kirli bezleri nasil temizliceksin. Cis olsa tamam ama buyugunu yapinca ilk once temizlemen gerekcek. Yorgunsun lohusasasin. birde pisik oldu mu artik sendeki cinleri dusunmek bile istemiyorum.

Bezin üzerine ince islak mendil gibi bir sey koyuyorlar, bebek kaka yaptiginda o kisimi cöpe atiyorsun böylece kaka gitmis oluyor bezden. Lineer olmasi gerek isminin ama hatirlayamadim ben de cok istedim kullanmak ama herkes deli misin tarzi yorum yapinca vazgectim.

ben kızımda bir dönem kullanmıştım. hazır bezlerden midem bulanıyor ve en önemlisi hiç sağlıklı bulmuyorum. şimdi ki bebeğimde sadece yıkanabilir bez kullanıcam Allah nasip ederse. tahmin ettiğiniz gibi bir zorluğu yok. zaten üzerinde ki katı kısmı wc atıyorsunuz. yıkandıktan sonra ne leke kalıyor ne başka bişey. makineden kuruya yakın çıkıyor. tabi tercih meselesi ama benim aklıma hazır bezden daha fazla yıkanabilir bez yatıyor.
Sevgiler:)

Ben şu an tüm hazirligimi yaptım. Allah'ın izniyle yikanabilir bebek bezi kullanacağım. Bebegimin sağlığı benim konforumdan önemli. Zaten makine yıkıyor. Tahmin edildiği gibi sağlıksız değil bilakis kimyasallardan binlerce kat yararlı. Bezlerim elimde mis gibi pamuk yumuşacık. Kullanan da çok insan var artık. Araştırırken denk gelen olursa diye yazıyorum, sorusu olanlarla konuşabiliriz

Bana pek mantıklı gelmedi. İnternetten ucuza alabiliyoruz

Ben şu an tüm hazirligimi yaptım. Allah'ın izniyle yikanabilir bebek bezi kullanacağım. Bebegimin sağlığı benim konforumdan önemli. Zaten makine yıkıyor. Tahmin edildiği gibi sağlıksız değil bilakis kimyasallardan binlerce kat yararlı. Bezlerim elimde mis gibi pamuk yumuşacık. Kullanan da çok insan var artık. Araştırırken denk gelen olursa diye yazıyorum, sorusu olanlarla konuşabiliriz
Kaç adet aldınız acaba?

Ben kullanmayı düşünüyorum hergün biriken bezleri görünce dünyada kaç milyon çocuk bu şekilde bez Atıklarıyla çevreyi kirletiyor diyorum. En kaliteli bezler bile pişik yapıyor kızıma sağlıksız kağıt bezler naylondan yapılıyor.

Gerçi tuvalet iletişimi sağolsun bez tüketimimiz inanılmaz azaldı ama yine de sevmiyorum kağıt bezleri. Facebook’ta birçok grup var ybb ile ilgili oralara bakabilirsin çok da kullanan var tuvalet iletişimi Facebook sayfasında ;)

Herkes kolaya kaçtığı için böyle inanılmaz bir endüstri haline geldi bezler. Ama çok çok zararlı geç çevreye hem bebeğe :(

Kizlar elimde 4 adet dis bez var, yeni dogan icin diye geciyor 5 aya kadar rahat kullanilir gibi. Ben de kullanmak istemistim ama kullanamadim. (Renler kiz bebeklere uygun) Isteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Hic kullanmadik.

Back
X