Yıkıldım...

sadece üzüldüğünü görmek istiorum,en azndan pişman die görmek istiorum.böle yapması daha çok koyuo.takmıo gibi beni.çok zor bir durum ağlamak istiorum
Pişman olduğunu görseniz ne olacak ?
ıçiniz rahat mı edecek o zaman ?
Böyle birşeyi gizli saklı yapmış olsa telefonunda fotoğrafı olmaz ya da telefonunu meydanda bırakmaz.
Bence bilerek sizin görmenizi sağlamak amacıyla bırakmış o telefonu.
Kıskanın diye mi ayrılın diye mi bilmem ama,bence bırakın artık tüm bunları düşünmeyi.

seninde dediğin gibi telini karıştırcağını düşündü demek ki o yüzden silmedi fotoları söyleyemedi de ayrılmak istediğini böle bi yola baş vurdu demek ,hiç canını sıkma erkek milleti işte herşey heveslerini alana kadar aşağılık şeyler şu saatten sonra arasa ne değişcek ki seven insan o kapıdan çıkarmazdı zaten seni bi şekilde ikna ederdi kendini savunurdu yazık olmuş zaman kaybı allah.ından bulsun inşallah

Sana ne kadar üzülme zamana bırak desem boş, seviyorsun ve canın yanıyo tabii.
Canım senin dediğin gibi ayrılmak için yapmış olabilir, bu bir ihtimal, ya da suçlu olduğu için böyle davranıyo, her ne olursa olsun iki kızı koltuğunun altına alıp fotoğraf çekilmenin hiç bir mantıklı tarafı yok.Erkekler bizden çok farklı düşünüp davranıyolar, bekle bakalım normal şartlarda sana açıklama yapması, ikna etmeye çalışması gerekir. Yakında ne olduğunu anlarsın. Sakın herşeyin ilkini onunla yaşadım diyerek devam etme zorunluluğu hissetme, ilerde çok daha fazla üzülebilirsin.

işte bende buna üzülüorum ya yani arayıp sormuo mesaj bile çekmio,hiç bir şekilde ikna etmeye çalışmıo.direncim zayıflıo giderek,merak etmeye başlıorum.ben göriym die mi yaptı sormak istiorum ama bi yandanda o resmi gözümün önüne getiriorum..arayıp sormak istiorum neden die ona da cesaretim yok

baştan sona kadar okudum
iyi yapmışsın ayrılmakla
ama msnde yazmasaydın daha ii olurdu
msn den sil bence
bak cvp bile yazmamış çok gıcık bir durum
kendini haklı çıkarmaya çalışacak
bırak valla bırak düşünme

solucan ne yapıp yap karşısına çıkma.
msnde bile gözükme.
engelle sil.
kendisi ezilsin yaptığının altında...
illaki bi özür diler eşşek değildir.
sen güçlüsün ve onu sen terk ettin unutma.
geri istemiyorsun bunu da unutma.
o şekilde davran.
%90 arar zaten o seni.
bi daha arayıp mesaj atıp falan ağzına geleni sayma. hiç gerek yok.
bitirmiş gibi davran. aksine mutlu davran..
direkt taktik verir halde girdim konuya ama..
üç gün yalnız kalır dördüncü gün anlar yokluğunu..

ahh o kdr çok istiorumki kızlar.bence de biraz zamana ihtiyacımız war.benim yokluğumu anlaması gerek.ona o süreyi tanımam llazım.işin ciddiyetini anlasın.zaten sewiosa mutlaka aricaktır,aramazsa o da gerçekten bitirmiş beni demektir.beni üzen bu kadar kolay kabullenmesi.beni o kadar mı değersiz görüo,bi açıklamayı aranmayı da haketmio muyum?
inanın ben ona böle bişi yapsaydım kafayı yerdim pişmanlıktan.hiçbişi olmamış gibide dawranamazdım onun gibi.çok iyi tanıo beni we bunu da kullanıo sanırım.

aldatan erkekler prostat olur inşallah :kızgın: sengözlerimebaksanab

buldu her lafı dinleyen,bi dediğini iki etmeyen kızı bide bunun üstüne üzüyo...nasl üzersn sen yaaa bi kaç ay öncesine kadar sevdiğin insanı nasl üzebiliyosun :kızgın: :oklava:
bunlatı okudukça nefret ediyorum bu erkeklerden nefret...yine sinirlendm kafamçokkarıştı
tipi de yernde diyosun bırak havalanmış kesin...senn gibisini arasında bulsun bakalım...
seni merak etmeyeni sen hiç etme

şimdi ayrıl demek çok zor yıllarını vermışsın. dedıgın gıbı hava atmak için falan olabılır,arkadaşlarına uymuş bekarken yapayım nasılsa evlencem falan demış yapmış ta olabılır. ama şunu söyleyebılırım sevgılın çok akıllı bırı. şimdı sessız kalıp senı kendınle başbaşa bırakıyor, araya zaman koyup sınırının geçmesını beklıyor. bende erkek olsam aldatsam kaçardım bır kaç yıl sonra karşına cıkar evlenırdım senınle. çok akıllıca bır yontem. bu 2 yılda ıçımde kalmışlıkları yaşardım.

ama ne yazık kı bu planı sen bozabılırsın. bu senı yarı yolda bırakan adamı sen yarı yolda bırakabılırsın. bır kere affedersen hep affetmek zorunda kalabılırsın. bu adamla yola devam etmek ıstıyormusun oncelıkle onunla yuzleş. gercekten bu adam dogru mu? cevabın evet ıse cok ugraşıp başarabılırsın.

