canım hakkında hayırlısı olsun, ummadık yerlerden kısmetler versin.. tedavi zor evet, ben de rapor için evliliğin üç yıl olmasını bekliyorum.. sen de kendine biraz zaman tanı ve moralini bozma
sevgiler
canım öncelikle geçmiş olsun bitanem benim rabbimden hiç bir zaman ümit kesilmez o yeterki ol desin bende evliliğimin 5. senesinde yaptırdım 5 sene bekledeim hem maddi hem manevi yönden kendimizi hazır hissedince tedavi yaptırdık her işte bir hayır vardır bitanem bakarsın bu süre zarfında kendiliğinden gelir meleğiniz bitanem kalbini ferah tut bitanem benim
canım hakkında hayırlısın ne ıse o olsun bana sorarsan asılamayla vakıt harcama ona verıcegın parayı koseye atarsın bıraz dınlen kafanı bı dınle sorununuz ne bılmıyorum ama acele etme bence ayrıca raporun ben hıc faydasını gormuyorum ben 2 denememıde raporsuz yaptırdım zaten sana verdıgı parayı rapor cıkartırken senden maddı ve manenı olarak cıkartıyor eger sende bı sorun yoksa rahım fılmıne bıle gerek gormuyor doktorlar ben bu denememde 5 mılyar bıle harcamadım ılaclar dahıl hemde arık merkezler eskısı kadar pahalı degıl sen bence bıraz dınlen ve asılamayla vaktnı bosa harcama hakkında hayırlısı ne ıse o olsun
yazdıgını sımdı gordum sorununun sende olması senın sucunms gıbı davranma ondada olabılırdı ve sen anlayısla karsılardın bunu kendını suclama Rabbım herkesı bıseylerle sınar bızıde evlatla sınıyor bence sen moralman cok kotu durumdasın once bol bol dua et ve kendını dınlendır ınşallahhh melegın kendılıgınden gelıcektır
yasmin kısmını hiç anlamadım? yumurta baskılamak için tüp bebek için veriliyor ama dinlendirmek için verilmesi tuhaf. hem 2 milyara ne aşılaması? çoğu yerde 800-1000 lira arası çıkıyor. senin 2 aşılaman 1 tüp bebek parasına gelmiş. jinemed umut tüp bebek ilaç dahil kampanya yapıyor. alman-amerikan-memorial gibi merkezler dışında coğunlukla pazarlıkla 2500-3000+ilaçlar (yani yine en fazla 3500-4000 e ) tüp bebek yaptırabiliyorsun. hiç anlamadım inan. ilave olarak aşılamada zaten 2 yumurta hedefleniyor 10 tane istenmiyor ki.
bir de dünyanın sonu değil 10-15 sene bekleyenler var burada 1,5 sene sonra denersin. zaman çabuk geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?