- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
-
Makarna kac tl senın haberin var mı asfsgshavsvsBen köye gitmeyi düşünüyorum valla.
50 paket makarnamı alıp köye gidicem ajfjdjjdjd sizde buyrun gelin skdjjdn
Burası multecı yuvası ben burdan o tarafa geleyim bence,Kalk gidelim hade, durduğumuz kabahatya da benneyanginlargordum hocamızın tarafa doğru gidelim, ama illa gitmeceli bir çözüm olsun
Yokmuş sanırım :/Niye ızmırde corono yokmuymus
Paketi boşver tütün alalımBana da sigara stoklayalım yoksa bozuşuruz
Hangisi?Makarna kac tl senın haberin var mı asfsgshavsvs
Sen İzmir diyince aklıma ne geldi Cheryl bkm de boyu kısa Hamza var ya bilir misin?
Bugun bir videosunu izledim inanılmaz tatlıydı bayagı guldum
Gordun mu sosyal medyada
Hahahahahahaha İzmir tr sınırları içinde degıl sanki ya.. Yarın ben İzmire gıdıyormusumYokmuş sanırım :/
Paketi boşver tütün alalım
Kaldık mı ortadaBurası multecı yuvası ben burdan o tarafa geleyim bence,
Allah askına googleye veya youtubeye bkm Hamza sabun falan yaz cikar zaten video.Hangisi?Biliyorum o adamı :)
Gelin benimkinin köyüne gidelim hep birlikteKaldık mı ortadaU dönüşü yapıp evlere dağılalım cherly kaldık ibiş gibi yılan başımızı sokacak yer bulamadık ona yanarım
Asdgagahajaksnsııs 3 - 5 kısı hahahahahahahahahaha black mırror bolumu gıbı köyGelin benimkinin köyüne gidelim hep birlikte
Toplasan 3 5 kişi yaşıyor zaten
Vallahi mesaj attım kendisine, dönüş bekliyorum kadjdjshs
Cüceler korona olmuyorsa ben 15 santim kendimi kestiririm sorun yok ajdjsjshabababAllah askına googleye veya youtubeye bkm Hamza sabun falan yaz cikar zaten video.
Ben anlatınca komik olmaz izleyince kopacaksın emınım
Bende bilmiyorum üzülmeeYine cahil bir köpek gibi kaldım ortada, popüler hiçbir şeyi bilmiyor olmam yaşlılık emaresi mi
Hahahahahahahahaha o surat ifadesi???Cüceler korona olmuyorsa ben 15 santim kendimi kestiririm sorun yok ajdjsjshababab
En hayati soru geliyor, cevabın evetse hemen bavulumu hazırlıycam. Kargo gelir mi oraya, ups, mng farketmez gelirler miGelin benimkinin köyüne gidelim hep birlikte
Toplasan 3 5 kişi yaşıyor zaten
Vallahi mesaj attım kendisine, dönüş bekliyorum kadjdjshs
Deme öyleAsdgagahajaksnsııs 3 - 5 kısı hahahahahahahahahaha black mırror bolumu gıbı köy
Kargo mu? Onlar hayattan izole bir şekilde yaşıyorlar ne kargosuEn hayati soru geliyor, cevabın evetse hemen bavulumu hazırlıycam. Kargo gelir mi oraya, ups, mng farketmez gelirler mi
Black mırror dan vazgectım, koy tam bir american horror storyDeme öyle
Evlerinin yanında mezarlık var
Aşkım diyo burada diyo birileri geceleri geziniyomuş diyo biliyor musun diyo ksjdjjd
Oraya gidince uyuyamıyorum saçma saçma hikayeleri yüzünden akdndndn
Kargo gelmez ama cinler periler gırla diyorsunKargo mu? Onlar hayattan izole bir şekilde yaşıyorlar ne kargosu
Jsjdhdjd Ahahaha sormaBlack mırror dan vazgectım, koy tam bir american horror story
Cinlere periler gerek yok, kendi totosundan korkan bir insan olarak orada yaşamak çok zor çokKargo gelmez ama cinler periler gırla diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?