ama cevabın hayır ıse senı kutlarım. uzulme ne olur

O resimleri kasıtlı orda bıraktıgı kesin...
Bence onun seni araması sana acıklama yapmasını beklemeyi bırak. Yolunu bi an önce cizmeye bak.
Ona onsuzda nasıl mutlu ve iyi oldugunu gösterme zamanı:1closedeyes:

Off allah bu erkeklere akıl fikir , bize de sabır , güç versin işallah..
pis herif..
yaptığına bak ..
saygısız..
gamsız..
arama sen sakın , ölsende onun aramasını bekle verme iyice kozları eline cnm..
azcık burnu sürtsün ukalanın

Bence sana bu kadar çok karışan biri şuna selam verme ,yurttan çıkma gibi şeyler diyormuş o zaman senden habersiz bir ev ortamına da girip kızlarla fotoğraf çektirme hakkına sahip değil.Zaten niyeti belliymiş canım biz evlensek bile anlaşamayız diye önceden sinyalleri vermiş.

şimdi ayrıl demek çok zor yıllarını vermışsın. dedıgın gıbı hava atmak için falan olabılır,arkadaşlarına uymuş bekarken yapayım nasılsa evlencem falan demış yapmış ta olabılır. ama şunu söyleyebılırım sevgılın çok akıllı bırı. şimdı sessız kalıp senı kendınle başbaşa bırakıyor, araya zaman koyup sınırının geçmesını beklıyor. bende erkek olsam aldatsam kaçardım bır kaç yıl sonra karşına cıkar evlenırdım senınle. çok akıllıca bır yontem. bu 2 yılda ıçımde kalmışlıkları yaşardım.

ama ne yazık kı bu planı sen bozabılırsın. bu senı yarı yolda bırakan adamı sen yarı yolda bırakabılırsın. bır kere affedersen hep affetmek zorunda kalabılırsın. bu adamla yola devam etmek ıstıyormusun oncelıkle onunla yuzleş. gercekten bu adam dogru mu? cevabın evet ıse cok ugraşıp başarabılırsın.

ama cevabın hayır ıse senı kutlarım. uzulme ne olur

ben yıllarımı werdim ewet ne istediyse yaptım.zaten en çok bu koyuo...o kadar askerliğini bekledim,yanında oldum.benim için önemli şeyler bunlar.değer werdim ona.benim ondaki değerim 2 aramalıkmış.
dediğin gibi çok akıllıdır,işini bilir yani.aartık araya zaman koyup benim sinirimin geçmesini mi beklio,kawgasız gürültüsüz hayatın tadını mı çıkarıo,kızlarla mı gezio,yoksa gerçekten o da istemıo mu beni bilmıorum.kafamda bir sürü soru işareti war.gece özelden çarı attı geçen.onun olduna eminim çünkü numaramıda kimse bilmio.ben atmadım çarı tabi.kafamı karıştırıo..nie açıklama yapmıo,nie aramıo ikna etmeye uraşmıo.belkide aranmayı bekledimi bildigi için aramıo.beni çok ii tanıo,benim elime bu fırsatı vermıo adi.facebooktan nie resimlerimizi kaldırmıo,nie msnden silmedi beni bunada anlam weremıorum:((((( napıo ne edio merak ediorum sinir oluorum her gün walla sinir.

gün içinde napıo ne edio die aşırı merak edıorum.okulda ruh gibiyim sanki.eski neşemden eser yok.bazen direncim kırılıo aramak istiorum ama bu kdr zmn aramadım o kdr acı çektim ki hala çekiorum.onun aramasını bekliorum.arasın :(((( arar mı bilmiorum ağlamak istiorm

anlıyorum cnım seni çok moralin bosuk ama yapcak bişi yok
canını sıkma boşwer sen ya herşey n hayırlısı bu hayırsızmış boşwer tatlım

canım ya şimdi sana aman boşver bırak gitsin dicem ama bilirim sevdiğin insandan vazgeçmek çok zordur ama imkansız değildir
unutulmuyor ama vazgeçiliyor sen hangisini yapmak istiyorsun ona karar ver önce vazgeçmek mi
devam etmek mi herşeyi sakin bir şekilde düşün sonuçlarına katlanabileceğin kararlar ver unutma sen daha önemlisinşutarafagitti

Prostat olasıcalar :kızgın::mymeka:

işte bu çok güzeldi larisacımmkaydirigubbakcemile5

bende uzun yıllardır devam eden ilişkisinde aldatılmış biri olarak diyorm ki sakın affetme! ben affettim 6 ay sonra, barştıktan sonra 2 ay çok güzeldi ama sonrası b.k gibiydi. o şüphe duygusu, güvensizlik... değmez yemin ederim. biz şimdi yine ayrıyız. bu 1 ay içinde ikinci ayrılık. bu sefer ki son artık. çünkü başkasıyla beraberim allahıma şükürler olsun dünyanın en iyi adamıyla beraber yemek yerken bile kafasını kaldırıp benden başka yana bakmayan biriyle beraberim... yani dicem o ki, bizde evli gibiydik eskisiyle. herşeyimin ilki oydu. ama değer görememek varya adamı gebertiyo. elbet bi yerde sana aşık olmak için kendini saklamış dürüst adam vardır. yıllarını harcamışsın, harcadık ama artık kendini düşünme zamanı...

Back
X