- 24 Aralık 2019
- 1.036
- 3.855
- 83
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
-
YutkunmuşumKaralahana da sifa var ve orda karalahana fındık cay meshur
Sarma sararım size karalahanadan bir de ayran yaparız yer ıcerız saglıklı saglıklı
Ha mısır ekmeği de yaparım mıs gıbı
Tarih alayımKısa Bı sure sonra dogum gunum,suprızı ne tarafta yaparsınız
Hemoroıdım yuzunden son uc dört gundur bısı yemeye korkuyorum wcye cıkmayım diye. Suyla besleniyorum resmen, kilo vermısımdır ınsallah ashsgshsbsbshshsYutkunmuşumşu aralar 2-3 kilo fazlasından şikayet eden bir insana böyle cümleler kurulmamalı
Nisan 1 dante gibi ortasındayım omrunTarih alayımcherly bir zahmet uyanırsa yönümüzü bulucaz ama nerdeee
Tarih de tam şakalık haNisan 1 dante gibi ortasındayım omrun
Dogum gunu tarihimi cok seviyorum kimse unutamıyor... nefret eden bile ogun, benneyanginlargordum dogdu bugun lanet olsun diyordurTarih de tam şakalık habir şey de kalmamış ya hu iyi ki söyledin, o güne kadar cherly de uyanmış olsa bari
Annelikle tanistigim gün...Nisan 1 dante gibi ortasındayım omrun
Dogum gunu tarihimi cok seviyorum kimse unutamıyor... nefret eden bile ogun, benneyanginlargordum dogdu bugun lanet olsun diyordur
Hangi tarafta istersen o tarafta yaparız kuzuuKısa Bı sure sonra dogum gunum,suprızı ne tarafta yaparsınız
Cherly kuzusu nihayet güzellik uykusundan uyanmışHangi tarafta istersen o tarafta yaparız kuzuu ❤
Telefonun sesi açık değilmiş ondan uyanamadımCherly kuzusu nihayet güzellik uykusundan uyanmışsen yön göster yangın kardeş, biz anında oradayız
Bize de aksiyon lazımmış valla, iyi ki doğumgünü dendi de atladık hemenTelefonun sesi açık değilmiş ondan uyanamadım
Açıkçası ben çoğunluğa uyarım siz ne derseniz bana o uyar canlarım ❤
İstanbul candır yahu, sen gel burayaBize de aksiyon lazımmış valla, iyi ki doğumgünü dendi de atladık hemenbenneyanginlargordum gel seni alalım bu tarafa doğru, bak mülteci falan diyorsun üzüyorsun bizi, biz seni misafir edelim Pendik-Suadiye hattında
beni de kkaydedinnnn çıngıraklııı hem deeeAkademiye kayıtlar başlamıştır
nerde varrrMastürbasyondan nasıl kurtulabilirim konusu var koşun.
gördüm gördümKoş koş yeni paylaşıldı.
Bak bana cevaplar gelmeye başladı ben gidiciyim.gördüm gördümama cenabet olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?