- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
Ne diyim Allah büyük birde ortaya çıktı diye tepki verdi Allah bilir kaç ay sürecekti ve ben hiç birşey bilmiyip bana neden uzak diye üzülmeye devam edicektim
Aynen öyle Ama insanın zoruna gidiyor işte kızı da tanıyincaBosver en güzeli olmus...
Her sabah bunu diyorum ama sonra sözleri aklıma geliyor neden diyorum benim suçum mu bu kızdan eksiğim ne diyorum yaşadıklarımız gözümün önüne geliyor kendimi aptal gibi hissediyorum .ne yapıcam benşimdi mutlu olma zamanı, böyle bi zihniyet böyle bir yalancı artık hayatında olmayacak..
senin kaybettiklerin bunlar sadece.. ne sevgi ne aşk değil kaybettiğin..
sevdiğin kişi de o değil zaten.. yalandan çizdiği adamı sevmişsin.. sil at..
ne halin varsa gör ben gerçek doğru biri ile mutlu olacağım de kendine..
sakın büyütme..
Bencede aynen öyle hatta o da böyle düşündüğünü söylerdi ama sonuç ortada .şimdi yaptı yine ihtiyaç diyip yapmicak miİhtiyaçtı ondan oldu derler, evlenince hanımlarına yanaşmazlar..Ne ihtiyaçmış yahu hem ben kesinlikle kabul etmiyorum erkekler de gayet güzel bekleyebilirler, bahane bunlar..
Her sabah bunu diyorum ama sonra sözleri aklıma geliyor neden diyorum benim suçum mu bu kızdan eksiğim ne diyorum yaşadıklarımız gözümün önüne geliyor kendimi aptal gibi hissediyorum .ne yapıcam ben
Aynen öyle bir de arkadaşları çocuğa sürekli beddua etme gizem diyorlar benim ne hissettiğim ne yaşadığım kimin umrunda .içimde kopan fırtınalari bi ben bi Allah biliyor .Unutucam onu değmez çünkü hatırlayıp üzülmeye ne gerekirse yapıcam acı cekicem tamam ama unutucam daha ne kadar yapabilir ki canımbu kızdan eksiğim ne dersen işte olayı kendine çevirmiş o kişiyi de bilinç altında aklamaya çalışıyorsun demektir ki sağlıklı değil inan.. "eksik" bir durum varsa sevgilin utanmadan söylemiş sana zaten.. ona göre bu imiş eksik.. ne kadar önemli bir eksikmiş ki seninle olan tüm ilişkisini çöpe atabilmeyi göze almış.. nasıl bir kafa yapısı sen düşün.. kendini aptal gibi hissetme.. "seviyorum" dediğinde inanmayıp ne yapacaktın? mutlu olduğunuzda mutlu hissetmeyecek miydin? sana gösterdiği yüzünü bilip sevdin.. şimdi yeni yüzü ile tanıştın.. bundan sonra ancak aptallık edebilirsin ya da etmezsin.. bi süre canın yanacak bi süre kabullenmek zor gelecek ama bu süreyi uzatma.. kendi sağlığın için.. ne kadar uzarsa o kadar seni yıpratacak..
Inanirim cnm ama artik kimsenin gorundugu gibi olmadigini ogrendinInşallah öyle olur .Ama inan çok dokunuyor hiç beklemedigin birinin bunu yapmasi
Çok acı bir şekilde öğrendimInanirim cnm ama artik kimsenin gorundugu gibi olmadigini ogrendin
Maalesef tatlim keske en iyi ogrenme yontemi deneme yanilma olmasaÇok acı bir şekilde öğrendim
Aynen öyle bir de arkadaşları çocuğa sürekli beddua etme gizem diyorlar benim ne hissettiğim ne yaşadığım kimin umrunda .içimde kopan fırtınalari bi ben bi Allah biliyor .Unutucam onu değmez çünkü hatırlayıp üzülmeye ne gerekirse yapıcam acı cekicem tamam ama unutucam daha ne kadar yapabilir ki canım
Ben sadece Allahın ondan hakkımı almasını istiyorum .Onu gerçekten unutup mutlu olucam o pişman mi mutlu mu umrumda olmicakyapabileceğin birşey yok ama bence de beddua etme.. gerek yok.. zaten kaybetti seni.. şimdi yeniden birini kandıracak vs vs canı sıkılmıştır yeteri kadar.. aman hayat ne güzel diye koşturamazsın bir iki günde tabi ama sakin olmalı ve hayatına bakmalısın:. onsuz daha güzel olacak olan hayatına..
