Yıkilan hayaller

betulsss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
68
48
88
Günaydın arkadaşlar
Şuan eşimden boşanma aşamasındayız.
Dava yok şuan ama aramizda saygı sevgi kalmadı. 6 aylık evliliğimde 1 ay mutlu olmuşumdur. O kadar yıpratıcı bir süreçti benim için. Yaptığım hataların en büyüğü verici olmaktı evlenmek için kırk takla atan söz veren adam nikah olduktan sonra bana hep annesinin lafları ile geldi. Eşya almasak mı ayrı eve çıkmasak mı gibi ki hem benim hem kendi ailemin hemde eşimin ailesinin durumu iyi. Bunların hepsi en basta olunca güvenim gitti. Bir sürü sey var nişanlı iken tanıdığım adam ile ailesinin yanındaki adam çok başka idi. Adamın annennesi bana emanet ediyor adamı düşünün ailesinden ayrı olan çok farklı şehre yerleşen benim ama o bana emanet ediliyor. Erkek gibi olmaktan ziyade çocuk gibi davranıyordu. Tabi ben büyük hayal kırıklığına rağmen 5 ayda boşanmak bana yakışmaz diye ağlaya ağlaya devam ettim. Ama dünyaya bir defa geliyorum kandırıldım eşim tarafından. Eşime kadar pek ciddi bir ilişkim olmadı o yüzden erkeklerin gerçek niyetini anlayamıyorum. Sadece 1 kere aşık oldum toplamda bu yasıma kadar 2 kişi tanıdım. Fazla iyi niyetli düşünüyorum. Nasıl değişebilirim saf değil UYANIK olmak istiyorum. Kazık yiyene kadar herkesi iyi sanıyorum. Lütfen fikirlerinizi bekliyorum.
Şimdiden. Sağolun bayanlar

Evliliğin ilk ayları gerçekten çok sıkıntılı oluyormuş.
Eşin boşanmayı düşünüyor mu?
Eğer eşinde böyle bir düşünce yoksa dayababilitsen bir süre daha sabret.
Erkekler söylenerek yola gelmiyorlar.. onlara alttan alttan bazı şeyleri göstereceksin.
Valla teyzemin bana verdiği bir akıl var kızım üfleye üfleye hallet işini.

evliliğiniz daha çok yeni , ilk başlarda kişiler biribrine alışana kadar çatışmalar olabiliyor, yapıcı davranmaya çalış bir süre daha . ayrıca kendini de ezdirme ne eşine ne de eşinin ailesine...

Evlilikte ilk 1 yıl önemli. Tartışmalarin vs bol olduğu dönem aynı ev,birbirine alışma derken çıkıyor birşeyler. Sonradan düzene biniyor herşey.. boşanma konusunda eşinizin düşüncesi ne? Oda istiyor mu

Bir hatali urun daha... Iyi tarafindan bak. 6 ayda kurtuluyorsun 6 yil evli kalsaydin icini somururlerdi. Bir daha asik da olursun. Yalniz denenmisi deneme is ciddiye binince yine evlilik oncesine donecektir kocan. Aldanma. Dogustan sansli olmayan sen ben gibi bireyler kazik yiyerek ogreniyor insanlari. Su an yedigim kazik sifir degil ama baya azalttim diyebilirim.

Evliliğin ilk ayları gerçekten çok sıkıntılı oluyormuş.
Eşin boşanmayı düşünüyor mu?
Eğer eşinde böyle bir düşünce yoksa dayababilitsen bir süre daha sabret.
Erkekler söylenerek yola gelmiyorlar.. onlara alttan alttan bazı şeyleri göstereceksin.
Valla teyzemin bana verdiği bir akıl var kızım üfleye üfleye hallet işini.
Şuan eşim için önemli olan kendi annesi ki kayınvalidem de kukla istiyor kendine eşim gibi ben sessiz sakin biriyim ama hakkım yenirse susmam ki bu evlilikte de susmadım. Mizaç olarak farklıyız. Adam annesinden uzakta mutsuz ve hayattan kopuk. Sadece orda mutlu ben de böyle evlilik yürütmeyi düşünmüyorum. Daha beni sahiplenmekten aciz adam ilerde coçugunu hiç sahiplenmez. Hatta hala kendisinin ve ailesinin mükemmel olduğunu benim hatalı oldugumu söyler evliliği yürütmek gibi beklentisi yok bir an önce ondan para almadanboşanmam için uğraşıyor attığı iftiralar zaten hayal ötesi.
Ben bu saatten sonra kendimi değiştirip kendim için yaaşamak ve doğru adımlar atmak istiyorum. Yine de fikir için teşekkürler.

