yıl dönümümüze ne yapsam

zayca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
253
0
96
Erzurum
selam kızlar sevgılm askerde.ve 1 yıl dönümümüz yaklaşıyor ne gibi bi süpriz yapabilirim acaba

selam kızlar sevgılm askerde.ve 1 yıl dönümümüz yaklaşıyor ne gibi bi süpriz yapabilirim acaba

canım ben eskı erkek arkadsıma yapmıstım cok guzel bır kutu aldım buyuk kıtapevlerınde falan var canım ararsan sonra onun ıcıne hedıye almıstım onu koydum atkı takımı almıstım askerde usumesın carsıya cıktıgında dıe sonra ıcıne 100 e yakın mektup yazmıstım boyle farklı zarflar falan ıcıne bır tanede gul koymustum beyaz bır guldu bır de resmımızı onun cok hosuna gıtmıstı ıstersen sen ıcıne bı tane de pekı pasta at bır tane de mum yıldonumuzunu kutlar gıbı...buyrunnnnnnnnn

canım benım çok süper bi fikir ama doğum gununde buna benzer bişey yapmıştım ben.mektup felan zaten hep yazıyorum canım böle daha mutlu olabılcegı bişey yapmak ıstıyorum ama bulamadım bır türlü

evet canım arkadsın dedıgını yapamazmısın ya da kalplı kurabılyerler falan yapsan ben askıma sandvcler yapmıstım 3 tane yapmıstın ıcıne kasar ve salamla yazılar yazdım bırısının uzerıne senı dıgerıne cok ucuncuye sevıyorum yazdım...farklı olmustu ne dersın

canım o postayla gıdene kdr küflenir:)

bu bence en iyisivereliniortak

canım ne desem bılemedım

canm benm yanlş anlama sakın benı çok güzel bı fıkır harıka ama ıskenderuna zaten posta 3 gunde felan gıdıo aps ile bile yollasan o ysden dedım daha değişik böle benm yapabılcegm bişi olması lazım :çok üzgünüm:

tatlım sen yanlıs anlama asıl yanı aklıma bısey gelemdı dıe uzuldum o yuzden yazdım sanal ortam olunca boyle oluyo ıstegamyoncuiremsu

yhok canm bnm bende yanlş anlamam evet haklısın valla.önemlı deıl canın saolsun bulurm inşşş

Kendim qidemiyosun madem askeriyeye bi paket kalıtelısınden kalpmı felan olanlardan kutusuda kalp tabı cıkolata gönder kargoyla felan Arkadaslarıyla beraber yerler
iskenderun ankara arası kac saat ?

Bak yada askerıyeyı ara sevgılının ısmını söle cagırayım dıyolarmıss sız tanıyormusunuz dıye sor tanıyorum derse samımısınız de evet derse bısı rıca edıcem sevgılımın dogum gunu benım adımdan ona kart yazıp yatagına bırakırmısınızz de Cok zor bırsey demı sansına belkı telde senınkının kouş arkdası felan cıkar

Kendim qidemiyosun madem askeriyeye bi paket kalıtelısınden kalpmı felan olanlardan kutusuda kalp tabı cıkolata gönder kargoyla felan Arkadaslarıyla beraber yerler
iskenderun ankara arası kac saat ?

canım baya bı var yaa:=) yhoksa kalkıp kendım gıtmeyı düşünüodum hızlı tren olsa bır dk bile durmam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…