Yıkıldım.

Bu mevzuda utanmasi gereken onlar sen niye kafana tanıyorsunuz ki, SEN BAŞIN DİK bir şekilde gez...senin.hiçbir hatam yok....basın dik ve alnin açık gez
Aynen öyle ama kendimi aptal gibi hissediyorum neden soğuk derdim bana neden uzak hep yok birsey aşkım derdi farkederdim çok uzak gözleri sanki beni görmüyor gibi ne bilim çıktı işte her şey ortaya

bu durumu 1 kez kabul eden herşeyi yaşar..kendinize bu durumu layık görmeyin lütfen..çevre sizin ne yaşadığınızı içinizdeki acıyı bilmez ki kolay tabi affet demek.:/
Icimde yaşadığım hayal kırıklığı tarif edilemez o sözleri davranışları herseyi aklımda öyle işte

Yani onunla duygusal birsey yaşamayıp sadece cinsellik yaşiyinca aldatmamis mi oluyor ? O böyle şeyleri hep yanlış bulduğunu söylerdi .Beni kaybetmek istemedi tamam ama son zamanlarda zaten değişmişti aşkım bile demiyor kavgaya ayrılmaya yer arıyordu bi başkası asla Diye diye beni aldatti .benimle bu saat bile konuşmak istemezken sabahlara kadar o kızla konuşmuş .Tüm arkadaşları çok pişman duygusal bir şey yok diyor ama onun benden uzaklaşma larını hatırladikca buna inanmıyorum

Haklısın acidan ne dediğimi bilmiyorum ben

Bu adamin yaptigi ihtiyac degilll rezilligin daniskasii !!! Ihtiyac icin illa birine gitmesi gerekmiyoo ustelikk ayni mahhalleden arkadasinizla yatmiss yuhhh yanii anlasilan baska boyutlarda yasiyor sevgilin !! asiri avupaii

Bu adamin yaptigi ihtiyac degilll rezilligin daniskasii !!! Ihtiyac icin illa birine gitmesi gerekmiyoo ustelikk ayni mahhalleden arkadasinizla yatmiss yuhhh yanii anlasilan baska boyutlarda yasiyor sevgilin !! asiri avupaii
Ailesi fazla tutucu ve kendiside günahtan sevaptan bahsedip bana kapan derdi ....

Ve bugün doğum günüm iki defa aradı acmadim başka da hiç aramadi ben onun yaptığı hataları yapmış olsam şimdi onun için neler neler yapmıştım

Elbette ki aldatmış oluyor, ve savunulacak hicbir tarafı da yok ama ben kendinizi cok değersiz görmemize kızıyorum....Bu adam velev ki sizi aldatmış olmasın, bu adamla bi gelecek planlamaniz bile hata...çünkü onun kontorunu bile siz yukluyormussunuz, hayat o kadar toz pembe degil...ben aldatma olayını geçtim, aldatmamis bile olsa bu adamla gelecek planları yapmanız bile büyük bi hata.......bir örnekle açıklayayım, tanıdığım bir akrabalık isi gücü yerinde bir oğlu vardı, bir kızi istmeye gittiler, kız demiş ki şimdilik evliliği düşünmüyorum ( meğer liseden kalma Apaci bi sevgilisi varmış,tabi o zamanlar hayat toz pembe olduğu için hayır demişti,gelen aracıya)bi kaç yıl geçti ,bu kız hayatın gerçekleriyle tanıştı, liseden kalma sevgilisiyle bi gelecek kuramayacağını anladı çünkü çocuğun isi gücü yoktu...Ama ne oldu bir tane guzel takipten yararlanamamis oldu....istemeye gelen cocouk ta evli şimdi....yani diyeceğim su ki, kendinizi değerli görün öyle her gelen ipsiz sapsiz için kendinizi uzmeyin, ayrıca gelecek planları yaparken de isi gücü yerinde adamlar.düşünün...yoksa o kız gibi pişman olursunuz...kendisine gelen uygun kısmeti, isi gücü olamayan biri yüzünden tepti...

Çok haklısın ama onun bir sürü olumsuz yönü varken ben hep olumlu taraftan bakmaya çalıştım onu tüm eksikleriyle sevdim kalbim konuştu hep mantığım değil .Seviyordu değer veriyordu dürüsttu sadikti yani öyle gösterdi kendini suan yaşadığım hayal kırıklığı evet onla olmazdı biliyorum ben okuyorum o lise terk .ben onu bunca şeye rağmen sevmişken o yatmadim diye sadece bunun için bana bunu yaptı işte bu çok yakiyor

ilk mesajda evlisiniz sandim uzulmustum
sevgiliymisiniz, yarin nikahiniz olacak olsa yine ucuz kurtuldun sadaka ver derim
ALlahin denyosu,yatmisda niye yatmis bi sormus
tovbee tovbee

Seviyordu değer veriyordu...Yarin c öbür gün başka biri de sana değer verecek merak etme....Ayriliktaki en büyük sıkıntı bu zaten, zannediyoruz ki , bi dahaartik beni kimse değmeyecek değer vermeyecek,guzel sözler soylemeyecek vs....İnanın onun yerinde başka bir erkek ile çıkmış olsaydınız o erkek te SoW değer verecekti , seçecektir vs.... Yani değer verme mevzusu bir tek o erkeğe has degil....ikinci olarak, siz o guzel duyguları yasraken birden o duygular gidince yoksunluk sendromu yasaiyorsunuz....sigara içen biri sigara olmazsa ilk.zamanlar cok.sıkıntı çeker ya iste öyle

Sizde o eski guzel duygulari yasanadiginiz için onların yoksunlugunu yasiyorsunuz ve bi daha öyle.duygular olamayacağını düşünüyorsunuz ve inanın ki COK YANİLİYORSUNUZ böyle dusunmekte

Arkadasjn ne iş yapıyordu ??

:) böyle erkeklerin düzelmesi mümkün değil bence....tamamen bahane etmiş, siz yatmak istemiyorsunuz diye bahane bulmuş resmen, öyle olmasaydı bile zaten yapardı. Nice güzel, bakımlı ve hayır demeyen kadınlar aldatılıyor da çirkef suratsız ve isteksiz kadınlar aldatılmıyor. tamamen erkeğin karakteri ile ilgili o yüzden sakın kendinizi suçlu görmeyin..Çocuğunuz yoksaayrılın bence

ilk mesajda evlisiniz sandim uzulmustum
sevgiliymisiniz, yarin nikahiniz olacak olsa yine ucuz kurtuldun sadaka ver derim
ALlahin denyosu,yatmisda niye yatmis bi sormus
tovbee tovbee
Çok şükür öğrendim 2 sene sonunda .Evli değilim iyi ki değilim yaşım küçük zaten .Sadece onu nasıl biri sanıyordum nasıl çıktı neler diyodu neler yaptı yani yaşadığım hayal kırıklığı gecicek inşallah Allah büyük

Sevgilimdi sadece çok şükür .Dedigim gibi yaşadığım hayal kırıklığı bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…