Yıl geçtikçe değişen huylar

ezgisude1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
394
136
53
39
Kızlar merhaba öneden bi profilim vardı ama kim bilir ne oldu bilmiyorum yeniden bir üyelik açtım ki danışcağım şeyler burda sonuçlanır diye umuyorum

14 yıldır süren bir evliliğim 12 yaşında bir kızım var. Eşimle evlendiğimizde ilk eşimin işi nedeniyle kızılcahamam bağlıcada kaldık 3 yıl kadar sonra tainini buraya aldırdık geldik neyse herşey güzel hoş kıt kanaat ama çok güzel geçiniyoruz kızımızın üzerine titremeler benimle güzel güzel ilgilenmeler.Aradan zaman geçti benim eşim ozaman (imamdı) yurtdışı için sınava girdi kazandı Almanya ya gitti 6 yıl görevli olarak.Ben gidemedim (gizli romatizma var) gittim 1 hafta kaldıktan sonra eklemlerimde ki ağrılardan yataklık oluyordum 2 ayda 1 -1 haftalığına gidip geliyordum yanına.Neyse görev süresinde 1 ev aldık şükürler olsun geldi 1 araba vs maddi durumlarımız normale döndü.O olmadığı sürede ben kızım için bazı borçlar yaptım bazen para gönderemedi kredi kartlarına yüklendik vs. Şimdi durum şu ki senin borçlarını ben ödemem dedi çıktı işin içinden tamam bey derken beni beğenmemeye başladı kıyafetlerime yüzümdeki güneş lekelerine bile laf etmeye başladı.Başka birinden şüpheleniyordum ama böyle bişey yok baya takip ettim olursa affetmem çünkü. Son 1 haftadır çalışıyorum diye kavga ediyo benle napmaya çalışıyor anlamadım borçlara gelince yok çalışmaya da yok napcağımı şaşırdım.Şuan eşim büyük bir kuran kursunun müdürü ne olduysa bu yurtdışı görevinden sonra oldu nasıl düzelicek aklım ermiyor yoruyor artık beni.

Hem borcu ödemiyorsun hem çalışıp benim ödememe izin vermiyorsun nasıl olacak, kapımıza haciz mi gelsin, demediniz mi?

Cvp basit afedersin de götü kalkmış onun. ne demek ödeyemem bak din adamı bi de e bilmio mu dinimize göre sorumlulugu nedir ne değildir? Söylesene böyle böyle diye niçin tamam diyorsun işine gelince kadın erkeğinin kölesi ama dimi? Sinir oluorum bu gibi erkeklere güneş lekene laf. Diosa sen de onun kıllarına söylen eminim ki vardır bi falsosu dik dur karşısında

Konu başlığına cevap:
Zaman geçtikçe, hayatı deneyimledikçe düşüncelerde, fikirlerde, hayata bakış açısından, duygularında,
Hayata dair herşeyde mezara girinceye kadar değişim olur.
Konu içeriğinde ise
Eşinizin yurt dışı tecrübesi, deneyimi
Hayatına kattığı olgunluk değilde,
Kusura bakma ama hödüklüğe evrilmil

Valla avrupa gören böyle oluyo galiba, senin borcun benim param vs.. kültür değişince karakteri de değişmiş... iyice tırsmaya başladım ben bu avrupadan

100/90 hayatında başka bir kadın var, olmadıgına eminim demişsinizde aynı ülkede bile yaşayamıyorsunuz emin olmanız mümkün değil..sizi begenmemesi ve para göndermek istememesinide başka kadına bagladım çünkü zaten parası yetişmiyordur 2.ev sebebiyle...bu benim hissettiğim tabiki, umarım böyle değildir..

"Tamam bey" ne yaa, dişinizi göstereceksiniz, çekinecek sizden, hiç bir hakkınızdan taviz vermeyin. Gözü kara olun bir az. Sonra işte böyle ezilir insan. " ne zulm edin ne de zulme uğrayın"
Kendinize de çeki düzen vermeyide asla ihmal etmeyin.

Eskilerin bir lafı var bilirsiniz,
Çok para adamın, yok para kadının ne mal olduğunu gösterir gibisinden. Siz yok parada karakterinizden ödün vermezken, adam çok parada kendini belli etmiş işte.

Ne diyem, gıcık bir durum.
"E yolla paraları da o beğenmediğin kılığıma çeki düzen vereyim, lazerle gidip yüzüme bakım yaptırayım, iki takım giydin de beni mi beğenmiyorsun şimdi hah" deyin bari.

acaba avrupa değil de, koltuk görünce değişenlerden mi, bazı insanlar büyük bi yere müdür olunca havaya girebiliyor

Hayatinda kimse yok eminim diyorsunuz.Esinizin size karsi davranislari ve degismesi bana supheli geldi.Inşallah oyle bir sey yoktur ama , borcunuzu odememesi bile evine esine bagli normal bir erkegin yapacagi bir sey degil.

Biraz fazla para geçince eline gerçek kişiliği çıkmış işte ortaya , evlilikte senin paran benim param mı varmış ? Kocalık görevini yerine getirip para yollasaymış siz de borç yapmazdınız.

Bende böyle düşündüm .
Adam döndü mü hala yurtdışında mı onu yazmamışsınız , bence de döndüyse bile diğer ülkede başka biri var. Ben birkaç olay daha duydum artık ne imam ne hoca güvenemez olduk

Kendime bakım yapmak için araştırmalara başladım araba kredisi var onları ödüyor bende bu zamana kadar kendi ayaklarım üzerinde durma taraftarıyım dişlerimi göstermediğimi söylemiyorum parasal konuda ayrıcalıklar oluyor malesef bende kızıyorum kavgalarımızda hep buyüzden büyüyor ama sonuca varamıyoruz

Döndü bütün hesapları harcamalarını takip ediyorum gidip gelmek gibi bir durumu yok artık 1 yıl oldu geleli burda da takip ettim uzun zaman huyu suyu değişince ama sebep bu değil eminim hattı bile üzerime heryerden kontrol ettim yani

Biraz fazla para geçince eline gerçek kişiliği çıkmış işte ortaya , evlilikte senin paran benim param mı varmış ? Kocalık görevini yerine getirip para yollasaymış siz de borç yapmazdınız.
Haklısınız kriz dönemleri geçirdi bana şimdi ben onun eline bakıcak değilim ödeyecek gücüm var şükürler olsun boşanmayı düşündüm ailem katı annemin yanına yerleşmeme diretiyorlar eşim özgürlüğüm istediğim yere şehirdışı dahil gidebiliyorum bilmiyorum bakım ve değişiklikleri araştırıyorum şuan eşim bencil bi adam ve geldiğinde dahada arttı bu durum

Dedim harcama ozaman diyor benim borçlarım var ev geçindiriyorum diyor bu sebeplerden kendim için kararlar aldım yeni bi ben olucak ondan bağımsız bu uzun süredir kafamda hakaret saydım söylediklerini çokta kızgınım

Döneli 1 yıl oldu hep yanımda dışatı çıktığındada %90 birlikteyiz hesaplarını takip ediyorum bi kadın 1 yıl görmeden para yemeden kalırmı hattını falanda taradım yok yani böyle bir belirti

Valla avrupa gören böyle oluyo galiba, senin borcun benim param vs.. kültür değişince karakteri de değişmiş... iyice tırsmaya başladım ben bu avrupadan
Malesef öyle oldu şu çalışmama karışmasa herşey gayet güzel kendi ayaklarımın üstünde olmak benim emeğim diyebilmek ona laf vermemek daha iyi buna laf ednce çıldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…