yıl dönümüü hediyesi ne olabilir

tekgercegim03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
281
4
0
35
İçel Mersin
kızlar sevgilimle 3. yılımızı kutlicaz ama benim aklımda hiç bir fikir yok hediye olarak :( sıradan şeylerde almak istemiyorum artık parfüm tsrt filan vs. kendim yapmak istiyorum ama ne olabilir yardımlarınızı bekliyorummm :( :26:

kızlar sevgilimle 3. yılımızı kutlicaz ama benim aklımda hiç bir fikir yok hediye olarak :( sıradan şeylerde almak istemiyorum artık parfüm tsrt filan vs. kendim yapmak istiyorum ama ne olabilir yardımlarınızı bekliyorummm :( :26:

hmm kolay aslinda.. kalp seklinde bir kek veya pasta hazirla onla.. kac gün birlikte oldugunuzu yazarsin üstüne yaninada parfüm yerine güzel bir saat mesela.. yada bileklik isminizin yazdigi... yada olmadi... güzel bi kutunun icinde bir kac ufak tefek hediye... sevdiginden :)

Saat zevkini biliyorsan tatlım diesel saat al indirimde olan bayılırlar :) ben öyle yaptım işportadan bi saati çok beğendi modeli çok gzel diye aldı onun orjinalini bulup aldım çarşmba doğum günü vericem çok mutlu olucak eminim :)

Ben bu aralar sevgilimin doğum günü için hediye konusunda master yaptım nerdeyse:1:
Sigara içiyorsa baş harflerinizin yazılı olduğu zippo çakmak yaptırabilirsin
LogoFood - Fotoğraflı Çikolata ve Şekerler bu siteden fotoğraflarınızın olduğu çikolata yaptırabilirsin.
Yine fotoğraflarınızın olduğu yastık yaptırabilirsin.
Fotoğraf karelerinde fotomozak poster| Hediye Poster buna da bayıldım ben:21:
Bi fooğraf albümü alıp bi sayfasına fotoğraf bi sayfasına kısa notlar anılar yazabilirsin.
Yıldönümü olduğu için genelde romantik şeyler söyledim. Umarım beğendiğin olur:21:

Ben bu aralar sevgilimin doğum günü için hediye konusunda master yaptım nerdeyse:1:
Sigara içiyorsa baş harflerinizin yazılı olduğu zippo çakmak yaptırabilirsin
LogoFood - Fotoğraflı Çikolata ve Şekerler bu siteden fotoğraflarınızın olduğu çikolata yaptırabilirsin.
Yine fotoğraflarınızın olduğu yastık yaptırabilirsin.
Fotoğraf karelerinde fotomozak poster| Hediye Poster buna da bayıldım ben:21:
Bi fooğraf albümü alıp bi sayfasına fotoğraf bi sayfasına kısa notlar anılar yazabilirsin.
Yıldönümü olduğu için genelde romantik şeyler söyledim. Umarım beğendiğin olur:21:

teşekkür ederim en sondaki hoşuma gitti deniyecem onu =))

Bence bi hediye alıp yanında da şimdi önereceğim şeyi yapabilirsin :)
Ben yapmıştım çok beğendi . Bi kavanozu süsledim sonra da içine çikolata şeker falan hepsini koydum sonra ona duygularımı anlatan bir kağıt yazdım kavanozun içine bunu da koydum bir de kurdenin üzerine yazdım tabi kurdelenin başına çıkmaya başlaıdğımız tarihi yazdım sonuna da yıldönümümüz olan tarihi yazdım ortasına da seni çok seviyorum hayatımın sonuna kadar yanımda ol ömrüm yazdım . Onu da içine koydum :) böyle tabi sen eğer yapmaya kaarar verirsen kendin içine daha istediğin şeyleri eklersin .
Ya da onu evinize çağırma şansın var mı diyeceğim bu da odanın duvarlarına ikiinizin fotoğraflarını yapıştırabilirsin onu davet edersin gördüğünde çok hoşuna gidebilir . Ya da çok güzel bi çerçeve al bi fotoğrafnızı çıkarttır içine koy (klasik oldu biraz )
Tesbih kullanıyosa tesbih alabilrsin üstüne adını yazdırabilirsin tesbihin .
Bir de ben ablam ve eniştem de gördüm bayılmıştım siyah bi bardağın üzerinde ikisinin fotoğrafı vardı ve isimleri de yazıyodu mükemmel olmuştu böyle birşeyde yaptırabilirsin . Fotoğraflar üzerine öyle yapıştırılmamıştı bardağın üstüne işlenmişti nasıl yapılmış öyle bişiy şok olmştm daha önce hiç görmedğim için .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aralar eski konulara yorum yapar oldum. :halay: Yeter ki sonradan arayanlar faydalansız. Bir de foto mozaik tablo diye bir şey var, resimleri bir araya getirip tablo yapıyorlar. Bence bu da güzel bir hediye olabilir.

Bu siteden de fotoğraflarınızı ekleyerek sevdiğiniz kişiye çok güzel bir foto mozaik tablo hediye edebilirsiniz. > foto mozaik

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X