Ben sadece Allahın ondan hakkımı almasını istiyorum .Onu gerçekten unutup mutlu olucam o pişman mi mutlu mu umrumda olmicak
2 hafta önce aldatildigimi tesadüf eseri öğrenmistim .8 aydır farklı bir adla facebook açıp orada kızlarla konuştuğunu görmüştüm bunu bile kaldiramazken sevdiğim adamın Allah seni gozumle bile aldatmayi nasip etmesin diyip bir başka kızla yattığını öğrendim ve kızla aynı mahallede oturuyorum .Defalarca arayıp yalvarip yaptığı açıklama sen yatmak istemiyordun ıliskimize zarar vermemek için gidip onunla yaptım oldu .Ve insanlar bana erkektir ihtiyaç affet diyor .Ondan nefret ediyorum değmez diceksiniz evet değmez onu istemiyorum ama yaşadığım hayal kırıklığı onca söz hersey yalanmis çok ağır geliyor dayanamıyorum
Bak arkadas, senin o kızdan hiçbir eksiğin yok, gizli yapıp senden saklamaya çalıştığına göre demek ki seni kaybetmek istememiş,onun için benim ne eksiğim var deme, eğer senle beraberken açıktan deseydi "ben artık o kızla beraberim beni birak" o zaman diyebilirdin ki bbenim o kızdan eksiğim mi var diyebilirdin,ki o kızla beraberliği sadece cinsellik üzerine kurulmuş, sadece cinselliği düşünen bir adam için ise kizin kim olduğu,hangi ozelliklere sahip olduğu önemli degil, çünkü o cinsellik arıyor o an, cinselliğini tatmin edecek her kimse ona gidiyor, kizin illa senden üstün olmasına gerek yok yani....Herifin mantığı şu " hem karnım doysun, hem pastan dursun"....Her sabah bunu diyorum ama sonra sözleri aklıma geliyor neden diyorum benim suçum mu bu kızdan eksiğim ne diyorum yaşadıklarımız gözümün önüne geliyor kendimi aptal gibi hissediyorum .ne yapıcam ben
Bu mevzuda utanmasi gereken onlar sen niye kafana tanıyorsunuz ki, SEN BAŞIN DİK bir şekilde gez...senin.hiçbir hatam yok....basın dik ve alnin açık gezAynen öyle Ama insanın zoruna gidiyor işte kızı da tanıyinca
Onun için bile asla diyordu zaten yapmıştır onuda
Senin yaşadıkların çok zor evet ama ben bu insanı adam sanıyordum ve sonradan olmadığını öğrendim hayal kırıklığı yaşadımBak sekerim, yikilacak hicbir seyin yok, cunku bu adamin mayasi bozuk. Zaten bundan adam olmazdi. Bu yuzden Allah kourdu de gec.
Benim basima daha kotusu geldi. Benimki duzgun bir adamdi, baska biriyle hayat kurmaya karar verdi. Yani yatma kalkma vs seklinde degil, anlatabiliyor muyum, karsindaki duzgun bir insansa o zaman koyuyor insana. Yarin obur gun, tekrar otede beride birbirimizi gorursek, o elinde cocuklariyla olacak, iste o gun ben de yanimda sevdigim biriyle olup umursamamak icin dua ediyorum.
Ama senin durumunda bence uzulecek hiiiiiiiiiiicbir sey yok. Uzme kendini guzel kardesim, zaten bu heriften sana bir yol olmazmis, bir sey kaybetmedin.
Çok teşekkür ederimCanım benim..
Allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?