yıkıntılar

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
kızlar sizi hayatta en çok ne veya hangi olay yıkardı:çok üzgünüm:

ölüme bile alışıyor insan ve herşey insanlar için...
kişilere bağlı durumlar yıkmaz beni ona eminim...
bir durum bir kişinin başına gelmişse ve ona alışmışsa bizlerde alışabiliriz...
sanırım beni en çok yıkan şey.........
sildim yazamadım...
herşey bizler için...

tabi ki insan oglu alisiyor... ama alismakta zaman aliyor...
bu zaman icinde büyük hasarlar alabiliyor insan...

bende yikildim ve Allahim bilir daha kac kez yikilacagim hayatimda...
ama beni öldürmeyen güclendirir... bunlari yasamam gerekiyormus demek ki...
ders almam akillanmam gerekiyormus...

ve evet arkadasin dedigine katiliyorum hersey insanlar icin...

beni bugüne kadar yikan...
sanirim ilk ananemin vefati oldu...
sonra ilk sevdigim insanin beni aldatmasi oldu...
ve suan icinde bulundugum "hayati anlamsiz" psikolojisi...

ama zamanla insan herseye alisiyor...

Allah yardimcimiz olsun...

a.s.

ben yıkılacağımı sandığım hiçbişeyde yıkılmadımda bi en güvendiğim dostum dediğimin yalanlarını gördüğümde en zor zamanımda yanımda olmamasına başkalarıyla eğlenmesine yıkıldım ömrüm boyunca unutmıycam ve affetmiycem :1no2: ama kalkmasınıda bildim çok şükür kaydirigubbakcemile4

ölüm benim..
dayanıksızım ölüme karşı elimde değil.. çok yakınlarımı çok çok sevdiğim insanlar vefat etti bugune kadar.. birçoğunda eninde sonunda toparlandım.. tabi toparlanamadığım da oldu.. uzun da sürse yıllarımı da alsa bir şekilde altından kalkılıyor..
çünkü hayat bizim için.. yaşamazsan ne anlamı kalıyo..

bugüne kadar çok büyük bir yıkım yaşamadım çok şkr...ama ne yıkardı dersek annem babam ve eşimi kaybetmek ve bu böyle uzar gider..ama Allah kimseye kaldıramıyacağı yükü yüklemezmiş..herşey insan oğlu için tabi..iyi şeylerde kötü şeylerde olucak hayatımızda..önemli olan şükredip isyan etmeden yaşayabilmek..Rabbim herşeyin hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş...

ölumdur benım ıcın ölumum gencı yaslısı beklenenı beklenmeyenı hepsı aynı acıdır benım gozumden sevdıgın ınsanın yokluguna alısmak alısmak zorunda olmak en buyuk yıkım bu degılmıdır ALLAH ım bıze ve sevdıklerımıze uzun saglıklı hayat versın :Saruboceq:

Back
X