selam kızlar sevgılm askerde.ve 1 yıl dönümümüz yaklaşıyor ne gibi bi süpriz yapabilirim acaba
yıl dönümünüzde beraber olabilecekmisiniz peki
canım ben eskı erkek arkadsıma yapmıstım cok guzel bır kutu aldım buyuk kıtapevlerınde falan var canım ararsan sonra onun ıcıne hedıye almıstım onu koydum atkı takımı almıstım askerde usumesın carsıya cıktıgında dıe sonra ıcıne 100 e yakın mektup yazmıstım boyle farklı zarflar falan ıcıne bır tanede gul koymustum beyaz bır guldu bır de resmımızı onun cok hosuna gıtmıstı ıstersen sen ıcıne bı tane de pekı pasta at bır tane de mum yıldonumuzunu kutlar gıbı...buyrunnnnnnnnn
Yanına gidemez misin? Çok mu uzakta?
evet canım arkadsın dedıgını yapamazmısın ya da kalplı kurabılyerler falan yapsan ben askıma sandvcler yapmıstım 3 tane yapmıstın ıcıne kasar ve salamla yazılar yazdım bırısının uzerıne senı dıgerıne cok ucuncuye sevıyorum yazdım...farklı olmustu ne dersın
canım benım çok süper bi fikir ama doğum gununde buna benzer bişey yapmıştım ben.mektup felan zaten hep yazıyorum canım böle daha mutlu olabılcegı bişey yapmak ıstıyorum ama bulamadım bır türlü
canım ne desem bılemedım
bu bence en iyisivereliniortak
canm benm yanlş anlama sakın benı çok güzel bı fıkır harıka ama ıskenderuna zaten posta 3 gunde felan gıdıo aps ile bile yollasan o ysden dedım daha değişik böle benm yapabılcegm bişi olması lazım :çok üzgünüm:
askerde olunca sımdı yapacakların kısıtlanıyo ıste cnm daha ne kadar var gelmesıne ttlım
Kendim qidemiyosun madem askeriyeye bi paket kalıtelısınden kalpmı felan olanlardan kutusuda kalp tabı cıkolata gönder kargoyla felanArkadaslarıyla beraber yerler
iskenderun ankara arası kac saat ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?