Yıkıldım.

Öyle bi acı çekiyorum ki o kızı görünce .Ölmek istiyorum gecicek biliyorum bundan öncede aldatildim .o vardı yanımda çok farklı sandım hala inanamıyorum
allaha sığın dua et iyi gelecektir, hayatta herşey geçiyor bir şekilde. buda bir sınav unutma. zor bir sınav ama başaracağınıza inanıyorum. allah onu ıslah etsin

allaha sığın dua et iyi gelecektir, hayatta herşey geçiyor bir şekilde. buda bir sınav unutma. zor bir sınav ama başaracağınıza inanıyorum. allah onu ıslah etsin
Tek yaptığım bu zaten dua etmek .zaten allahım arkamdan ne iş çevriliyorsa göster bana dedim ve bunları öğrendim hep tesadüf eseri öyle işte

Erkektir ihtiyactir ve her aldatma psikolojisi gibi sen istemedin bende yaptim ya birakinn allah askina sakin affetmeyin erkekmis ihtiyacmis bu ihtiyacim modasida aldatanlarin numarasi her zaman derim onunde her sey olan adam olamiyor bida yapicak bundan emin olunn aynisi basima geldi ve bi hata yapip affettim nolduu peki yine aldatildim bu sebeple bu bahaneye siginan birisi duzelmez duzeltemezsiniz

Ben zaten bunu kabul etmiyorum onu affetmekte istemiyorum sadece bu yaptıkları bana çok dokundu yalanmış sözleri bende aptal gibi inanmisim

Yaaaa goruyor musun ne adamlar var. Iliskisi bozulmasin diye gidip baskasiyka yatmis, ya yatmasaydii? Mazallah iliskinize kara bulutlar cokerdiii.

bu tarz erkeklerin mercimek kadar olan beyinlerine sığdırdıkları akıl bu kadar oluyor işte

"ama bebeğim seni seviyorum o kız sadece ihtiyaçlarımı karşıladı sen ise evleneceğim kızsın o tek gecelik tamam belki birkaç gecelik neyse kabul ediyorum aklıma her vurduğunda yaşadığım anlık bişeydi..hadi ama bebitom kendini onla kıyaslama" diyerekten edebiyatı darma duman eden ve 2lafı bir araya getirdim diye kendisiyle gurur duyan (halbuki açıklaması gayet anlamsız) tipitip işte bunlar...

çevremizde çokça karşılaşıyoruz...uçkuruna bile sahip olamayan adamdan yarın öbür gün çocuğuna sahip olmasını bekleyecek kadar büyük hayaller kurma.zira 2 yaşındaki çocuğu balkondan düşse "depresyona girdi attı kendini" diyecek kadar şuursuz ve sorumsuzdurlar

senin şu anda "ohhh bee kurtuldum Allahım çok şükür gösterdin bana onun gerçek yüzünü" deyip dağı taşı öpmen lazım..

neden aldattı kısmına takılma..dediğim gibi mercimek kadar akıl ve o akıl bazen eriyip bir yerlerden çıkıyor..

Çok güzel anlatmışsin

Ona inandığım guvendigim için kizginim kendime .Allah büyük birsey demiyorum

Ben zaten bunu kabul etmiyorum onu affetmekte istemiyorum sadece bu yaptıkları bana çok dokundu yalanmış sözleri bende aptal gibi inanmisim
Gecicek emin ol ben o zaman kendimi sucluyordum niyeyse simdi sukrediyorum bile iyiki yapmis ve bitmis iyiki onunla degilim iyiki o an o aciyi yasayip tecrube edinmisim :)

Ah canım. Yaşın çok küçük. Daha neler yaşayacaksın hayatta ne kazıklar yiyceksin. Ama bu yaşadığın sana olgunlaşma yolunda çok şey kattı. Sana ders oldu. Artık gardını alacak herkese güvenmemen gerektiğini bileceksin. Daha sağlam olacaksın. Güçlü duracaksın. Busınavı başarıyla verdin çünkü :)

Bir erkeğe ihtiyaç zaten.. erkeğin ki can, kadının ki patlıcan sanki. yazıklar olsun erkektir ihtiyaçtır diyenlere.

İyi geceler, Durumunuz gerçekten cok zor...Erkegin yaptığının savunulacak hiçbir yani yok...aradaki mesajları okumadım diye soruyorum, gerçekten de söylediği gibi ona cok fazla zaman ayiramadiniz mi ? Ayirmamissaniz bile, bu, adamın yaptığını kabul etmemizi gerektirmez...Ben sadece merak ettim...Allah yardimcin olsun..

Merhabalar onceli

ozur dilerim ben sizi evli sandığım için , ona fazla zaman ayiramadiginizi zannettim...Cok cok özür dilerim...Ben evli sandım gerçekten de...Kesinlikle ilerde kafanızda sürekli sori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…