Yıkıldım...

solucan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
806
1
96
İstanbul
kızlar çok kötüyüm.hayatta aklıma gelmicek şey başıma geldi...erkek arkadasımla oturuoduk.bi ara içeri gitti.bende o sırada telefonunu aldım.galeriye bi girdim 2 tane resim.erkek arkadasım ortada oturmuş yanındada 2 tane sarışın kız sarmaş dolaşlar sırıtıolar.hemen çekilme tarihine baktım yeni tarihli bi resim.25 nisanda çekilmiş we de ew ortamında.şok oldum.hemen yanına gittim.bu kızlar kim dedim,baktı suratıma.sora yanıma geldi.ben oturdum kaldım koltukta çöktüm resmen.sen ne kadar sorunlu bi insansın nie karıştırıosunki dedi.hem suçlu hem güçlü gerizekalı ya.suratıma bakma git seni görmek istemiorum dedim.resmen titremeye başladım.sora kalktım çantamı aldım.kolumu tuttu.senin anladığın gibi değil,bişi yapmadım birlikte olmadım o kızlarla dedi.yani ona birlikte oldun diyen yok,durduk yere nie böle bişi dedi ki kendi ağzıyla yakalandı resmen.bende kalktım çıktım.kapıya geldi annemin ölüsünü göriym yemin ederim bişi olmadı dedi.bende bitti anladın mı her şey bitti seni istemiorum artık dedim.ben senle evlenmek istiorum ama dedi.bende yazık sana boşuna güwenmişim,boşuna inanmışım,senin için geldim buraya dedim.çekil kapıdan dedim.şimdi şu kapıdan çıkarsan her şey biter dedi bende bitti zaten dedim.açtı kapıyı çıktım gittim bende.minibüse bindim hemen.10 dk sonra aradı meşgul yaptım,telefonu kapadım.2 defa daha aramış rapor geldi soradan..o günden beri de yani 3 gündür ne ses ne soluk war.pazar günü okula döneceğimi biliodu.cumarteside pzarda hiç aramadı.cumartesi günü ben msnde gördüm bunu.engellemiştim.kaldırdım engelini bişiler yazdım ağzıma geleni.ne kdr adiymişsin,senin askerlini bekledim,ne istediysen yaptım,sana inandım,ben sana sadık kaldım,neden yaptın nie yaptın cewap wer nie dedim,senden nefret ediorum her şeyi kendi ellerinle bitirdin dedim.o kızlara sarılan kolların kopsun dedim senağlama şimdi seni engelleyip siliyorum sen de öle yap sen bittin benim için dedim.başka bi sürü şey daha yazdım ama tek bir cewap gelmedi o kadar yazdıklarıma. silmedim tabi msnden engelledim sadece halada engelli duruo.faceden de sildim.ama o hala bizim resimlerimizi kaldırmamış faceden.bide biz son zamanlarda cok kawga edioduk.bi keresinde dediki bir daha barışmamak için en sonunda gidicem başkasıyla çıkıcam.demekki güwendigi bişiler wardı,zaten tipi yerinde oldugu için kendine çok güwenio.
insan bi ikna etmeye çalışır dimi arar msj atar bişiler yapar weya o gün en azından işi şakaya wurabilirdi ya hawa atmak için çektim ölesine fln die.ama ya benım sewgime çok güwenıo yani nasılsa solucan arar bni dio ya bana karşı mahçup ya da zaten kawga edıoduk biraz kafamı dinliyim onsuz belki özlemem daha iyi olur die düşünüo.
bide bunu yapan insan benim herşeyime karışan biri.yalandan nefret edıorum dien biri.okuldayken kaç kişile konustun erkeklere slm werme yurttan cıkma vs. diyen biri.yok yani demekki bana değer wermıo.diğer bi ihtimalde özellikle yapmıştır,ben göriymde kendiliğimden ayrıliym die.onu çok sewdimi bilio.kawgaların sonu gelmez ewlensekde anlaşamayız diodu.belkide ondan böle yaptı..
kafam o kdr karışıkki anlatamam.nie aramıo en azından üzüldünü pişman oldunu görmek istiorum.böle tepkisiz kalması beni deli edio.hayattada aramam ben...senağlama o kızlarla bişiler yaptına inanmak istemiorum ama aksini göstercek bişide yapmadı demekki ortada bişi warki inkarda etmio.çok mutsuzum herşeyden soğudum,onu istemıorum ama çok da sewiorum hala aklımda.nie böle yapıo nie aramıo,hiç aramicak mi beni,bu kdr mı değersizim onun için

Son düzenleme:
bacim cok gecmis olsun, biliyorum ayrilik cok kötü ve cok zor bisey.
ama bu adamdan sana hayir gelcek gibi degil, sen sakin arama derim ben. ümidinide kes bence :S

yok aramayı düşünmüorum zaten ama bu kadar mı değersizmişim onun için,bu kadar mı yalanmış her şey ona yanıyorum.o kadar sewip değer werdiğim,yıllarımı harcadığım için üzülüyorum.ben aramicam arasamda ne dicem zaten saçma olur.onun araması gerek,aramıosada aramasın:( o kadar yaşanmışlığa saygısı warsa bi açıklama yapması gerekirdi...