Evlilikte ilk 1 yıl önemli. Tartışmalarin vs bol olduğu dönem aynı ev,birbirine alışma derken çıkıyor birşeyler. Sonradan düzene biniyor herşey.. boşanma konusunda eşinizin düşüncesi ne? Oda istiyor mu
evet annesinin yanına gidene kadar kal gitme uğraşalım diyordu ama artık o orda ve dolduruş konusunda kaynanam uzmandır en başından beri hep hatalı olan benim onlar mükemmel...
Ki altı ay karekterimin tam zıddı davrandım eşimin eleştirileri yüzünden ki sorunlar karşısında inkar ya da konuşmama yolunu seçer. Yapıcı oldum yıkıcı oldum 6 ay hepsini denedim hiçbiri tutmadı. Sanırım evlilikten beklentisi sadece cinsellik ve hizmet ki bunu anladıgımda tek yaptığım kaçmak oldu. Ben hayatı paylaşmak ve zorluklara beraber göğüs gerebileceğim birini hayal ettim bir ana kuzusu değil özellikle sordum böyle olduğunu bilsem asla evlenmezdim.

Bir hatali urun daha... Iyi tarafindan bak. 6 ayda kurtuluyorsun 6 yil evli kalsaydin icini somururlerdi. Bir daha asik da olursun. Yalniz denenmisi deneme is ciddiye binince yine evlilik oncesine donecektir kocan. Aldanma. Dogustan sansli olmayan sen ben gibi bireyler kazik yiyerek ogreniyor insanlari. Su an yedigim kazik sifir degil ama baya azalttim diyebilirim.
aldanma olayını geçtim artık ama uyanık olmanın bir iki hareketten insanları anlamanın yolu olmalı...
yaşım otuz daha yolun yarısındayım bence. Hayat uzun

evet annesinin yanına gidene kadar kal gitme uğraşalım diyordu ama artık o orda ve dolduruş konusunda kaynanam uzmandır en başından beri hep hatalı olan benim onlar mükemmel...
Ki altı ay karekterimin tam zıddı davrandım eşimin eleştirileri yüzünden ki sorunlar karşısında inkar ya da konuşmama yolunu seçer. Yapıcı oldum yıkıcı oldum 6 ay hepsini denedim hiçbiri tutmadı. Sanırım evlilikten beklentisi sadece cinsellik ve hizmet ki bunu anladıgımda tek yaptığım kaçmak oldu. Ben hayatı paylaşmak ve zorluklara beraber göğüs gerebileceğim birini hayal ettim bir ana kuzusu değil özellikle sordum böyle olduğunu bilsem asla evlenmezdim.
Dünya ya bi kez geliyoruz hayatının kıymetini bil. Oda annesiyle yaşamaya onun fikirleriyle hareket etmeye devam etsin..

Şuan eşim için önemli olan kendi annesi ki kayınvalidem de kukla istiyor kendine eşim gibi ben sessiz sakin biriyim ama hakkım yenirse susmam ki bu evlilikte de susmadım. Mizaç olarak farklıyız. Adam annesinden uzakta mutsuz ve hayattan kopuk. Sadece orda mutlu ben de böyle evlilik yürütmeyi düşünmüyorum. Daha beni sahiplenmekten aciz adam ilerde coçugunu hiç sahiplenmez. Hatta hala kendisinin ve ailesinin mükemmel olduğunu benim hatalı oldugumu söyler evliliği yürütmek gibi beklentisi yok bir an önce ondan para almadanboşanmam için uğraşıyor attığı iftiralar zaten hayal ötesi.
Ben bu saatten sonra kendimi değiştirip kendim için yaaşamak ve doğru adımlar atmak istiyorum. Yine de fikir için teşekkürler.

O zaman boşan.. daha çocuğunda yok yolun başındayken kurtul. Kendine sıfırdan bir hayat kur.
O da anasıyla yaşlansın

Allah ıslah etsın bunun gıbılerını. bnm eşim de buna benzer. düşünüyorum benim ailem aile değil mi ? ben duygusuz muyum özlemiyor muyum. bir de ekstradan vicdan yapıyorum. Empati yapıyorum annesidir, annesinin yegane varlığıdır ama kendimle kıyaslayınca aklım almıyor sinir basıyor. Mübarek cuma vakti, dua edelim bol bol. Allah kalplerine sevgimizi ilme ilme işlesin, bizleri el üstünde tutsunlar inşallah. Annelerini de ihmal etmesinler ama dozunda. Amin inş.

Bir de merak ediyorum Allah muhafaza anne babaları elden ayaktan düşünce acaba kaçacak yer mi arayacaklar yoksa yine annem de annem diyecekler mi ? Hasta insanla uğraşmak zordur neticede.

Back
X