Yılan Akademisi 🐍

Karalahana da sifa var ve orda karalahana fındık cay meshur
Sarma sararım size karalahanadan bir de ayran yaparız yer ıcerız saglıklı saglıklı
Ha mısır ekmeği de yaparım mıs gıbı
Yutkunmuşum şu aralar 2-3 kilo fazlasından şikayet eden bir insana böyle cümleler kurulmamalı

Yutkunmuşum şu aralar 2-3 kilo fazlasından şikayet eden bir insana böyle cümleler kurulmamalı
Hemoroıdım yuzunden son uc dört gundur bısı yemeye korkuyorum wcye cıkmayım diye. Suyla besleniyorum resmen, kilo vermısımdır ınsallah ashsgshsbsbshshs

Tarih de tam şakalık ha bir şey de kalmamış ya hu iyi ki söyledin, o güne kadar cherly de uyanmış olsa bari
Dogum gunu tarihimi cok seviyorum kimse unutamıyor... nefret eden bile ogun, benneyanginlargordum dogdu bugun lanet olsun diyordur

Cherly kuzusu nihayet güzellik uykusundan uyanmış sen yön göster yangın kardeş, biz anında oradayız
Telefonun sesi açık değilmiş ondan uyanamadım
Açıkçası ben çoğunluğa uyarım siz ne derseniz bana o uyar canlarım

Telefonun sesi açık değilmiş ondan uyanamadım
Açıkçası ben çoğunluğa uyarım siz ne derseniz bana o uyar canlarım ❤
Bize de aksiyon lazımmış valla, iyi ki doğumgünü dendi de atladık hemen benneyanginlargordum gel seni alalım bu tarafa doğru, bak mülteci falan diyorsun üzüyorsun bizi, biz seni misafir edelim Pendik-Suadiye hattında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…