Ne olursa olsun sakin olmalısın. Sen daha iyi tanırsın ama ben düşünüp, bitmesi için zemin hazırlıyo diyorum. Arama, sorma, bırak, zorla ilişki olmaz.

her şer de bir hayr her hayır da bir şer vardır . gercekten o kadar dgru ki.. biz farkında olmadan herşeyi doruymuş gibi görüyoruz , cok geçmiş olsun canım ama bırak gitsin , unutmak cok acı da olsa öle bi insanı hayatından çıkarıdgın için şükretmelisin belkide
iki ihtimali de düşünürsen eger aldattıysa iyi ki kurtuldun , yok bilerek yaptıysa da enınde sonunda kendnı bi yerde ele verir.üzülmemeye çalş bırak o yansın kendı haline ..

gercekten bu zamanda erkeklere noluyor bilmiyorum, hepsimi böyle ? nerde delikanlilik filan, nerde kaldi ?
hem suclular hem güclüler, kiz gibide nazlanirlar, ne ararlar ne bi cevap. ne bi aciklama hic bisey yok. bosver baciiiiiiiim bosver

ben onu resmen hayatımın odak noktası yaptım.ewli gibiydik biz...her şeyimin ilkiydi o benim.şimdi boşlukta gibiyim.onun umru değil heralde...

Dertsiz basına dert mi almak istiyorsun canım ya...
Yolvermişsin oda gitmiş...Güzelde olmuş....
O görseydi senın yanında ıkı tane erkek resmi ne yapardı acaba?
Sende deseydın "inan aramızda bişey olmadı birlikte olmadık hiç" diye o nasıl tepki veriridi acaba?
Sen en ıyısını yapmıssın canım...
Zaten olay sonrası davranıslarıyla kendı iç yüzünü ele vermiş zaten o şahıs...

yakın bir tarih ev ortamı resimler ve kız arkadaşına baskı yapan onu yapma bunu yapma diyen bir erkek...nesini seviyorsun karakterini desem karaktersiz demekki tipini seviyorsun ki tip herkeste var....kendini üzme onuda msn den sil kaldır yok et.güzel bir bölümün var okulunu bitir,kursa git dilini geliştir allah yolunu açık etsin.....

Belki de kızacaksın arkadaşım ama tipik elde edeceğini elde etmiş, sıkılmış erkek... Ondan hayır gelmez tatlım sana... ılk falan artık hiç önemi kalmadı artık erkek milleti için. Gittikçe kötüleşiyo bu dünya.

böyle bi adamdan zaten hayır gelmez.bosver aramasın.takma kafana..hatasını biliyor ondan arayamıyor bence.ararsa bagıracaksın diye düsünüyordur..hiiiiiiiiç güvenmemek gerek bu erkeklere..canım ya sükür et Allah yüzünü erkenden göstermiş..

tatlım evli biri olarak sana şunu diyebilirim. ne kadar özel ne kadar iyi olursa olsun, başka kızları evine sokacak kadar yaklaşıyorsa ha cinsellik olmuş ha olmamış bu aldatmadır. başkasını bu konuma taşıyan biri için bence artık yeterince özel değilsin. böyle biriyle evlenme, inan boşanmak daha travmatik daha zor...

Son düzenleme:
cok uzuldum canım senın adına bazen oyle bı nefret edıyorum kı su erkek mılletınden yaa eger kı gozu varsa boyle seylerde affetsen barıssan da yıne yapar cnm emın ol cok zor bı durum kımseye yasatmasın allah ne oldugu da bellı degıl ne yaptıgı da kızların kım oldugu da valla boyle seylerı arkadasları yapıo erkeklerın onlar zemın hazırlıo ben o yuzden nefret ederım benımkının arkadaslarından sınır olurum arkadas cok onemlı yaa gercı erkek akıllı oldukdan sonra gerısı bos kımseye kanmaz ama ıcınde varsa yapacak hıc bısey yoksenağlamasenağlama

sonradn canın yanıcağına şimdi yanmış
daha iyi bence niye aramıyo diye düşünüyosun ne yapıcan ararsa
affetmekmi niyetin yoksa

ne güzel işte evlenmeden nasıl biri oldugu ortaya cıktı, daha ne istiyosun, yol yakınken allah sana gösterdi onun karaktersiz gözü dışarda biri oldugunu,, ondan koca olmaz sana solucan , salla gitsiin canım, hiçççç arkana bile bakmaa, msn den de engelleme , tamamen sil.... sengözlerimebaksanab
hiç bişey de bekleme, pişman olmasını vs... kaale bile alma artık, hala bişey bekliyosan ona değer veriyosun demektir...degeri haketmeyene vermeee...sallaaa, futbolcular der yaa "önümüzdeki maçlara bakıcaz"" şakkıdı sen de onsuz yeni hayatına yelken ac artık kaydirigubbakcemile

daha neden bişileri yapmasını söylemesini bekliyorsunki sen zaten gözünle görmüşssün gözlerin görmüş yanii bu bir açıklama kanıt değilmidir senin için??

sadece üzüldüğünü görmek istiorum,en azndan pişman die görmek istiorum.böle yapması daha çok koyuo.takmıo gibi beni.çok zor bir durum ağlamak istiorum

ay takmasın canım yaa daha neden düşünüyosunki böyle bir insanı boşversene allah aşkına şükürki yolun başındayken görmüşssün fotoyu ciddileşmeden olay farketmişsin nasıl bir karakterde olduğunu boşu boşuna artık üzülme aksine sevinmelisin..

Sana kendini ispatlamak gibi bir amacı ve niyeti olmayan insan için sakın kendini yıpratma !

Ortada bir aldatma var ya da yok, sonuçta seni tekrar kazanmak için hiçbir çaba göstermemiş, bu bile onu affetmemen için yeterli bir sebep bence...

canım gözünden akıcak tek damla yaşa dahi deymez...adamlığı bu kadarmış..ya evli olsaydın,dönüşü daha zor olurdu..bugün bunu yapan evlendikten sonra daha beterini yapar..sen kurtulduğuna sevin..sevgide zamanla geçer unutursun..bunca geçen zamanın hatırına özür dileyip sana önem verdiğini göstermesi gerekirdi..ama bu kadarda haysiyetli değilmiş...hakkında hayırlısı tatlım:delphin:

Back
X