1 yıllık bir beraberliğim var . sevgilimle okulda tanıştık. şimdi okulu bitirip memleketine gitti. ben 1 yıl daha burdayım.o gittiğinden beri o kadar çok acı çekiyorum ki inanım acılarımı kaldıramıyorum. o ben her zaman yanındayım biz ayrılmadıkki boşuna sıkıntı yapıyorsun . ben seni yine gelip göreceğim yine görüşeceğiz dese de beni tatmin etmiyor.. çok uzak şehirlerdeyiz artık.ailesi biliyor ama bölyle şeylere karşılar onun buraya gelip beni görmesine izin verceklerini de hiç sanmıyorum. inanın telefonu bile çekmiyor ulaşamıyorum ..bulunduğu yerde şebeke bile yok düşünn artık. ne yapacağım her an terkedileceğim korkusu var içimde resmen acılar içindeyim ..şimdi yaz tatili okuldahep beraberdik okula dönünce içime bi ayrı acı çökecek o da ayrı bir dert hiç kimseye derdimi anlatamıyorum yemeden içmeden kesildim . 2 yıl sonra iş bulunca ben nişanlanırız diyor ama çok uzun zaman bu böyle nasıl devam edecek yardımcı olursanız sevinirim. çünkü derdimi hiç bi kimseye anlatamıyorum . zehir oluyor resmen hayatım neler yapabilirim sesini bile duyamıyorum .yemiyorum içmiyorum kendime bakamıyorum eski ben gitti resmen yerine başka bir ben geldi..anlatacak bir arkadaşım bile yok..ayrılığı kaldıramam:1no2::1no2::1no2: